Предавания Ток - шоу

Мариан Бачев и Венета Харизанова - постоянни гости в дома на Краси Радков и Иво Сиромахов

Добави коментар

Мариан Бачев и Венета Харизанова - постоянни гости в дома на Краси Радков и Иво Сиромахов в импровизационно комедийното шоу „Младост 5”

Мариан Бачев и Венета Харизанова - постоянни гости в дома на Краси Радков и Иво Сиромахов в импровизационно комедийното шоу „Младост 5”

Мариан Бачев и Венета ХаризановаВеликолепният талантлив млад актьор Мариан Бачев и един от най-успешните български модели Венета Харизанова ще бъдат едни от постоянните гости в апартамента на Краси Радков и Иво Сиромахов в „Младост 5”. Още в първите снимачни дни на най-новото импровизаторско комедийно шоу на bTV двамата вече са изиграли доста нестандартни образи, попаднали са в много забавни ситуации, а смехът е основният резултат от тяхното предстявяне. 

С участието си в „Младост 5” Мариан Бачев
прибавя в професионалното си портфолио и работа в импровизационния жанр. Досега актьорът  е играл във всички жанрове в своята професия – и в драми, и в мелодрами, и в комедии, и в мюзикъли. Има десетки роли и за радиотеатъра. Снимал се е в множество филми – български и чужди. В колекцията си от отличия има четири номинации за „АСКЕЕР”, Наградата за талантлив млад актьор „Иван Димов” му е за ролята на Клов в абсурдната пиеса „Краят на играта” на С. Бекет. Има и 2 награди за главна мъжка роля от Фестивала „Нова българска драма”.

„Младост 5” е изключително голяма забава, която мисля, че публиката в залата вече успя да усети. Надявам се това да почувства и телевизионната аудитория. Успехът, според мен, се дължи на факта, че ние успяваме да се забавляваме. Мен лично шоуто ме връща в първите години на театралната академия, когато ни даваха за задачи да импровизираме всякакви неща и ние не знаехме накъде ще ни отведат те.” – споделя Мариан Бачев по повод участието си в най-новото импровизаторско комедийно шоу на bTV.
Академичното образование на Венета Харизанова е свързано с Маркетинг, PR и право, а през 2010 година учи Актьорско майсторство във Филмовата академия в Ню Йорк. На големия екран дебютира в екшън филма на Долф Лундгрен "Механикът", а на малкия екран се е изявявала като ко-водещ и модел. Венета Харизанова е един от най-успешните български модели, носителка е на редица титли от престижни конкурси по красота и рекламно лице на известни търговски марки.

„Импровизаторският жанр, в който е създаден „Младост 5” е един от най-трудните, но и един от най-забавните. По този повод си спомням какво ни каза Ал Пачино докато учех във Филмовата академия в Ню Йорк - за да можеш да правиш импровизация трябва да си се родил луд или в последствие да полудееш. Мисля, че това, което правим ние на сцената, е много успешно и със сигурност ще забавлява телевизионната аудитория.” – споделя Венета Харизанова по повод участието си в „Младост 5”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Младост 5

Краси Радков влиза в манастир този петък, 24 май в „Младост 5”

Краси и Иво с дете от Венета Харизанова в „Младост 5”

„Младост 5” - комедийно шоу с Краси Радков и Иво Сиромахов