Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.33 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз моли Дуан да върне Чаатай във фирмата. Фейза признава на Чаатай, че Атлас е негов син. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 33 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 12 април 2023 (сряда) по bTV.

В сезон 5, епизод 32 на турския сериал „Опасно изкушение“ Дуан разбира за играта на дъщеря си. Той се зарича, че ще направи всичко възможно да попречи на Чаатай и Йълдъз да се разведат. Дуан гони Чаатай от фирмата.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.33 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 12 април 2023 (сряда) по bTV.

Въпреки че Йълдъз одобри решението на Дуан да не пусне Чагатай във фирмата, защото му е ядосана, тя е много разстроена от случилото се и се обажда на съпруга си, но получава обратна реакция от него.

Йълдъз все пак говори с Доган да върне Чаатай във фирмата, а когато Доган казва, че може да върне Чаатай, ако неговото решение я е разстроило, но Йълдъз подхожда предпазливо към предложението му.

Арзу разбира, че Дуан ще остане до късно във фирмата и се захваща със задачата, която ѝ даде Кумру. Трябва да направи така, че останалите и най-вече Чаатай, да си мислят, че между баща ѝ и Йълдъз има връзка. Късно вечерта Йълдъз се връща в офиса, за да си вземе флашката, на която има документи, които да разгледа за утрешното съвещание. Доган отива при Йълдъз и ѝ помага.

Йълдъз моли Дуан да каже на Чаатай, че между тях няма нищо.

Фейза признава на Чаатай, че Атлас е негов син. Чаатай е много ядосан, че тя е крила години наред това от него.

Въпреки че Йълдъз одобри решението на Дуан да не пусне Чагатай във фирмата, защото му е ядосана, тя е много разстроена от случилото се и се обажда на съпруга си.
-Чаатай, добре ли си?
-Йълдъз, защо ми се обаждаш?
-Исках да попитам как си! Въпреки всичко, което ти направи аз никога съм ти желаела злото! Казах така, защото…
Чаатай я прекъсва. -Нямам нужда от съчувствието ти! Отново ще застана начело на фирмата!
-Добре, Чаатай, просто се разстроих заради случилото се!
-Недей! – казва Чаатай и ѝ затваря телефона.

Йълдъз отива при Дуан и му казва, че иска да поговори с него преди събранието. Дуан я пита какво я притеснява.

-Ами, Чаатай много пъти е постъпвал несправедливо с мен, а аз си мислеха, че заслужава всичко, но ми стана малко мъчно за него. Сега ще му помислите за луда след всичко, което ми е направил, но ето, че ми е мъчно за него…
-Йълдъз, ако ти е мъчно за него аз мога да го върна! Имам право да променям решенията си! А, също така отдавна не мисля, какво ще кажат останалите!
-Защо го направихте, ако ще се отказвате?
-Явно не се изразих правилно. Направих го за себе си, но заради теб мога да размисля!

Йълдъз е изненадана от думите на Дуан, а той продължава: -Както казах, ако това наистина те разстройва ще реша проблема!

-Добре, добре, няма нужда!
-Не искам да се разстройваш заради мен!
-Да, добре! Наистина не е важно! После ще говорим! – казва притеснено Йълдъз и тръгва да излиза, но Дуан казва, че се радва, че е уредила проблема с кредита.

Йълдъз обяснява, че първо са ѝ отказали, но след това са ѝ се обадили и са казали, че са я одобрили. Дуан казва, че сигурно си има ангел хранител, а тя го пита, къде е бил този ангел, когато са ѝ се случили всички тези лоши неща. Дуан с усмивка отговаря, че всичко си има време.

Йомер разбира за случилото се с Чаатай и отива при него. Той го пита, защо не му е споделил, а Чаатай отговаря, че когато са се случили нещата с развода, съвсем е занемарил работата си, защото си е мислил, че ако спаси семейството си, всичко ще се нареди, но е сгрешил, защото днес Йълдъз го е гледала в очите и е позволила да си тръгне. Йомер казва на Чаатай, че ще се опита да му помогне.

Арзу се заема със задачата, която Кумру ѝ постави, за да ѝ прости, че веднага не е казала пред всички, че не е изпращала цветя на Йълдъз. Тя трябва да направи така, че всички да си помислят, че между баща ѝ и Йълдъз има връзка. На събранието Дуан дава на всички флашки с информация, с която трябва да се запознаят, а на другият ден да си кажат мнението.

Арзу разбирайки, че Дуан ще работи до късно в офиса, незабелязано вади флашката на Йълдъз от чантата и я хвърля под бюрото ѝ.

Междувременно Йомер отива при Кумру. Той ѝ казва, че Чаатай е много зле. Кумру го пита, дали го е посъветвал, кой трябва да стои до него в такива моменти, като казва, че е уверена, че Йълдъз стои зад това, Чаатай да бъде изгонен от фирмата.

