Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент иска от Улвийе пръстена на баба си, за да предложи на Мерием! Бахадър гони Мелис от компанията! Вижте още какво ще се случи в еп.176 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 05 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 175 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мелис напуска имението!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 176 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 5 януари 2023 по Diema Family от 17:00 часа.

Джемил и Айше определят дата за сватбата си. Церемонията ще се състои на следващия ден. Всички са погълнати от подготовката на сватбата. За Мерием и Левент това е възможност да прекарат време заедно.

Мелис не може да понесе факта, че във фирмата всички говорят за провалената ѝ сватба и в пристъп на ярост уволнява две служителки, които Бахадър връща на работа, а когато става свидетел на опита на Мелис да удуши Хюля я гони от компанията.

Приятелката на Мине моли Доган да спаси Мине.

Левент има намерение да предложи на Мерием, затова иска от Улвийе пръстена, който баба му е подарила на майка му в деня на сватбата с баща му.

Левент не може да заспи. Отива в кухнята, където е и Мерием. Оказва се, че и тя също не може да заспи. Двамата сядат на масата.
-Невероятно е какво се случва! Чудя се дали това не е сън. Сега, когато не ми се налага да се оженя за Мелис, от гърба ми падна огромна тежест. Но когато си помисля за всичко, което Мелис е направила, имам чувството, че живея в истински кошмар. Човек не може да е толкова лош, да лъже толкова много и да върши толкова много злини!
-Мелис те обича и затова...
-Не, Мерием, това не е любов. Човек не би могъл да навреди толкова много на човека, когото обича. Любовта е саможертва, а не егоизъм! Когато обичаш, не искаш любимият човек да бъде само твой, искаш просто да бъде щастлив. Любовта е това, което ти направи, Мерием. Пожертва се за мен и се хвърли пред куршума, за да ме спасиш. Мелис е водена единствено от желанието да ме притежава, нищо повече.
-Не знам. Опитвам се да я разбера!
-Не можеш да я разбереш, защото не си като нея!
Разговорът им е прекъснат от Яшар, който идва, за да си вземе забравения телефон.
-Ще се качвам в стаята си - Мерием се изправя.
-Мерием, толкова ми липсваше възможността да те гледам право в очите – казва Левент, като гледа Мерием право в очите.
-По-добре да вървя, докато Йомер не се е събудил – Мерием си тръгва. На лицето ѝ се появява нежна усмивка.

Действието се премества в склада, където е вързана Мине, която с усмивка с спомня за нещата, за които са си говорили и правили с Доган.

На другият ден в склада идва приятелката на Мине, която ѝ казва, че я е предала, защото баща ѝ я е принудил. Мине ѝ казва, че не иска никога повече да ѝ се мярка пред очите!

Действието прескача в кафенето, където Доган си мисли за Мине и времето, което е прекарвал с нея.

Пристигат Джемил и Айше и съобщават на останалите, че утре ще се 
оженят. Сафие е притеснена, как ще успеят да организират всичко до утре.
Пристигат Джемил и Айше и съобщават на останалите, че утре ще се оженят. Сафие е притеснена, как ще успеят да организират всичко до утре.
Жълтите издания публикуват новини за отменената сватба на Левент и Мелис. Телефонът на Мелис не спира да звъни.

Всички нейни приятели искат да разберат какво се е случило. Мелис им обяснява, че сватбата изобщо не е отменена, а само отложена, защото тя и Левент искат да организират нещо грандиозно.

Тя отрича също така да се е изнесла от имението.

Айше се обажда на Мерием, за да ѝ съобщи, че утре ще се оженят с Джемил.
-Много се радвам за вас! Мога да дойда още сега, ако имаш нужда от нещо – казва Мерием.
-Не, Мерием, това ще бъде обикновена сватба. След това ще отидем в кафенето, това е всичко – обяснява Айше.
-Добре, но нека поне украсим кафенето, това е най-щастливият ти ден – предлага Мерием.

-Да, а сега е твой ред. Нищо не ви пречи и вие да се ожените. Няма Текин, няма Мелис. Оженете се и вие също. Обичате се до лудост!

-Айше, остави това. Кажи ми, ако имаш нужда от нещо.

-О, как променяш темата! Ако не беше тази глупост с Мелис, отдавна да си се омъжила! Мисля, че г-н Левент, също не иска да губи време и съм сигурна, че ще поговори с теб на тази тема.
Камерата се премества в двора, където Левент говори по телефона с Джемил.
-Поздравявам ви и двамата - казва Левент.
-Благодаря ти - отговаря Джемил и продължава: Какво планирате вие двамата? Тъй като историята с Мелис е приключи, може да започнеш отначало.
-Знаеш, че всичко се случи едно след друго. Не ми е лесно. Но това, за което говориш, ще се случи. Ще се видим утре на сватбата!

В същото време Хюля с голямо задоволство преглежда новините за Мелис. -Точно както очаквах! Всички новини са за скъпата ми сестра. Истински сватбен скандал! Казах ти, че отмъщението ще бъде болезнено. Не мога да издържа, трябва да видя изражението на лицето ѝ!

Хюля вади палтото от гардероба и напуска имението набързо.

В салона Левент среща Мерием и я пита, къде е тръгнала, а тя му отговаря, че утре е сватбата на Джемил и Айше, а тя отива да помогне да украсят кафето, защото след церемонията ще дадат малка почерпка в него.

