Предавания Ток - шоу

Сани Алекса и Ангел и Моисей от „Х - фактор“ канят Eтиен Леви в „Имаш поща“

Добави коментар

Сани Алекса и Ангел и Моисей от „Х - фактор“ са специални поръчители в това издание на „Имаш поща“.

Сани Алекса и Ангел и Моисей от „Х - фактор“ са специални поръчители в това издание на „Имаш поща“.


Първомартенски, шоуто ще стартира и с невероятно изпълнение на Сани. Но истинската причина тримата да са в студиото е желанието им да изненадат и благодарят на много специален за тях човек – Етиен Леви. Едно от най-големите имена в българската музика беше техен музикален педагог, а сега ще бъде такъв и на звездите в „Като две капки вода“.

Когато екипът на „Имаш поща“ получил писмото от тримата млади изпълнители много се изненадали, защото обикновено певците изпяват това, което е в сърцата и умовете им, а не го изписват. За това се наложило да се свържат с издателите им от „Вирджиния рекърдс“, за да се уверят, че това не е някаква шега. Е, оказало се, че хич не е. А освен тях, в студиото се озова и още една от звездите на музикалния формат Богомил, който пък закри предаването с чудесното си изпълнение.

В този брой на „Имаш поща“ ще видим и историята на Пенка и нейния племенник Пламен. 16-годишен той остава кръгъл сирак. Пенка, разбира се му помагала с каквото може и полагала грижи за него. Но ненадейно на абитуриентския му бал се появила една жена, която до ден днешен също е приела Пламен като част от нейното семейство. Това е Мария, майката на един от неговите съученици. Заради цялата добрина на Мария, Пенка реши да и благодари от ефира на „Имаш поща“.

Ще видим продължението и на още една от историите в „Имаш поща“. Тя  предизвика огромен отзвук в миналия сезон на шоуто, за съжаление не само позитивен. Това беше историята на една красива жена – Камелия, която се осмели да покаже пред цяла България чувствата си към човек от ромски произход.

Още една затрогваща история е тази на 17-годишната Теодора Попова, която иска да подкрепи майка си Благовеста и да ѝ каже да не се предава, след като преди три месеца се случва най-лошото за семейството – след двегодишна борба, от рак си отива бащата на Теди и съпруга на Благовеста.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Имаш поща

„Имаш поща” се завръща в ефир с ято пощенски гълъби

Силвия Кацарова е специален гост в „Имаш поща“

Жена търси баща си в „Имаш поща“. Предстои ѝ да преживее най-големия шок в живота си

„Имаш поща” се завръща в ефира на Нова ТВ, петък, 21 септември от 21.00 ч.

„Имаш поща“ с Гала и Пейо се завърща по Нова ТВ