-Аз си мислех, че Чаатай има проблем заради теб!
-Заблудил се, Йомер!
-Ако беше така, аз щях да бъда във фирмата, а не Йълдъз!

Фейза моли Йълдъз да доведе Халит Джан да си поиграе с Атлас, Йълдъз се съгласява, но казва, че ще го изпрати с Айсел, защото е заета. Фейза се обажда на Чаатай и му казва, че след малко Халит Джан ще бъде в дома ѝ и го чака и той да дойде.

Чаатай пристига като носи подарък на Атлас, а след това идва и Айсел. Фейза я моли да се поразходи, защото Атлас познава само Халит Джан, а като я вид ще започне да буйства.

След час Айсел се връща да вземе Халит Джан, но вижда Чаатай и се чуди как да каже за това на Йълдъз.

Арзу казва на Кумру какво е направила, че довечера Йълдъз и Дуан ще бъдат в офиса, но друго нищо не може да направи. Кумру казва, че това е достатъчно, защото хората от охранителната фирма са на Чаатай и той много бързо ще разбере за среднощната им среща.

Действието се пренася в дома на Йълдъз. Тя разбира, че си е забравила флашката и иска тази на Ендер, но тя ѝ казва, че я е оставила във фирмата. Йълдъз отива във фирмата, за да си я вземе.

Междувременно Чаатай благодари на Фейза и става да си тръгва, а тя го хваща за ръка и моли да остане. Чаатай е изненадан... Фейза му казва, че от известно време иска да поговори с него насаме. Тя му казва, че чувствата ѝ към него не са се променили и го целува. Чаатай ѝ казва, че в момента мисли само за Халит Джан и работата си и не може да започне нова връзка. Фейза го пита дали ще се върне при Йълдъз или може би при Кумру. Той ѝ отговаря, че не, но Халит Джан е много малък и има нужда от него.

-Отново Халид Джан. От месеци гледам как се грижиш за чуждо дете!
-За какво говориш, Фейза?!
-Стига толкова! Отвори си очите! – крещи тя.-Виж истината!
-Фейза, каква е истината?
-Атлас е твой син!

Чаатай е шокиран от новината.

-Какво?
-Да Атлас е твое дете! Престани да се грижиш за чуждо дете! Зарежи Йълдъз и Кумру и погледни нас!

Двамата се карата и Чаатай си тръгва.

Йълдъз пристига във фирмата, а Мехмед веднага съобщава на Дуан. Той е изненадан, че Йълдъз по това време е във фирмата. Дуан тръгва към кабинета на Йълдъз, която търси флашката и я намира на земята.
-Г-н Дуан, какво правите тук, толкова късно? – пита Йълдъз.
-Мехмед ми каза, че си тук, всичко наред ли е?

Йълдъз му показва флашката като казва, че я забравила.

-Заради това ли дойде?
-Исках да поработя, но не можах да я намеря, а не искам да съм неподготвена!
-Няма да лъжа, не очаквах такова представление от теб!
-Значи не ми повярвахте?
-Не това, но си помислих, че искаш да докажеш нещо на Чаатай!
-В началото беше така, но след като стигнах до тук искам да положа усилия!
-Много се радвам да го чуя, но след като си тук, мога да ти помогна с досиетата.
-Но, малко е късно вече!
-Както прецениш, аз тъкмо работех върху тях, но ако имаш някакви въпроси мога да ти помогна.
-Добре, може да ми обясните нещата за половин час, а след това ще продължа вкъщи.
Един от охранителите на Чаатай се обажда на Седай и му съобщава, че Йълдъз и Дуан от половин час са кабинета на Йълдъз.

Действието се пренася при Йълдъз и Дуан. Йълдъз получава съобщение от майка си и казва на Дуан, че трябва да върви, защото майка ѝ няма да я остави намира. Дуан предлага да я закара, а тя му казва, че е дошла с колата си. Дуан тръгва да излиза.

-Трябва да ви кажа нещо. – спира го Йълдъз. – Нещата около развода започнах ада загрубяват. Чаатай си мисли, че с вас сме заедно.
-Да наясно съм!
-Така ли? Обявил мие война, затова си измисля всичко това.
-Човек, който е загубил всичко, мисля, че може да бъде много опасен!
-Не мисля, че ще загрубее повече от това, заради Халит Джан, но все пак трябва да защитя името си.
-Разбирам те, права си!
-Аз съм в правото си, не искам Чаатай да ме набеди в нещо, което не съм направила! Утре имам среща с адвокатите, може ли да дойде и да кажете, че между нас няма нищо!
-Да, ще дойда!
-Много ме зарадвахте! Благодаря ви!

-Лека вечер!

Сутринта Седаи казва на Чаатай, че Йълдъз и Дуан снощи са били до късно в офиса.
-Омръзна ми, Седаи, от всичко и всички! Първо ще реша проблемът с Йълдъз, а след това ще поискам тест за бащинство от Фейза!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...