Левент предлага да отидат заедно, а същото така, ще могат да прекарат времето заедно. Мерием се съгласява.

Левент и Мелис отиват на любимото си място, на което не са били отдавна, за да похапнат и поговорят. Левент намеква на Мерием, че и те трябва да последват примера на Джемил и Айше и да се оженят в най-скоро време
Действието се премества в компанията. Мелис чува как асистентите ѝ клюкарстват по неин адрес, заради провалената ѝ сватба и ги уволнява.
Скоро Хюля пристига в компанията в отлично настроение и влиза в кабинета на Мелис.
-Казах, че не искам да виждам никого! - казва Мелис, която е заравя лице в ръцете си. И когато вижда сестра си я пита, защо е дошла, а Хюля ѝ отговаря, за да я предпази да не направи някоя глупост, след като е видяла новините за нея, където дори са написали, че е напуснала имението!
-Един ден ще напишат, че с Левент сме се оженили! Тогава всички, които говорят сега, ще замълчат. Ще се върна в имението! – заявява уверено Мелис.

-Сега може само да мечтаеш за Левент - обявява Хюля с голяма усмивка. –
-Какво говориш? – не разбира Мелис.

Хюля пояснява, че ѝ чудо няма да ѝ помогне да си възстанови репутацията в очите на Левент.

В същото време Бахадър разбира, че Мелис е уволнила асистентките си.
 Той им казва да се върнат на работните си места! И ги пита, къде е сега
 Мелис...
В същото време Бахадър разбира, че Мелис е уволнила асистентките си. Той им казва да се върнат на работните си места! И ги пита, къде е сега Мелис, а те му отговарят, че е с Хюля в кабинета си.

Действието се връща отново в кабинета на Мелис.

-Не ми ли вярваш? Нима не вярваш, че отново ще спечеля Левент? – пита Мелис.
-Дори дете не би повярвало. Приеми поражението, приеми го!
-Никога не губя и никой не може да ме победи! Досега съм постигнала всичко, което съм искал и сега ще бъде същото – отсича Мелис.
-Левент няма да бъде твой. Преди това ти го отне Рана, а сега - Мерием. Съжалявам, сестро. Въпреки всичките ти усилия Левент избра Мерием. Мерием, която толкова мразиш, ще стане господарка на имението. Имението, в което ти не можеш да стъпиш!
-Още ли ще ме провокираш? - Мелис хваща сестра си за гърлото, притиска я към стената и започва да я души. -Ако аз загубя, и ти ще загубиш! Мил ли ти е животът? Не се ли научи, че ако ми лазиш по-нервите, ще ме подлудиш? Левент отново ще бъде мой! Никой няма да може да ме спре!

Изведнъж Бахадър влиза в кабинета на Мелис. Той хваща Мелис и я отдалечава от Хюля, която е на косъм да припадне, Хюля рязко си поема въздух като водолаз, който току-що е изплувал на повърхността.

-Какво правиш?! Полудя ли?! - крещи Бахадър, който проверява дали Хюля е добре.
-Како, аз не знам как стана! Много се извинявам – казва Мелис.
-Мелис, стига! Мислиш ли, че едно извинение ще оправи всичко?! – пита ядосан Бахадър. -Ако не бях влязъл, вече да си убила Хюля! Не искам повече да те виждам, затова се дръж по-далече от семейството ми и компанията! – казва Бахадър като посочва вратата на Мелис.
В същото време в кафенето идва приятелката на Мине, която се разкайва, че е предала приятелката си.
-Извинете, търся г-н Доган – пита тя.
-Не познавам никакъв господин, но аз съм Доган - отговаря мъжът.
-Аз съм Ягмур, приятелка на Зехра или Мине, както я познавате вие - казва момичето. Доган ѝ отговаря, че Мине вече не е тук, защото си е тръгнала.
-Знам, тя е в беда, има нужда от помощ. Само вие можете да ѝ помогнете. Затворили са я на едно място. Те ще я държат вързана, докато не се съгласи да изпълни желанието на баща си – казва притеснено момичето.

Доган ѝ отвръща, че Мине си е тръгнала по-собствено желание, дори му е оставила писмо. Ягмур казва, че е така, но хората на баща ѝ са я хванали и го моли да ѝ помогне, защото Мине вярва единствено на него. Доган моли Ягмур да му покаже, къде държат Мине.

Действието се пренася в имението, където Левент казва на майка си да му даде пръстена на баба му, който тя е сложила на пръста ѝ когато се е омъжила за баща му, защо иска да го даде на Мерием и да изпълни своята мечта, защото тя е жената, за която той иска да се ожени!
-Мерием е добро момиче - казва Улвийе с радост на лицето си. -Тя е единствената, която не ме лъже. Но... не е ли Мерием омъжена?
-Не, майко, Мерием вече не е омъжена. Съдбата ни води по трудни пътища, поставяйки много препятствия между нас, но се случи чудо. Искам да прекарам живота си с Мерием.
-Чувствам се много спокойна, когато те виждам така – твоето щастие е и мое щастие!

Улвийе вади пръстена от чекмеджето и го подава на сина си, като му казва, че се надява и Мерием да бъде толкова щастлива, колкото тя, докато го е носила!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...