Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.54 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Обръщението на Мерич към Дугн на малко име кара Йълдъз да ревнува. Дуан също започва да ревнува Йълдъз от Чаатай. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 54 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 29 май 2023 по bTV.

„Опасно изкушение“ с.5, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.5, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

Кумру разбира, че е бременна и отива да съобщи новината на Чаатай, но е шокирана, защото разбира, че той вече е сгоден. Ендер си отмъщава на...

В сезон 5, епизод 53 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру прави план, с който да покаже, че бракът на баща ѝ и Йълдъз е фалшив, но дали ще успее?


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.54 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 29 май 2023 по bTV.

Меридж идва на закуска и Йълдъз не пропуска факта, че Меридж нарича Дуан на малко име.

Дуан предлага работа на приятелката на Кумру във фирмата.

Ендер променя стила си и се запознава с Екин. Двамата веднага си пасват!

Ендер казва на Чаатай, че Дуан иска да вдигне капитала на фирмата, но ако тя не се съгласи, той няма как да го направи, затова му дава още малко време, за да си помисли, дали да приеме предложението ѝ за брак.

Чаатай се изправя пред Дуан и му казва, че може да се оженил за Йълдъз, но тя все още е влюбена в него.

Чаатай продължава да използва Халит Джан, за да дразни Дуан.

Текст от potv.bg

Седаи клюкарства с Езги, домашната прислужница в къщата на Дуан и разбира, че тази вечер Дуан и Йълдъз са спали в една стая, а довечера Асуман и Айсел няма да са вкъщи.

„Боже, какво ще кажа на шефа? Той ще умре! Ще си мълча!“ – говори си сам Седаи.

Седаи казва на Чаатай, че довечера Асуман и Айсел няма да са вкъщи, а Йълдъз и Халит Джан ще са сами.

-Но, Дуан ще е вкъщи! Мислех да видя детето преди работа, но ще го отложа за довечера! Защото и Йълдъз трябва да дойде с Халит Джан! – казва Чаатай.
-Дуан ще се пръсне от завист! – отвръща Седаи.
Текст от potv.bg

Действието прескача в имението на Дуан, където идва приятелката на Кумру Меридж.

-Дуан, къде е нашата? – пита Меридж.

Йълдъз тихо казва на майка си, че г е нарекла Дуан на малко име.

-Още спи! Но, искам да те запозная със съпругата си! – казва Дуан и представя на Меридж Йълдъз и майка ѝ. Асуман припомня, че вчера са се запознали.

В този момент идва Кумру, а Йълдъз обяснява, че цяла вечер е гледала малкия, затова става сега.

Меридж споделя, че си търси работа като адвокат, а Кумру предлага на баща си да я вземе на работа в неговата фирма. Дуан се съгласява и я кани да отиде във фирмата, за да я запознае с подробностите.

Текст от potv.bg

Джанер отива в ресторанта и казва на Емир, че когато дойде Екин ще дойде и сестра му.

-Еми да дойде! – отвръща Емир.
-Не се подигравай, Йомер си мисли, че случайно сме се запознали! – казва Джанер.

Емир отговаря, че ще продължат с лъжата. Джанер казва на Емир, след като дойде Еким, той да отдалечи Йомер от ресторанта.

Екин идва в ресторанта на Йомер, а след малко пристига и дегизираната в рокерски костюм Ендер.

-Како, направо ни застреля! – казва Джанер на Емир и добавя. -Отвлечи вниманието на Йомер, а кака ще се заеме с Екин!

Джанер отива при сестра си и ѝ казва, че изглежда страхотно и се чуди, дали това да не стане обичайния ѝ стил. Ендер му казва, че никога не би направила компромис с безупречния си вид, а гледа на това като бизнес, и сега отива на бара, а той знае какво трябва да направи.

Емир отива в кухнята и иска да поговори с Йомер за нещо важно. Екин казва, че си тръгва, а Емир му казва, да се обади на Джанер, че е искал да го види. Екин отива на бара и пита за Джанер, а Ендер му казва, че Джанер е излязъл, но тя е негова сестра и така се запознават. Екин кани Ендер на рокаджийски бар, а тя веднага се съгласява.

