Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 182 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Ридхима признава любовта си на Агастя и го моли да не се сгодява. Агастя спокойно обяснява, че никога не я е молил да го обича, и разкрива, че обича Гена. Ридхима твърди, че Гена обича Сурия и вярва, че Агастя няма да намери щастие с нея.

Урмила и Сарика водят Гена долу, където Агастя стои до нея с усмивка. Картик разпитва Шрея за годежа на Гена с Агастя, когато Сурия пристига. Сурия влиза и Гена му се усмихва. Грешно тълкувайки усмивката ѝ, Агастя предполага, че е за него, и продължава да слага годежния пръстен на пръста на Гена, получавайки аплодисментите на всички.

Сурия вика лекаря и Гена отива при него. Сурия я съветва да не пресича разделителната линия, тъй като тя се движи напред. Гена обяснява, че иска да остане със Сухани. Агастя дава знак на Гена и тя пресича разделителната линия. Лекарят поставя инжекция на Сухани и нарежда на Сурия да се грижи за нея. Сурия и лекарят излизат от стаята.

Сухани идва в съзнание и бърка Гена с Урмила. Тя обвинява Гена, че се е върнала, за да открадне съпруга ѝ и да я остави с извънбрачно дете. Гена се преструва на Урмила и моли Сухани да приеме Сурия. Сухани признава омразата си към Сурия и разкрива опитите си да навреди на Урмила. Тя заплашва да убие Гена, но припада. Сурия подслушва разговора им.

Сурия си спомня как Сухани го е принудила да се разведе с Гена и разкритията на Гена за Урмила и Сухани. Той признава на Гена, че не може да се изправи пред нея, но тя му напомня, че разводът им е можел да бъде избегнат, ако ѝ се е доверил. Той коленичи пред нея, извинявайки се, но тя го уверява, че вече му е простила.

Сурия казва, че Гена е на път да стане съпруга на някой друг. Той обяснява, че въпреки грешките на Сухани, тя все още е негова майка и той не може да я изостави. Той настоява Гена да се омъжи за Агастя, но тя отказва съвета му и си тръгва.

Урмила уверява Гена, че бракът ще се състои по план. Гена се съмнява дали постъпват правилно. Урмила ѝ съобщава, че родителите на Агастя ще пристигнат на следващия ден.

На следващия ден Сухани търси Сурия. Сарика ѝ съобщава, че Сурия е научила истината и я е напуснала. Сухани отказва да повярва, твърдейки, че Сурия никога не би я изоставила. Тя обвинява Гена, че ѝ е откраднала Сурия, като подчертава, че Сурия се е развела с Гена, а Гена сега се омъжва за Агастя, в резултат на което тя не може да остане със Сурия.

Гена пита колко дълго Сухани може да задържи Сурия до себе си. Сурия заявява, че обещава да остане със Сухани за цял живот. Той я успокоява, като ѝ обяснява, че е излязъл само да купи лекарства за нея и няма да отиде на страната на Гена. Сухани го пита дали никога няма да я изостави, а той обещава да стои до нея независимо от всичко. Двамата споделят емоционална прегръдка.

Сурия отвежда Сухани в стаята ѝ и ѝ дава лекарства. Сухани го моли да я остави, тъй като вече знае истината. Сурия отказва, заявявайки, че тя все още е негова майка, въпреки отношението ѝ към него. Той я разпитва за опитите ѝ да навреди на Гена и Урмила. Сурия признава, че никога не е вярвал на Гена, но сега, когато тя го напуска, той не може да я спре. Въпреки това той уверява Сухани, че няма да я изостави. Сухани избърсва сълзите си, смее се, а след това се разплаква и казва, че Сурия също трябва да я изостави.

Родителите на Агастя пристигат в дома на семейство Сет с подаръци. Гена се възхищава на сарито, което Агастя е избрал за нея, и го пита какво друго е донесъл. Той ѝ показва обеци, които тя харесва. Урмила обсъжда сватбените ритуали с родителите на Агастя, докато Сурия наблюдава тихо. Урмила изразява желанието си Сурия и Сухани да присъстват на сватбата на Гена. Сурия мълчаливо си тръгва, без да отговори.

Полицията пристига в имението на Сет, повикана от Сикандар. Той предава на полицейския инспектор досие, в което признава престъпленията си и заявява, че Арджун е невинен. Сарика изразява благодарността си, а Сухани се чувства замаяна. Сикандар признава, че се е държал зле с Гена и не заслужава нейната прошка. Той моли Гена да се погрижи за Картик и Шрея. Сухани иска да я прегърне. Сикандар ѝ казва, че се е провалила като майка, и си тръгва с полицията. Сухани се разплаква.

Шрея казва на Гена, че Бог ѝ е отнел всичко. Гена вярва, че това е възможност за Сикандар да се промени и да стане добър съпруг и баща. Шрея пита дали Гена трябва да се омъжи за Агастя и Гена кимва в знак на съгласие, преди да си тръгне.

Сухани се събужда посред нощ и халюцинира семейството си, като ги моли да се върнат при нея. Когато се връща в реалността, тя се опитва да се самонарани, като си прерязва вените. Гена обаче се намесва и обещава да не я остави да умре лесно. Гена предизвиква Сухани да си върне доверието на всички. На следващия ден Гена отново моли семейството си да подкрепи Сухани, като разкрива, че Сухани има рожден ден, и споменава опита ѝ за самоубийство от предишния ден.

Сурия изненадва Сухани с торта за рождения ѝ ден. Първоначално Сухани отказва да празнува, но се трогва, когато влизат Картик, Сарика и Шрея и ѝ пожелават честит рожден ден. Те обясняват, че Гена ги е изпратила да празнуват. Сухани отбелязва, че Гена не я е поздравила лично. Сурия споменава, че Гена скоро ще се омъжи за Агастя, което кара Сухани да изрази разочарованието си, като хвърли тортата.

Междувременно започва церемонията по халди на Гена и Агастя. Гена случайно се сблъсква със Сурия и двамата разменят няколко думи. Гена настоява Сурия да каже на Сухани, че е спечелила, надявайки се това да ѝ донесе утеха. Тя също така предлага на Сурия да си намери добро момиче и да се погрижи за Урмила. Агастя прекъсва разговора им, като иска да говори насаме с Гена. Сурия подслушва разговора им и осъзнава, че може би все още има шанс да спре развода.

Сурия се среща с адвоката си, за да обсъдят спирането на бракоразводното дело, но адвокатът го информира, че могат да се срещнат със съдията едва в понеделник, тъй като в момента е събота. Сурия започва да се тревожи, тъй като сватбата на Гена е насрочена за следващия ден, и се чуди как да я предотврати.

На следващия ден се провежда церемонията по сватбата на Гена и Агастя. Погледът на Сурия остава вперен в Гена, което привлича вниманието на Сакуни. Тя се сблъсква със Сурия, разпитвайки за намеренията му, на което той неволно изразява любовта си към Гена. Осъзнавайки грешката си, Сурия бързо се оттегля. Погълнат от емоциите си, Сурия чупи чаша, което кара Сакуни да се притесни и да извика помощ.

Урмила придружава Гена, за да нанесе мехнди, където Гена иска от художника да напише "А" на ръката ѝ. Сурия се приближава до Гена и изразява желанието си да поговори с нея насаме. Гена първоначално отказва, заявявайки, че той е бившият ѝ съпруг. Агастя обаче я насърчава да говори със Сурия, доверявайки се на нейната преценка. Сурия отвежда Гена на терасата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 180