Предавания Ток - шоу

Сашо Диков – безкомпромисен в най-новия проект на Нова ТВ и Телеман – ДИКOFF

Добави коментар

Новото предаване ДИКOFF започва на 02 март, от 16.00 до 19.00 ч. – три безкомпромисни часа в ефира на Нова ТВ

Новото предаване ДИКOFF започва на 02 март, от 16.00 до 19.00 ч. – три безкомпромисни часа в ефира на Нова ТВ


Сашо Диков става водещ на ДИКOFF – най-новият проект на Нова ТВ и продуцентска къща „Телеман”. Предаването ще стартира на 02 март и ще превземе три часа от ефира на медията – всяка събота, от 16.00 до 19.00ч.

Сашо Диков безспорно е лице, което няма нужда от представяне – журналистът, който през всичките години от своята кариера винаги е на точното място, в точното време, безкомпромисен, болезнено остър и откровен,  много често  дори неудобен. Такова ще бъде и новото предаване, което не случайно носи неговото име – ДИКOFF.

„Ушито” изцяло по мярка на своя водещ, също като него, то ще бъде мъжкарско, спорно, ръбато, едновременно с това – честно и безспорно, но преди всичко с кауза – да показва тези, които продължават да отстояват принципите си, продължават да стърчат – обрулени, но не и пречупени, верни докрай на българската си принадлежност. 
 
„Сашо Диков e журналист, който винаги е в окото на бурята, никога не е правил компромис с принципите си, никога не се е страхувал да задава въпросите, които други не биха задали, да застава зад каузите, с които други не биха се ангажирали. Всичко това ни кара да вярваме, че повече от всеки друг той има правото да говори и най-важното – има какво да каже. Затова решихме, че е настъпил моментът, в който да му дадем думата”, коментира продуцентът на Телеман Боян Петков за избора на водещ. 

Новото предаване ДИКOFF ще продължи да следва принципа, който именно екипът на продуцентска къща Телеман наложи в родния ефир – да среща “горната” и “долната” земя, да пита първата дали е щастлива, когато вижда как живее втората. Ще показва тези, от които зависи, и тези, които зависят – и винаги ще ни среща с неочакваните моменти, в които тези зависимости се преобръщат. Интервюта в студиото, преки видеоконферентни разговори от най-недостъпните точки на страната, емоционално разказани истории на обикновени хора – ДИКOFF ще бъде витрина на общия ни живот. Нищо, че витрината много често прилича на сергия...
 
ДИКOFF с водещ Сашо Диков – от 02 март, всяка събота, от 16:00 до 19:00. Три часа безкомпромисни разговори и среща с истинските човешки истории.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сашо Диков , ДИКOFF

Предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич падат от екран

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

Предаването "Дикoff" започва по Нова ТВ за 3-ти поред път

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров