Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Селим води Кумру в ресторант, където идва Дуан. Ще бъде ли разкрита лъжата на Кумру? Ендер съобщава на Йълдъз, че Дуан си има любовница и ги мами и двете. Селим води Кумру в ресторант, където идва Дуан. Вижте какво ще се случи в сезон 6, епизод 39 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 септември 2023 по bTV.

В сезон 6, епизод 37 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру отива на вечеря в дома на Селим, а на сутринта се събужда щастлива в леглото на доктора. Селим обявява, че вече са двойка, но какво ще прави с Хандан, която няма намерение да се откаже от него.


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.38 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 26 септември 2023 по bTV.

Селим си тръгва бързо от партито на Йълдъз.

Кумру дразни Ендер, че Йълдъз отново я е победила.

Ендер решава, че трябва да направи нещо, с което Йълдъз завинаги да намрази Дуан.

Ендер съобщава на Йълдъз, че Дуан си има любовница и ги е мами и двете.

Селим води Кумру в ресторант, където идва Дуан. Ще бъде ли разкрита лъжата на Кумру?

Действието продължава на партито на Йълдъз. Зейнеп кани Селим да се включи в проекта, с който помагат на хора в нужда. Селим веднага се съгласява, като казва, че много пъти е участвал в такива проекти и като си поглежда часовника казва на Зейнеп, че трябва да си върви, защото утре ще става рано.

Енгин пита Асуман, кой е мъжът, който току-що си е тръгнал, защото е искала да го поздрави, явно е приятел на Зейнеп. Асуман бърза да му обясни, че е лекар, който се интересува от Йълдъз и няма нищо общо със Зейнеп. potv.bg

Действието се пренася на партито на Ендер. Кумру се доближава до Ендер и казва, че е разбрала, че се развеждат с баща ѝ.

-Ние още не сме го решили!

-Ние вече не съществува, татко отдавна го е решил! Не мога да повярвам, ти не се пребори с Йълдъз! Хитрата Йълдъз те победи!

-Кумру, не знам как стигна до този извод, но там където съм аз, името на Йълдъз не се споменава изобщо!

Кумру казва на Ендер, че е време да приеме поражението, защото каквото и да прави баща ѝ ще се върне при Йълдъз. Ендер отговаря да не е толкова сигурна, че докато тя не сложи край, не е свършило. potv.bg

Джанер се приближава до сестра си и я пита, защо изглежда толкова ядосана, че все едно иска да убие някой. Ендер му казва, че Кумру ѝ е опънала нервите. Сега тя е сигурна, че Дуан е взел решение да се разведе, но за нея е по-важно, Йълдъз не го приеме, затова трябва да направи нещо, че Йълдъз да намрази жестоко Дуан и Дуан горчиво да се вайка, че я е изоставил!

Джанер пита сестра си как ще стане това, а тя му отговаря, че е измислила нещо, защото никога не говори напразно.

Действието прескача на следващия ден.

Селим се среща с Кумру, а тя го пита, къде е бил снощи, защото брат ѝ е дошъл и тя е трябвало да му затвори.

-Нали ти казах, една пациентка дойде със сестра си, за да прегледам майка ѝ, но останах само за половин час. Партита не са за мен! Хайде да обядваме заедно, искам да те заведа на едно място! Изненада!

Кумру се съгласява, а доктора ѝ казва, че след час, два ще дойде да я вземе.

Сутринта Ендер казва на Дуан, че ще уважи решението му и ще се разведе с него, но иска да остане в имението, докато си намери жилище.

След разговора си с Дуан, Ендер отива при Йълдъз и казва, че е дошла да ѝ се извини. Йълдъз я пита, какво цели, защото е наясно, че тя никога не се извинява.

-Йълдъз, чуй ме, искам да ти се извиня! Ти беше права, защото Дуан не е такъв какъвто изглежда! Когато ми каза, че иска да се разведем, направих проучване и разбрах, че Дуан е мамил и двете ни! Години наред е имал любовница, която е крил!

-Какво?! Коя е тя?! – не може да повярва Йълдъз. potvbg

-Казва се Джулия!

Йълдъз не вярва и казва на Ендер да си признае, че тя я е наела.

Ендер обяснява на Йълдъз, че си е мислила, че Дуан иска да се разведе, заради нея, но една вечер, взела телефона на Дуан, на който знае паролата, за да намери доказателства за пред съда и така е набрала номера на тази Джулия, която го нарекла „скъпи“.

-Добре тогава, нали ти си му жена, оправяй се и не ме занимавай!

-Йълдъз, не е толкова просто! Така ли ще оставя нещата! От сутринта проучвам, номера е на някоя си Джулия Морън!

-На международната сцена ли ще се сражаваме? Вече се уморих!

