Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.147 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Текин е мъртъв! Мелис умело се възползва от смъртта му и прави така, че Левент да се разочарова отново от Мерием и прогони от имението. Вижте още какво ще се случи в еп.147 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 25 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 146 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мерием моли Левент да ѝ позволи да напусне имението, но въпреки привидната студенина, Левент също се затруднява да скрие чувствата си към Мерием и за най-голямо разочарование на Мелис не се включва в подготовката на сватбата им.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 147 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 25 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Айше показва снимките на Джемил, които Оя ѝ изпрати и не иска да чуе обясненията му.

Хората на Зия намират Текин и го застрелват.

Левент и Мерием отиват на родителска среща в училището на Йомер, а Мелис отива да се срещне с Текин. Мелис ужасена разбира, че Текин е мъртъв и прави план как да се отърве от Мерием. Учителката на Йомер съобщава на Левент и Мерием, че от известно време момчето е много по-весело и общително. Тя подчертава, че това вероятно се дължи на промяната, която е настъпила в вкъщи.

Левент отваря пратката, за която си мисли, че е изпратена от Текин за Мерием. Той се срива виждайки билетите, паспортите, и прочитайки писмото, което си мисли, че е от Текин. Той е сигурен, че Мерием отново го е излъгала и е планирала да избяга с Текин, без да каже нито дума.

Текст от potv.bg

След като говори с Текин Мелис тръгва да излиза и в салона среща Левент.

-Скъпи, исках да поговоря с теб по повод това, което казва по-рано за Мерием, че ти си абсолютно прав. Йомер е много щастлив, че сестра му е тук и разбрах, че решението ти е правилно – казва Мелиса, а Левент отвръща, че се радва, че се е отнесла със разбиране и ѝ казва, че ще отиде да вземе чантата си и да тръгват за родителската среща. Мелис се колебае.
-Ако не си готова… - казва Левент, но Мелис го прекъсва и казва, че ще го чака долу.
Оф, бях тръгнала към Текин, а сега и тази загубена родителска среща – говори си сама Мелис.
Текст от potv.bg

Действието прескача пред дома на Джемил, където забързан и гледайки си часовника пристига Джемил. Той чука на врата, но телефонът му звъни, той отговаря, а съсипаната Айше, която чува гласа му, не му отваря вратата. Мислейки, че Айше е в ресторант, той отива там.

Действието се премества в ресторанта, където Сафие разказва какво е сполетяло дъщеря ѝ и се чуди, как ще успокои дъщеря си.

-Мамо Сафие – пристига радостен и поздравява Джемил.-Откъде имаш смелостта да дойдеш тук! - пита възмутен Доган. -Майко Сафие, какво става? - пита адвокатът и прави учудена физиономия. -Още ли питаш? Какво е ставало?! - Доган удря Джемил в лицето.
-Майко Сафие, какво става? Защо се държите така с мен? Нищо не разбирам.
-Все още питаш! Засрами се! – отговаря ядосана жената. Махай се оттук и не ми се показвай повече пред очите! Сафие ядосана изблъсква Джемил от заведението и затваря след него вратата.
Текст от potv.bg
Действието се премества в дупката на Текин. Мъжът разглежда снимки на Мерием на телефона си.
-Какво си направила отново Мерием, че Мелис е полудяла?! Ще изтръгна безкрайната ти любов заедно с корените, ще видиш! Ще те заведа на място, където никой няма да те намери! - казва Текин решително.
Изведнъж чува стъпки по стълбите. -Мелис, ти ли си? - пита той. Изведнъж изкача зад гърба му и опира пистолет в главата му.
-Вижте великия Текин Авджии, който се криекато плъх в миша дупка. - казва човекът на лихваря Зия. -Стига парите са там, можеш да правиш с тях каквото си поискаш. -Не познаваш ли татко Зия, Текин? Проблемът му не са парите, а дадената от теб дума. Ти наруши своята, така че сега той ще те унищожи заради това – казва мъжа, докато държи Текин на мушка. -Не го прави, почакай - моли Текин и се обръща. Въоръженият мъж няма милост и го застрелва право в гърдите! Текин пада…
Текст от potv.bg

Действието се премества в училището на Йомер. Мерием казва на Левент, че училището много ѝ е харесало. Идва учителката, която казва, че преди родителската среща е искала да поговори лично с тях.

