Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.32 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дуан разбира за играта на дъщеря си. Той се зарича, че ще направи всичко възможно да попречи на Чаатай и Йълдъз да се разведат. Дуан гони Чаатай от фирмата. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 32 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 април 2023 (петък) по bTV.

В сезон 5, епизод 31 на турския сериал „Опасно изкушение“ Чаатай е уверен, че Йълдъз и Дуан имат връзка.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.32 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 април 2023 (петък) по bTV.

Кумру е доволна, че планът ѝ да заблуди Чаатай, че я е загубил завинаги, работи.

Дуан разбира за играта на Кумру.

Дуан се зарича, че ще направи всичко възможно да попречи на Чаатай и Йълдъз да се разведат.

Ендер се среща с Йълдъз, за да я пита, дали слуховете за нея и Дуан са верни.

Кумру предлага на Ендер да се съюзят, за да ѝ помогне да разделят Йълдъз и Чаатай по-бързо.

Дуан гони Чаатай от фирмата.

Асуман идва с телефон в ръка и пита Йълдъз, дали е видяла новината.

-Мамо, кълна ти се, ще удавя Чаатай в капка вода. За всичко той е виновен, а сега се опита да изкара мен виновна. Хората забравиха как той постъпи с мен.
-Йълдъз, права си, но не се подвеждай, кой какво казва! Аз знам, че ти нищо не си направила и истината рано ли късно ще излезе наяве!
-Дано е така мамо, защото обикновено добрите са ощетените!

В същото време Кумру отива в дома на Чаатай, като се прави, че с нежелание е дошла и му казва да ѝ казва, каквото има защото си има работа.

-Ти, знаеш ли още нещо за връзката на баща ти и Йълдъз?
-Проследи ги и ги видя, нали?
-Нужно ми е доказателство, но най-вече за делото за попечителство!
-Какво стана, нима вече не обичаш жена си?
-Ще ми отговориш ли?
-Чаатай, говорим за баща ми, не мога да го жертвам! Аз не мислех да ти казвам, но се изпуснах в яда си!
-А, откога са заедно?
-Не знам точно, но е сигурно, че не е от скоро!
-Преди да разберат за мен и теб ли?
-Защо? Имаш някакви съмнения ли?
-Какво се оказа, Чаатай, че не всичко е каквото изглежда. Но не ти дожаля за мен, когато ме пожертва, заради любимата ти жена. Не те интересуваше какво чувствам, докато заявяваше, че обичаш жена си! Какво стана сега?
-Кумру, права си! Нараних те, но аз поех отговорността за случилото се! Бях длъжен да спася семейството си!

Смеейки се Кумру го пита - За какво семейство говориш? Видяхме го! А , заради Йълдъз загуби жена, която те обичаше! Но, както и да е, пожелавам ти успех в новия живот! Казахме си каквото трябваше и не искам да те виждам повече! – Кумру се обръща и си тръгва.

-Да не беше ставало така! – казва Чаатай, а Кумру се усмихва, защото всичко върви по плана ѝ.
-Да не беше постъпвал така! Много страдах, Чаатай, сега е твой ред!

Действието се пренася в кабинета на Дуан, където идва Мехмед и му казва, че има приятел в хотела и го е помолил за помощ.

-През втората вечер от престоя ви в хотела, г-жа Йълдъз е дошла там.
-Йълдъз ли?
-Да, при това доста късно вечерта.

Дуан го пита какво е правила Йълдъз, а той му казва, че и това е разбрал, че тя се е срещнала с швейцарска банкерка и са говорили около час и половина. Дуан ядосан става от стола си и казва на Мехмед, че е разбрал какво се опитва да направи Кумру. Дуан нарежда на Мехмед да намери телефония номер на банкерката, като го пита, дали Чаатай днес е идвал във фирмата. Мехмед му отговаря, че не е.

-Не знае, че повече няма да може да дойде! – казва ядосан Дуан и тръгва да излиза, но Мехмед му казва, че в социалните медии са плъзнали слухове, че Йълдъз има връзка с богат бизнесмен и е направила капан на мъжа си, за да скрие връзката си.
Между временно Ендер идва в дома на Йълдъз. Ендер я пита, какви са тези слухове, а Йълдъз отговаря, че новата игра на Чаатай, но може да е и игра на Кумру.

Ендер я пита, да не би Чаатай да иска да избегне обезщетението, защото както знае положението му е критично. Ендер казва, че е сигурна, че някой подкокоросва Чаатай, а Йълдъз допълва, че това е със сигурност Кумру.

