Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.23 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент отново е начело на компанията! Айше започва работа в холдинга! Вижте още какво ще се случи в еп.23 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 23 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Хюля поръчва нови неща за стаята на Левент. Знае колко ще го разстрои и най-малката промяна в старата спалня. Междувременно Левент се отнася много жестоко с Мерием. Поведението му към нея дори предизвиква възражението на Джемил. Джемил се опитва да убеди Левент да се върне в компанията. Той вярва, че само под негово ръководство холдингът ще избегне фалита. Айше получава работа в холдинга и става асистентка на Хюля.

В холдинга "Метеханоглу" има важна среща. Представители на дружеството ще проведат разговори със страната, която ги съди и иска изплащане на високо обезщетение. Джемил се надява, че Левент ще присъства. Хюля и Бахадир се надяват, че Левент няма да присъства на срещата. Левент, от друга страна, е изпълнен със съмнения. Той се страхува, че демоните от миналото ще го застигнат, ако прекрачи прага на компанията.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

​„Откраднати мечти“, еп.112 (NOVA) - какво ще се случи...

​„Откраднати мечти“, еп.111 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.110 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.109 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.108 (NOVA) - какво ще се случи...