Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 24

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 24 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант и Гена трябва да отидат на шопинг, но Гена е заета с домакинската работа. Анант я моли да не се занимава с тази работа, тъй като тя трябва да се върши от домашните помощници. Канак чува това и казва на Джамуна, че Гена е говорила лошо за нея и че не иска дори да работи. Тя също така ѝ казва, че Гена манипулира Анант.

Анант и Гена се готвят да отидат да пазаруват, но Джамуна моли Анант да я заведе в храма. Гена го моли да отиде с Баа. Той ѝ дава кредитната си картата и лисне с пин кода и я моли да отиде да пазарува с Тиа. По пътя към храма Джамуна се оплаква на Анант от Гена и нейното поведение. Той не се съгласява с нея и ѝ казва, че Гена е просто и разбиращо момиче и че ѝ има голямо доверие.

Текст от potv.bg
"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 23

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 23

Вижте какво ще се случи в епизод 23 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена е на път да излезе от къщата, за да отиде да пазарува, но Хема и Канак успяват да разкъсат шала ѝ и да сменят пина на картата, който Анант е написван на гена. Когато Гена стига до магазина, я гледат с пренебрежение, но тя си избира сари. Когато грешният пин не работи и тя не може да плати, собственикът на магазина я заплашва да се обади в полицията.

Колегата на Анант, когото той удари защото обижда Гена, вижда това като възможност да си отмъсти на Гена. Той дава телефонния номер на собственика на магазина и си тръгва. Собственикът на магазина се обажда на Анант и му казва, че картата му е открадната, а като чува това, Анант се качва в колата и бърза, тъй като знае, че Гена е в голяма беда.

Текст от potv.bg

Полицията е на път да арестува Гена. Гена заявява, че не е откраднала нищо, казва, че картата принадлежи на съпруга ѝ, и ги моли да повярват. Полицайката ѝ се подиграва. Гена ги моли да я изслушат. Анант ги спира да арестуват Гена и научава защо я арестуват и казва, че тя е негова съпруга. Полицаите и служителите на магазина се извиняват за недоразумението. Анант се кара на персонала на магазина и на Гена, че не са се свързали с него.

Служителите казват, че Гена е въвела грешен ПИН код и му дават картата. Гена си спомня как Канак е взела листчето с пин кода, за да напише името на магазина, и казва, че е изгубила листчето и, затова е въвела грешен номер. Хема проклина Гена, докато работи в кухнята. Канак я моли да се успокои и нарочно слага много чили и сол в храната, така че да не ѝ казват повече да готви. Гена излиза, облечена в ново сари и тя и Анант си тръгват от магазина. Пареш казва, че е щастлив да опита ръчно приготвената храна на Канак. Прафул я пита защо е сложила толкова много чили и сол в храната. Канак казва, че тя не е добра в готвенето.

Текст от potv.bg

Джамуна казва, че ще сготви. Канак и Хема са шокирани, когато виждат Гена в ново сари. Гена казва, че ще сготви. Анант казва, че е донесъл сарита за всички, заради Гена. Джамуна го пита защо е отишъл при Гена и казва, че няма да носи сарито, което Гена е купила. Гена дава сари на Канак и Хема. Пареш хвали Гена. Прафул казва, че ако Гена сготви, Канак и Хема трябва да почистят.

По-късно Канак хвърля сарито по Гена и я пита как е посмяла да ѝ купи сари. Хема по погрешка разкрива, че Канак е променила пин номера на листчето. Гена пита Канак защо я мрази толкова много. Канак я пита как е събрала смелост да я разпитва. Гена казва, че не я разпитва, а иска да я обича. Хема разказва за тяхната ревност. Канак казва, че Гена не може да достигне нейното ниво и тя не ревнува.

Текст от potv.bg

Гена казва, че просто иска щастието на всички и вярва, че скоро всичко ще се оправи. Анант казва на Пареш, че Гена трябва да се промени. Пареш казва, че Анант обича Гена. Анант казва, че обича само Радхика и в бъдеще няма да обича никого. Той казва, че уважава Гена, но не може да я обича. По-късно на масата за вечеря Анант казва на Гена да яде с всички. Когато Гена сяда на стола, Канак се изправя и казва, че няма да яде с Гена. Панкаж, Хема и Четън казват, че също няма да ядат. Гена моли Канак да вечеря на масата, а Гена ще вечеря в кухнята.

Гена отива в кухнята. Анант казва, че ще яде с Гена. Парфул, Пареш и Тиа също се присъединяват към Гена и Анант. Джамуна ги вижда да се хранят в кухнята и пита какво се случва в дома ѝ. Тя се ядосва и си тръгва.

Текст от potv.bg

Канак и Хема отиват при Джамуна и се опитват да я провокират, като говорят за Гена и Парфул. Джамуна зашлевява шамар на Канак и казва, че тя ще се справи с всичко и Канак не бива да се намесва. Анант обяснява на Гена, че Канак и Хема не смятат, че Гена е на тяхното ниво, затова тя трябва да учи и да се усъвършенства.

Междувременно Канак казва, че ще накара Гена и Джамуна да си платят за шамара. Канак отива при свекърва си и се държи така, сякаш съжалява. Анант кани Гена да си поделят гардероба му. Докато слага вътре сарито си, портфейлът на Анант пада. Гена вижда снимка на Анант и Радхика.

Текст от potv.bg

По-късно Канак и Хема отиват при Радхика и ѝ казват, че Анант все още я обича и могат да ѝ помогнат да се върне при него. Гена си мисли, че Анант ѝ е дал да спи в стаята му и да ползва гардероба му, но никога няма да ѝ даде място в сърцето си, защото сърцето му принадлежи на Радхика.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 29

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 28

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 27

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 26

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 25