Текст от potv.bg

В същото време Нилюфер, жената от фирмата на ръководен пост, която Ендер убеди да говори с Дуан да увеличи капитала, отива и му го предлага, а Дуан се съгласява.

Ендер се връща във фирмата като съблича рокерския костюм и след като разбира от Нилюфер, че Дуан се е съгласил, отива при Чаатай и му казва, че Дуан отново смята да увеличи капитала.

-Моето решение е много важно, ако кажа не, Дуан няма къде да мърда, но както искаш?! Ако искаш помисли до съвещанието! – казва Ендер и си тръгва.
Текст от potv.bg
Чаатай отива при Дуан и го обвинява, че не той е използвал Кумру, а той е използвал дъщеря си, защото още от самото начало е бил хвърлил око на Йълдъз.
-Дам, а ти си намери извинение, за да успокоиш съвестта си! Чаатай, положението наистина е сериозно! – казва Дуан.
-Целта ти е, да превърнеш този фалшив брак в истински! Старай се колкото искаш, но това няма да стане и знаеш ли защо, Дуан?! Защото жена ти е влюбена в мен! Омъжи се за теб и се премести в съседната къща напук на мен! Защо да го прави, ако Йълдъз все още не мислеше за мен?! Ако не я интересувах, щеше да си тръгне!
-Излез навън! – казва Дуан.
-От истината боли! – отвръща Чаатай.
-Чаатай, излез навън! – казва през зъби Дуан.
-Дори не може да те хване за ръка, защото ти си до нея, но аз съм в сърцето на Йълдъз! Излизам! Ще се видим на съвещанието!

Дуан си казва, че отдавна е настъпил момента, Чаатай да си тръгне от фирмата.

Текст от potv.bg
Излизайки от кабинета на Дуан, Чаатай се среща с Меридж, с която се познава от преди и разбира, че тя ще започне работа в юридическия отдел на Дуан.
Текст от potv.bg

Всички са се събрали на съвещание, а Дуан предлага да увеличат капитала на фирмата и пита Ендер какво мисли, а тя му казва, че има нещо, в което не е сигурна и иска малко време, за да помисли.

Текст от potv.bg

Вечерта Йълдъз казва на Дуан, че чака Чаатай да ѝ се обади, за да заведе Халит Джан, но той все още не се е прибрал. В този момент звъни Чаатай и ѝ казва, че сега се е прибрал и може да доведе сина му.

-Нека г-н Дуан да полудее! – казва Чаатай.
-Страхотно, че го изчака да се върне! – отвръща Седаи, Чаатай добавя, че някой неща трябва да се набият в очите на хората.

Йълдъз казва на Дуан, че ще заведе детето и се връща, а Дуан ѝ казва, че я чака за вечеря.

Йълдъз подава детето на Чаатай и тръгва да си ходи, а той ѝ казва да влезе, защото иска да говори с нея за нещо свързано с Халит Джан.
Текст от potv.bg

Чаатай дава брошури на Йълдъз за детски градини и казва на Йълдъз да избере една, за да запишат Халит Джан. Йълдъз казва на Чаатай, че трябва да определят часовете, в които ще вижда Халит-Джан, защото не ѝ харесва този безпорядък.

Чаатай се чуди как да замотае Йълдъз, за да побърка Дуан.

В същото време Дуан губи търпение и казва на Езги да отиде у съседите и да каже, че той чака Йълдъз за вечеря.

Езги отива и казва на Седаи, а той ѝ казва да отиде и да предаде на г-н Дуан, че Йълдъз и Чаатай се наслаждават на семейно щастие.

Ядосан Дуан отива и сам прибира Йълдъз.

Текст от potv.bg

Действието прескача в дома на Ендер, която облечена в рокерска рокля казва на брат си, вече всичко е както тя го иска: Чаатай ѝ е в ръцете, а и ако Екин ѝ падне в ръцете, всичко ще стане много лесно! Защото когато Чаатай види, че Екин е до нея, ще стане кротък като агънце.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.52 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.51 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.50 (bTV) – какво ще се случи...