Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 183 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена с нетърпение моли Сурия да ѝ признае любовта си и да заяви, че тя принадлежи само на него. Сурия, разкъсван между чувствата си към Гена и отговорността си към Сухани, заявява, че не иска Гена да пропилява живота си в чакане. Гена го пита дали може да издържи да стане свидетел на това как тя се омъжва за друг, на което той отговаря, че иска само нейното щастие. Гена настоява, че щастието ѝ е с него, което подтиква Сурия да ѝ признае дълбоката си любов. Той нанася кръвта си върху линията на косата ѝ и я прегръща, но Гена осъзнава, че това е било само нейно въображение.

Гена пита Сурия какво е искал да каже. Сурия остава безмълвен, което кара Гена да се опита да си тръгне. Сурия обаче я спира и я се опитва да я обеди да не се омъжи за Агастя, твърдейки, че и двамата се обичат. Обезсърчена, Гена заявява, че вече е твърде късно за подобни разговори. Сурия я пита защо се омъжва за друг, ако се обичат, а Гена го предизвиква да спре брака, ако иска. Тъй като сватбата ѝ е насрочена за следващия ден, Гена настоява, че не иска тя да бъде провалена, и си тръгва, оставяйки Сурия разплакан.

На следващата сутрин Сухани наблюдава как Урмила, Сарика и Шрея подготвят сватбата и тайно плаща на главорези. Гена ръкопляска саркастично, подигравайки се на Сухани, че не се е променила, въпреки че биологичният ѝ син е в затвора, а осиновеният ѝ син знае истината. Сухани оспорва предстоящия брак на Гена, а Гена смело приема предизвикателството, заявявайки, че ще прави каквото си поиска. Гена съобщава на Урмила, която се притеснява за нейната безопасност. Агастя успокоява Урмила, че те ще защитят Гена. Сарика и Шрея се присъединяват към тях и настояват Агастя и Гена да се подготвят за сватбата.

Сурия моли Картик да занесе писмо на Гена, но Картик отказва, като го обвинява, че се е развел с Гена. Картик заявява, че Гена му е нужна като леля и предлага на Сурия да се помири с Гена. Сурия пресича разделителната линия. Междувременно Сухани говори по телефона, като нарежда на главорезите да изпълнят задачата си и да се върнат незабавно. Шрея помага на Гена да се приготви за сватба, а Сурия влиза и изразява желанието си да поговори с Гена за последен път. Гена се съгласява и тръгва с него.

Сурия смело заявява, че сватбата не може да се състои. Агастя му напомня, че се е развел с Гена и сега тя иска да бъде с него. Сурия признава, че не може да живее без Гена и не може да понесе да я види как се омъжва за друг. Агастя отбелязва, че е твърде късно Сурия да осъзнае това и го обвинява, че е следвал наставленията на Сухани. Сухани твърди, че Сурия ще продължи да ѝ се подчинява. Сурия заявява, че няма да слуша Сухани, когато става въпрос за Гена. Сухани си тръгва. Агастя съобщава на Сурия, че не може да спре сватбата.

За изненада на Сурия воалът на булката се вдига и разкрива, че Ридхима е булката. Семейство Сет се усмихва, а Шрея съобщава на Сурия, че Гена си е тръгнала от къщата. Сурия пита как са позволили на Гена да си тръгне. Сухани пристига с Гена и се извинява на Сурия. Той я успокоява, че всички са хора и правят грешки и не е нужно тя да се извинява. Сухани поставя ръката на Гена в тази на Сурия.

Гена си спомня, как Сухани я е срещнала, докато се е приготвяла, и ѝ е обяснила, че не е можела да се срещне със Сурия и затова се обръща към Гена за помощ. Сухани моли Гена да не изоставя Сурия, признавайки, че децата ѝ са я напуснали, но дори след като е научила истината, Сурия не я е изоставила. Гена пита за замесените мъже и Сухани разкрива, че те са били бижутери. Гена споделя всичко със Сурия и той прегръща Сухани.

Помощниците на Сухани донасят бижутата и тя обяснява, че ги е поръчала за Гена. Гена съобщава на Сурия, че всички, освен него, са знаели за истината за сватбата. Раджеш разкрива, че са знаели, че Сурия ще ревнува, виждайки Гена с Агастя. Гена изразява благодарност за подкрепата на семейството на Агастя. Агастя пояснява, че просто е помагал на приятеля си. Той си спомня, че е направил предложение на Ридхима и е потвърдил, че тя е неговият избор. Ридхима съобщава на Сурия, че е имала късмет, че Агастя е осъзнал любовта ѝ. Сурия разбира, че е бил измамен.

Сухани отвежда Сурия при Урмила, която му се извинява. Сурия се извинява на Урмила, която изразява гордостта си от него. Сухани решава да напусне къщата, но Сурия я спира. Той изразява желанието си Сухани и Урмила да останат в живота му. Той ги прегръща.

По-късно Сурия слиза по стълбите облечен като младоженец. Арджун се завръща, носейки радост на Сарика. Всички се прегръщат, а Гена описва историята им като тази на една прислужница, която мечтаела да стане адвокат, като подчертава, че всеки може да постигне целите си. Гена сяда до Сурия в сватбения мандап, а Сухани изпълнява ритуала "гатбандхан". Сурия нанася вермилион на челото на Гена и я окичва с брачната верижка. Двамата търсят благословия от семейството и Гена заличава разделителната линия. Сухани връчва на Гена ключа от шкафчето и семейство Сет си правят паметна семейна снимка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 180