Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 181 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Семейството се събира в хола за сутрешната молитва. Гена предава Картик на Сикандар, а Шрея гледа как Картик спи в скута му. Гена спира Шрея да се приближи до тях. Сухани уверява Сикандар, че със сигурност ще спечелят делото за попечителство над Картик. Гена се намесва, заявявайки, че едно дете не може да бъде държано далеч от майка си, независимо от всичко, и влиза вътре.

В кухнята Шрея изразява опасенията си, че Сикандар може да навреди на Картик. Гена я призовава да запази спокойствие, вярвайки, че Сикандар няма да нарани собствения си син. Тя признава, че макар Сикандар да не е добър съпруг, той има потенциала да бъде добър баща. Гена вярва, че любовта му към Картик може да промени Сикандар към по-добро.

Шрея изразява съмнение, че Сикандар ще застане на тяхна страна. Гена обаче остава уверена, че Сикандар ще даде приоритет на благополучието на Картик. Сухани се присъединява към тях и разпитва Гена за хода на плана ѝ. Тя напомня на Гена, че след развода тя няма да може да влиза в къщата за по-нататъшни действия. Сухани изразява опасения за съдбата на Шрея, след като Гена си тръгне. Тя предрича, че Шрея неминуемо ще загуби Картик, тъй като Сикандар ще ѝ попречи да се доближи до сина им.

Изведнъж Сикандар вдига Картик, който все още спи, и се премества при Гена. Той предава Картик на Шрея, което изненадва всички. Гена посочва на Сухани, че е станала свидетел на току-що случилото се. Сухани разпитва Сикандар за преминаването на разделителната линия. Сикандар обяснява, че Картик не трябва да бъде ограничаван от разделителната линия. Той разкрива, че за първи път е почувствал, че Картик има нужда от баща, и му е омръзнало да вижда омразата в очите на Картик, насочена към него. Сикандар признава, че не може да си позволи да загуби Картик заради разделителната линия. Сухани е изненадана от изявлението му и Сикандар я предупреждава, че ако тя не премахне разделителната линия, той ще отиде при Картик и Шрея. След това той излиза от стаята, оставяйки Сухани шокирана.

Сурия пристига и открива, че Сухани се преструва на припаднала, което го разтревожва. Сухани заявява, че няма никого на света и се страхува, че Сурия ще я изостави, както са направили Сарика и Сикандар. Отчаяна, тя се опитва да се самонарани, но Сурия се намесва и ѝ отнема ножа. Сухани изразява желанието си да умре, но Сурия обещава никога да не я изоставя. Тя го моли да ѝ обещае, че ще се разведе с Гена и ще остане с нея завинаги. Сурия неохотно се съгласява и двамата се прегръщат.

На следващия ден Гена и Сурия се подготвят за съда. Шрея казва на Гена, че се е молила за нейния успех. Урмила моли Сухани да не разделя Сурия и Гена. Сухани инструктира Урмила да напусне къщата след развода на Гена, тъй като Агастя харесва Гена и тя може да остане с него. Сурия защитава Гена, заявявайки, че Агастя е само неин приятел. Гена отказва да се оправдава и взема благословията на Урмила, преди да излезе от къщата. Ридхима разкрива истината за чувствата на Сурия към Агастя, като го обвинява, че е предал приятеля си. Агастя заминава за съда.

В съдебната зала съдията пита Гена и Сурия дали изминалите шест месеца са им помогнали. Сурия изразява мнение, че през това време е научил много за любовта и взаимоотношенията. Той признава, че иска да живее с Гена. Сухани, шокирана от думите му, му задава въпроси. Сурия твърдо заявява, че не може да живее без Гена.

Сухани заявява, че щом той не може да живее без Гена, значи и тя не може да живее без него. Тя обмисля самоубийство, но се оказва, че това е само във въображението на Сурия. Съдията предлага на Сурия още време за размисъл, но той настоява да се разведе с Гена.

Гена си спомня как Сурия винаги е избирал Сухани. Тогава съдията пита Гена за нейното решение. Тя потвърждава, че също иска да се разведе. Съдията уважава жалбата им, с което официално слага край на брака им. Сухани се радва на новината. Всички си тръгват, с изключение на Сурия и Гена. Те си спомнят за моментите, които са споделили заедно.

Сухани казва на Гена, че тя няма право да остава в имението на Сет. Урмила защитава Гена, като заявява, че тя е нейна дъщеря и ще живее с нея. Сухани шокира Сурия, като изгаря вещите на Гена. Тя изразява облекчението си, че Сурия вече е свободна от връзката им.

