Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 25

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 25 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Джамуна пита защо няма вода. Всички се оправдават и си тръгват. Джамуна моли Канак и Хема да ѝ помогнат да донесе вода, но и те се оправдават и си тръгват. Гена носи кофа, пълна с вода, за Джамуна. Хема и Канак ѝ нарежда да им донесе вода и на тях.

Анант наблюдава това и моли Гена да донесе вода за него. Тя я донася с мъка, а Анант я моли да не носи тежестта на всички на раменете си. Анант призовава всички да вършат собствените си задължения и да си помагат един на друг.

Текст от potv.bg
"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 24

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 24

Вижте какво ще се случи в епизод 24 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант намира подаръци от Радхика и си спомня за времето, когато са били заедно. Радхика му се обажда и го моли да се срещнат вечерта, за да отпразнуват рождения му ден, и той се съгласява. На сутринта Джамуна казва на всички, че ще отпразнуват рождения ден на Анант с голямо парти и че всички трябва да помогнат за организирането му. Всички натоварват Гена с работата. Тя с радост го приема и започва да работи. Тиа предлага да помогне, но Гена отказва.

Гена приготвя тортата и я слага в микровълновата фурна. Хема и Канак променят настройките и също така поставят стоманен съд в микровълновата фурната. Те се опитват да взривят микровълновата фурната, за да ѝ отмъстят. Гена отива да помогне на Тиа да украси къщата и е заета с работа. Тя отива да провери дали е готов сладкишът, а Канак е щастлив, че Гена не знае, че настройките са променени.

Текст от potv.bg

Гена се връща в кухнята, за да свърши нещо, чува шум, но не смята, че няма проблем. Канак си мисли, че щом микровълновата фурната избухне, Анант ще се ядоса на Гена.

Радхика украсява къщата си за рождения ден на Анант и го поздравява, когато той влиза. Той е шокиран и объркан. Тя иска да отпразнува рождения му ден по специален начин, но той отбелязва, че тази година ще е различно. Хема изпуска чаша и Панкай вика Гена да почисти. Суни е гладен и Джамуна предлага да му донесе храна.

Текст от potv.bg

Анант се опитва да си тръгне, но Радхика го спира, за да отпразнуват рождения ден. Тя се опитва да го прегърне и да се доближи до него, но той всеки път се отдалечава. Той се опитва да я заговори, но тя продължава да се приближава към него през цялото време. Накрая той ѝ казва, че е дошъл само да ѝ се извини и да ѝ каже, че Гена е неговият живот и той продължава напред.

Анант връща всички подаръци и си тръгва. Тя ги хвърля, мислейки си за тяхната връзка. Анант си мисли и за това как е казал на Радхика, че не може да пожертва Гена заради нея, и си тръгва.

Джамуна прави млечен шейк за Суни, но той иска още захар, тя се връща в кухнята, за да добави захар. Гена отива към кухнята, за да извади тортата, но вижда, че микровълновата фурната се взривява близо до Джамуна, и се втурва да ѝ помогне. Всички вкъщи чуват взрива и са шокирани. Всички тичат към кухнята. Виждат състоянието на Джамуна и се притесняват.

Текст от potv.bg

Гена полива със студена вода ръката на Джамуна, където се е изгорила. Парфул пита как се е взривила микровълновата фурната. Канак казва, че Гена е използвала микровълновата фурната и сигурно е направила някаква грешна настройка. След това Канак изважда една стоманен съд от микровълновата фурната и я показва на всички. Канак пита Гена защо е използвала микровълновата фурната, след като не знае как да я използва.

Сапан моли Парфул да заведе Джамуна в хола, за да може да я лекува. Анант идва и пита какво се е случило с майка му. Канак казва, че Гена е използвала микровълновата фурната и тя се е взривила заради грешката на Гена. Анант се кара на Гена и казва, че не бива да използва нещата, ако не знае как да ги използва.

Текст от potv.bg

Гена му казва, че е използвала правилния съд в микровълновата фурната и не знае от къде се е появил стоманения съд. Анант продължава да се кара на Гена и я моли да си тръгне. Гена отива в пристройката и се разплаква. Тиа отива при Гена и я моли да не плаче.

На следващата сутрин Парфул, Пареш и Тиа поздравяват Анант за рождения му ден. Пареш със смях казва, че когато Гена е спасила Баа миналия път, Анант ѝ е благодарил. А този път, поради малка грешка, Анант забравя всички добри постъпки на Гена и ѝ се кара. Анант слиза и вижда, че някой държи извинителна карта. Анант мисли, че е Гена. Радхика показва лицето си. Анант си тръгва и казва, че всичко се е променило. Канак и Хема разказват на Радхика за случилото се вчера. След това Радхика отива да се срещне с Джамуна.

Текст от potv.bg

Междувременно Пареш отива при Гена и я моли да поправи грешката си, като направи нова торта. Гена казва, че ще направи торта за Анант в тенджера под налягане. Джамуба казва, че рожденият ден на Анант е провален заради грешката на Гена. Радхика казва, че ще направи специална торта за Анант.

Гена и Радхика приготвят торти за рождения ден на Анант.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 148

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 147

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 146

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 145

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 144