Учителката изважда една рисунка на Йомер и им казва, че вчера децата са имали за задача за нарисуват семейството си, а той е нарисувал тях двамата, това означава, че Йомер не ги възприема като негови брат и сестра, а като родители и не знае какво става вкъщи, но това, което се случва е добре за детето, защото от няколко дни Йомер е започнал да общува и играе с останалите деца. Учителката им казва, че има нужда от тяхната помощ, за да може Йомер да не порасне затворено в себе си момче. Левент казва, че каквото трябва те ще го направят, а Мерием кима с глава в знак на съгласие.

Текст от potv.bg
Малко по-късно Мелис пристига в изоставената сграда и разбирайки, че
 Текин е мъртъв тя се ужасява и се пита, какво ще прави. Ужасена бързо 
взема т...
Малко по-късно Мелис пристига в изоставената сграда и разбирайки, че Текин е мъртъв тя се ужасява и се пита, какво ще прави. Ужасена бързо взема телефона, паспортите и другите документи на Текин и напуска сградата.

Действието се пренася в имението, където се прибират Левент и Мерием държейки Йомер за ръце. Момчето моли брат си да поиграят в градината, като в добрите стари времена.

Отново се връщаме при Мелис, която доволна говори по телефона и пита, дали пратката ще бъде доставена днес. -Отлично! – казва си тя, но доволната ѝ усмивка изчезва, защото вижда в градината Левент и Мерием да си играят с Йомер.

-Ще те унищожа, Мерием, малко остана! – заканва се Мелис…

Текст от potv.bg
Действието прескача във вечерта. Джемил отново е пред вратата на къщата си. -Айше, знам, че си вкъщи - казва той, като упорито чука на вратата. - Можеш ли да ми отвориш? Трябва да поговорим. Отвори вратата, моля те!

Айше отваря вратата.

-Защо се държиш така с мен? Какво става? Какъв е проблемът? Бях при майка ти и ме изгони. Надявам се да има някакво разумно обяснение. Чакай малко, очите ти са зачервени. Плакала ли си? Не отговаряш на обаждания ми. Моята Айше, нека поговорим, какво става?-Никога повече не ме наричай моя Айше! - казва ядосано момичето. -И все още ме питаш какво се случва! Подиграваш ли се с мен! -Айше, нищо не разбирам. Обвиняваш ме в нещо, но аз нищо не разбирам. -Ти ме излъга, Джемил! -Имаш предвид това, което се случи в болницата? Говорихме за това и затворихме тази тема, нали? -Все още се преструваш, че не разбираш. Е, тогава вижте това! - Тя подава на съпруга си телефона, на който е снимката на него и Оя.-Това е... нямам представа какво е - казва смаяният мъж. -Дай ми телефона и се махай, Джемил! - Момичето иска да избута съпруга си през вратата. -Айше, почакай малко, послушай ме малко. Станало е недоразумение, аз нямам нищо общо с него. За първи път виждам снимките с очите си. Оя и аз бяхме в болницата този ден, но...
-Не искам да чувам никакви обяснения или да говоря за тази жена! Махай се оттук! - Тя затръшва вратата пред носа на Джемил.
-Оя, ще си платиш за това! - казва ядосаният Джемил и си тръгва.
Текст от potv.bg

Вечерта в имението, в хола са се събрали Левент, Хюля, Бахадър, Мелис и Улвийе. Майката на Левент отново му казва, че по-бързо трябва да отпрати Мерием, защото Йомер свиква с нея и след това ще бъде трудно, да го отделят от Мерием. Левент отново им повтаря, че Мерием никъде няма да ходи. В този момент се звъни на врата, Аслъ отваря и след това се връща с някакъв пакет в ръце, като казва, че е за Мерием.