Сурия ѝ казва, че тя не може да изтрие Гена от сърцето му. Той признава, че сърцето му все още обича Гена. Той моли Сухани да премахне сърцето му. Тя му напомня, че той е този, който се е развел с Гена. Сурия пояснява, че се е развел с Гена, защото тя е искала това, но той не може да я остави. От друга страна, Гена не иска да остави Урмила.

По-късно Сикандар влиза в стаята на Сурия и го призовава да преосмисли решението си, преди да е станало твърде късно. Той смята, че Сурия не е трябвало да изоставя Гена. Сурия обвинява Сикандар, че също го е подстрекавал срещу Гена. Сикандар се извинява за грешката си и признава, че не иска Картик да страда заради неговите собствени грешки. Той уличава Сухани като свой съучастник.

Сурия отказва да повярва на обвиненията на Сикандар срещу Сухани. Той ги отхвърля като уловка, с която Сикандар иска да се върне при съпругата и сина си. Сурия заявява, че всеки може да изостави Сухани, но той няма да го направи. Сикандар го предупреждава да бъде предпазлив и излиза от стаята.

Урмила събира всички в хола и връчва на Сухани поканата за сватбата на Гена и Агастя. Сурия е шокирана от разкритието. Другите, включително Гена, също са изненадани. Урмила обяснява, че Гена е нейна отговорност, затова е взела това решение. Сухани поздравява Гена за третия ѝ брак, а Урмила кани Сухани да присъства на сватбата. В пристъп на гняв Сурия скъсва поканата и се прибира в стаята си.

Гена се противопоставя на Урмила за предстоящия брак. Тя обвинява Урмила, че е създала пропаст между нея и Сурия, като е настоявала за този брак. Урмила заявява, че е сериозна, като твърди, че животът не трябва да се приема с лека ръка. Тя вярва, че Агастя е наистина добър човек, който може да направи Гена щастлива. Гена се съмнява в мотивите на Урмила, тъй като смята, че тя знае какво наистина прави Гена щастлива.

По-късно Сурия разговаря с Гена за това, че тя вече е решила да се омъжи за Агастя. Гена оспорва правомощията му да поставя под съмнение нейните решения. Тя изразява болката си от липсата на доверие от негова страна и непрекъснатото унижение. Въпреки всичко тя е била на негова страна, единствено за да получи развод в замяна. Гена заявява, че е променила пътя си, защото Сурия никога не е вървял редом с нея. Тя му напомня, че той се е развел с нея заради Сухани, така че защо тя да не може да се омъжи за Агастя заради Урмила. Тя твърдо заявява, че той е изгубил всякакви права над нея. Без да знаят, Урмила чува разговора им.

На следващия ден Сухани съобщава на Сакуни, че Урмила е улеснила работата им. Тя поставя под съмнение намеренията на Сикандар, докато той се готви да си тръгне с багажа си. Сикандар обвинява Сухани, че е отровна и е превърнала децата си в копия на себе си. Той я обвинява, че го е превърнала в дявол и го е разделила от съпругата и сина му. Сухани е шокирана от думите му и го моли да не си тръгва, но той отказва да я изслуша. Сикандар се извинява на Шрея и тя го прегръща. Гена става свидетел на трогателния момент и се усмихва.

Сухани моли Сикандар да се върне, чувствайки се замаяна. Сурия й се притичва на помощ. Сухани разкрива, че Сикандар също я е напуснал. Урмила се подиграва на Сухани, но Сурия се намесва и моли Урмила да спре. Урмила предизвиква Сухани, като заявява, че ако иска да живее със Сикандар, трябва сама да премахне разделителната линия. Урмила обявява церемонията по годежа на Гена и Агастя за същата вечер и кани всички.

Сурия съпровожда Сухани до стаята ѝ. Сухани се оплаква как Гена и Урмила са ѝ отнели всичко. Тя моли Сурия да си тръгне като останалите. Сурия открива, че Сухани има температура, и бърза да извика лекар. Междувременно Шрея споделя със Сикандар колебанията си дали да му се довери. В отговор Сикандар ѝ представя писмото си с признание, в което изразява желанието си да освободи Арджун.

Когато Гена едва не пада по стълбите, Сурия пресича границата и я спасява. Той критикува Агастия, че не се е погрижил за Гена. Сухани се появява на сцената и се изправя срещу Сурия. В гнева си тя го удря многократно. Сурия се извинява и я съпровожда обратно на горния етаж.

По-късно Гена се подготвя за церемонията по годежа. Урмила я моли да свали брачната верижка. Гена си спомня момента, в който Сурия я е сложил на врата ѝ, и я сваля.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 180