Ендер показва снимката на въпросната жена на Йълдъз и казва, че мисли, че връзката им е започнала преди години, защото в едно интервю Джулия е казала, че Дуан е най-близкият ѝ човек.

Йълдъз се чуди, защо тогава Дуан не се ожени за тази Джулия, а Ендер отговаря, че мисли, че жената не иска да се омъжи за него, защото е много по-богата, с по-високо положение от Дуан и е успяла да го спечели като го пренебрегва. potvbg

Преди да си тръгне Ендер казва на Йълдъз, че ако не ѝ вярва да проучи тя нещата и ако не иска да бъде лъгана като глупачка да дойде при нея, за да действат заедно.

Селим спира колата си пред един ресторант. Кумру е притеснена, защото знае, че баща ѝ много често посещава този ресторант.

Селим казва на Езги/Кумру, че ресторанта е много хубав и ще ѝ хареса.

-Момент, Селим! Мястото изглежда изискано.

-Нещо такова…

-Не съм облечена подходящо!

-Езги, ти си красива всякак!

Езги/Кумру и Селим влизат в ресторанта, Езги притеснено се оглежда за баща си. Селим обяснява, че това е любимият ресторант на родителите ѝ и в специалните дни го посещават. Селим предлага на Кумру да си поръчат бонфиле, което е със страхотен сос. Кумру преглежда менюто и не вижда, че баща ѝ влиза в заведението, но той я вижда и се приближава към нея.

-Кумру?! – изненадан е Дуан.

Кумру изненадана поглежда баща си. Телефонът на Селим звъни, той става от масата, за да говори.

Кумру става и отива при баща си. Дуан пита Кумру, кой е мъжът с нея. Кумру обещава да му разкаже по-късно и го моли да се преструва, че сега не я познава. Дуан не разбира какво става… Кумру отново го моли…..

Селим се приближава към масата. Кумру сяда на мястото си, а Дуан отива на масата си. Селим пита Езги/Кумру, дали има някакъв проблем, а тя му обяснява, че мъжът се е припознал.

-Ти, така се паникьоса, та си помислих, че го познаваш!

-Не, не е важно! Зарежи!

Дуан ядосан си тръгва и заповядва на Мете да разбере, кой е мъжът, който е с Кумру.

Йълдъз казва на Седаи да проучи Джулия, за да разбере, дали Ендер я лъже или казва истината.

В същото време Ендер казва на Джанер, че е говорила с Йълдъз, но според нея въобще не ѝ е повярвала и не се впечатлила.

-Е, как ще ти повярва, како?! Ти, нали винаги си била честна с нея?

-Джанер, сега не ми се слушат шеги!

-Как да реагира? Да се прегърнете и да забрави ли?

Ендер се заканва, че няма да остави нещата така и казва на Джанер да отиде да проучи жената, и да дойде и да ѝ докладва.

Действието се пренася в чифлика на въпросната Джулия.

Действието се пренася в чифлика на въпросната Джулия.

Мете разказва на Дуан, че мъжът с Кумру е лекар, а родителите му са също известни лекари. Дуан ядосан се обажда на Кумру да отиде при него в офиса.

Кумру отива при баща си и му признава, че Селим и е гадже, но отскоро. Дуан ядосан я пита, каква е тази потайност, да не би да се е забъркала в нещо. Кумру казва на баща си, че мъжете в живота ѝ са се интересували само от фамилията ѝ, затова тя е взела решение и Селим не знае, коя е тя, че е негова дъщеря, смята я за бедна, дори ѝ е намерил работа в цветарница. Дуан не може да повярва…

-Кумру, всяка лъжа има край, тогава, кой ще иска да бъде с лъжкиня?!

-Знам, татко! Ще говоря със Селим, но дотогава се прави, че не ме познаваш!

-Ти даваш ли сметка, че правиш нещо, което е страшно глупаво!

Кумру му казва, че се опитва да вземе мерки посвоему и в най-скоро време ще говори със Селим, но трябва да знае още нещо, че Селим я познава като Езги и е наела жилището на Езги.

Дуан е ядосан от всичко, което е направила дъщеря му.

Емир, Седаи и Джанер отиват заедно да проучат, коя е тази Джулия.

Емир, Седаи и Джанер отиват заедно да проучат, коя е тази Джулия.

Хандан отива в болницата, в която работи Селим. Селим я вижда, а Хандан го лъже, че е дошла да се преглед защото от няколко дни не се чувства добре.

-Защо не дойде при мен?

-Не исках да те притеснявам!

-Хубава работа, пациентът е винаги с приоритет за мен! Но, искам да ти кажа, че лекарката, която ще те прегледа е много добър специалист!

Селим се прибира в кабинета си, а Хандан се ядосва, че това, което беше намислила не се получи, да поговори и да разбере, защо Селим се дистанцира от нея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...