-Левент, кой ще знае, че Мерием е тук? По-добре ти да отвориш пратката, да не е нещо от хората на Зия, които искат да я изплашат – предлага хитрушата Мелис.

Левент го отваря, вътре има самолетни билети, паспорт, писмо и бележка с текст: „Липсваш ми, скъпа моя съпруго...“ А също така има и писмо, което Левент прочита. След което ядосан се втурва в стаята на Йомер, където се намира Мерием. Обхванат от ярост, той ѝ хвърля смразяващ поглед.

Текст от potv.bg
-Господин Левент, има ли нещо? - пита уплашена Мерием.
-Все още ме питаш дали нещо се е случило! Какво става, Мерием! - Той хвърля съдържанието на пакета на леглото.
-Доведох те в дома си, за да те защитя! - продължава ядосаният мъж. Въпреки че всички се съмняваха в теб, аз твърдо заявих, че ще се грижа за теб! Всички ми казваха да не ти се доверявам…

В този момент влиза Йомер.

-Како?! – не разбира какво става той. -Батко Левент, аз теб търсих. Како, виж намерих конци – казва момчето, като показва на Мерием едно кълбо с конци. – Батко Левент, това е за нашата задача, ти каза, че ще ми помогнеш!-Да, така е Йомер, но първо със сестра ти трябва нещо да решим – казва Левент и хлапето си тръгва.
-Заради Йомер те взех под покрива си. Мислех, че няма да го нараниш. Мислех, че няма да го оставиш отново. И какво направи? Ти предаде Йомер и мен! Реши да се възползваш от нас, докато не се появи Текин!
-Г-н Левент, нищо не разбирам! Какво съм направил?- пита объркана Мерием.
-И питаш? Погледни! Самолетни билети, паспортите, писмото от съпруга ми...
-Нямам представа...
-Не се преструвай на невинна пред мен отново! Този Мерием вече не съществува! Доведох те тук, за да те предпазя от лошите хора, но ти си също толкова лоша, колкото и те! А сега се махай оттук и не смей да се връщаш повече в тази къща! – казва Левент като излиза с гръм и трясък.


Мерием е ужасена! – Текин знае, че съм тук! Какво ще правя сега?! Не мога да си тръгна, Текин може да направи нещо на Левент. Трябва още сега да го предупредя! – говори си сама Мерием.
Текст от potv.bg
Мерием отива в стаята на Левент.
-Господин Левент, трябва да ме изслушате, това не е вярно. Ние с вас излязохме заедно от къщата на Текин и бяхме заедно в болницата. Тогава вие ме доведохте тук. Кога съм могла да планирам бягството си?
-Не знам, Мерием! Ти ми кажи! Аз не съм експерт в тази област, но вие сте!
-Чуйте...
-Мерием, ти едва не умря заради този човек! Той едва не те уби пред очите ми, а ти отново избра него, а не брат си! Щеше да оставиш това дете и да си тръгнеш! Това не е първият път, в който го напускаш заради любовта си, но този път ще е последният. Напусни, както си ги планирала със съпруга си! Напусни тази къща и никога повече не се връщай!
Текст от potv.bg
Мелис пристига в хола, където са Бахадър, Хюля и Улвийе .
-Йомер пита за какво си говорят сестра му и Левент - съобщава тя и насочва поглед към Улвийе. -Видял е, че Левент е притеснен, и сега той също е притеснен.
-Мелис, какво е написано в това писмо, дъще? - пита Улвийе.
Мелис си спомня!

