Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в еп.49 на турския сериал "Откраднати мечти".

Хюля разказва на Мелис за появата на Кудрет в имението. Сестрите стигат до заключението, че Кудрет няма да спре да ги изнудва. Под претекст, че отива да пазарува, Мерием отива при Текин. Тя му заявява, че знае, че той е този, който е инсценирал аферата с Дурмуем, и настоява той повече да не се доближава до нея. В отговор Текин се заклева пред Мерием, че ще унищожи Левент и ще му отнеме всичко, което има.

Малко по-късно Айше дочува разговор, в който Текин казва, че ще попречи на холдинга да вземе заема. Айше веднага се обажда на Мерием и убеждава приятелката си, че трябва незабавно да уведоми Левент. Междувременно Левент се досеща, че пазаруването е било само извинение, и упреква Мерием.

Резултатите от ДНК теста, които потвърждават, че Йомер е Ефе, са на път да попаднат в ръцете на семейството. Сестрите обаче успяват да предотвратят това. Директорът на банката, пребит от хората на Текин, съобщава на Джемил, че молбата им за кредит е отхвърлена. Левент обаче има друг план. След неприятна среща с майка си Чича изчезва. Децата тръгват да я търсят. По заповед на Хюля Кудрет отива при бащата на Мерием и го заплашва, че ще го убие, ако спомене за Йомер пред някого. По-късно той отива да се срещне с Хюля. Това обаче завършва трагично за него - Мелис го бута от високо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.83 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.82 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.81 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.80 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.79 (NOVA) - какво ще се случи...