Виждаме Мелис да седи в кафе и да пише писмото, за което се предполага, че трябва да е от Текин: „Моя Мерием, всичко е така, както го бяхме планирали. Почти съм се отървал от лихварите, до срещата ни остава съвсем малко. Ще се срещнем на адреса, който съм написал. Утре ще бъде първият ден от новия ни живот. Обичам те. Твоят съпруг.“

-Получи се добре - казва си Мелис и добавя. -Нямам търпение да видя изражението на лицето на Левент, когато прочете това.

Действието се връща в настоящето.

-Какво искаш да кажеш, Мелис? – изненадва се Улвийе, като разбира какво е написано в писмото от Текин.
-Бях шокиран, когато Левент ми каза. Така че изглежда, че Мерием изобщо не се интересува от Йомер. Планирала е да се срещне с Текин утре и да избяга заедно с него. Решила е да остане в имението, докато Текин не оправи паспортите им. Тя се възползва от милосърдието на Левент.

Хюля, която стои като страничен наблюдател си мисли: - Какво отново си замислила, мила сестричке?!

Хюля им казва, че ще се качи да си вземе телефона.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в стаята на Йомер, където е Мерием, тя се 
обажда на Айше и я моли за помощ, защото Левент не ѝ повярвал… и трябва 
да си тръг...
Действието се пренася в стаята на Йомер, където е Мерием, тя се обажда на Айше и я моли за помощ, защото Левент не ѝ повярвал… и трябва да си тръгне от тук, въпреки, че се страхува за живота на Левент. Айше ѝ казва да се успокои и ѝ обещава да н

След малко пристига Хюля и моли Мерием да си поговорят.

-Всичко беше така, както ви разказах – казва Мерием с глас, изпълнен със загриженост. -Не знам какво е правил Текин, откакто избяга. Не съм се свързвал с него. Никога не бих оставила брат си. Обещах му, че няма да си тръгна.
-Разбирам, Мерием. За съжаление, не те помня. Може би, ако си спомнях за теб, щях да мога да ти дам съвет. Исках обаче да попитам дали имаш нужда от нещо.
-Благодаря ви, но г-н Левент вече си каза думата. Няма смисъл да правя каквото и да било сега.
-Не се колебай да ме потърсиш, ако имаш нужда от нещо. А сега ще си вървя.
Текст от potv.bg

Хуля излиза от стаята на Мерием. В коридора среща сестра си.

-Какво става? - пита Мелис. -Какво имаш предвид? – не я разбира Хюля. -Ясно е, че планираш нещо – казва Мелис. -Не, скъпа, дойдох да видя, дали си добре? -С мен всичко е наред! – отвръща Мелис. -А Йомер? Левент? -Те също ще се справят, защото аз съм до тях. -Беше ли на родителската среща с него? – пита Хюля.-Питай Мерием, аз не отидох – отговаря Мелис -Мелис, какво може да е по-важно от Йомер? Знаеш, че Левент много го обича. -Трябваше да се погрижа за нещо! -По-важно от Йомер? Къде си била?-Това разпит ли е? Какво ти пука? -възмущава се Мелис. -Все пак сме сестри. Очевидно е, че ще бъда загрижена.-Не е нужно. Благодаря ти, че се интересуваш. – Мелис влиза в стаята си. -Имаше спешна работа и точно тогава Мерием получи пратка. Тя със сигурност е замесена в това- отбелязва странното съвпадение Хюля.
Мерием търси Йомер, но в кухнята се натъква на Улвийе, която се държи ужасно с нея и ѝ казва, че трябва по-скоро да напусне къщата за доброто на всички.
Текст от potv.bg
Хюля отива в кухнята и изважда от кофата за боклук плика, в който е 
бил доставен пакетът. Тя проверява бележката за доставка и се обажда на 
куриер...
Хюля отива в кухнята и изважда от кофата за боклук плика, в който е бил доставен пакетът. Тя проверява бележката за доставка и се обажда на куриерската фирма. Хюля разбира, че пратката е изпратена от сестра ѝ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.150 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.149 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.148 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.146 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...