Ендер я подпитва, дали слуховете са верни и дали богатия бизнесмен е Дуан. Йълдъз нервна отговаря, че не е изневерила на Чаатай и няма нищо общо с Дуан. Ендер казва, че не трябва да се нервира, защото ѝ вярва и я пита какво е станало с кредита, а Йълдъз отговаря, че довечера ще разбере.

Действието се премества в дома на Дуан. Кумру казва на Арзу, че е станало точно както тя е искала и Чаатай е видял истинското лице на Йълдъз. Арзу я пита, дали тя има пръст в тази история.

-Естествено! – с гордост отговаря Кумру.

Арзу я пита, нали между тях с Чаатай всичко е било свършило, Кумру казва, че Чаатай е много объркан и има нужда от време, затова тя му е дала това време, но Чаатай трябва да си мисли, че наистина я е загубил, а след това ще разбере, кое е добре за него и кое не.

-Дано стане както си мислиш!
-Ще стане, защото връзката ни беше истинска! Чаатай ще се разведе с Йълдъз и ще се върне при мен! – опитва се Кумру да убеди Арзу, но не вижда баща си на стълбите, който чу най-важната част от думите на дъщеря си.

-Дами! За нещо тайно ли си говорихте? – показва се Дуан, без да се издава, че е чул разговора им. Кумру целува баща си и казва, че за нищо съществено. Арзу казва, че си тръгва, а Кумру я моли да я почака, защото иска да излезе с нея, защото тази вечер ще вечеря с Йомер.
-Така ли? Арзу, ти остани, защото искам да вечеряме заедно! – казва Дуан. Кумру поглежда баща си изненадано, Арзу се съгласява да остане.

Йомер и Кумру се срещат. Йомер ѝ казва, че отново се задава скандал. Кумру веднага казва, да не си е помислил, че тя е замесена в това, защото и тя днес като него е разбрала. Йомер казва, че от срам не може да попита Чаатай. Кумру казва, че и тя заради това е излязла от вкъщи, защото не може да застане очи в очи с баща си.

-Умът ми не го побира, говорим за Йълдъз!
-Става ли дума за мен всичко може да се повярва?! Но за Йълдъз не може!
-Просто мисля, че Йълдъз много обича Чаатай и не само аз, а всички познати мислят така!
-Сериозно? Ако Йълдъз много обичаше Чаатай, щеше да се откаже от акциите си! Щеше да си отиде без да поиска и пукната пара! В тази ситуация аз съм потърпевшата, защото Йълдъз ме използва да прикрие изневярата си! Вместо да ги сдобряваш, защити мен!

Кумру моли Йомер да я заведе в дома на Ендер, защото иска да говори с нея.

Действието се пренася в дома на Дуан, който казва на Арзу, че е чул разговора им с Кумур и ѝ казва да не дава напразни надежди на дъщеря му, само за да се сдобри с него.
-Не си прав, Кумру само ми разказа.
-И какво ти разказа?
-Иска Чаатай да се разведе с Йълдъз.
-И какво ще стане после? Чаатай ще се върне при Кумру ли? – Арзу мълчи. -Да кажем, че се върне, Кумру ще го приеме ли?
-Дуан, искаш или не, Кумру обича Чаатай, а е ясно, че Чаатай и Йълдъз ще се разведат… Кумру и Чаатай може да се оженят, нищо не се знае! Ако се оженят всичко ще се забрави.
-Няма да се оженят, защото аз няма да го допусна! Докато съм жив Чаатай и Кумру няма да бъдат заедно и не давай погрешни съвети на дъщеря ми! – казва ядосан Дуан.

Дуан казва на Арзу, че ще направи всичко възможно да попречи на Чаатай и Йълдъз да се разведат. Дори ако се наложи ще се доближи още по-близо до Йълдъз, за да провокира Чаатай.

В този момент идва Мехмед и казва на Дуан, че трябва да му каже нещо важно. Дуан и Мехмед излизат, а Мехмед съобщава на Дуан, че Йълдъз е поискала много голям кредит и молбата ѝ е отхвърлена. Дуан казва, че ще уреди кредита на Йълдъз, защото му е нужна във фирмата, но никой не трябва да знае, а Йълдъз ще си мисли, че сама е издействала кредита.

В същото време Асуман казва на Емир, че има голяма интуиция и много хубаво ще стане, ако Йълдъз се омъжи за Дуан и застане начело на фирмата, а Чаатай и Кумру ще стоят с отворена уста и гледат отстрани колко щастлива е дъщеря ѝ. В същото време Йълдъз влиза в стаята и казва, че са ѝ отказали кредита, а тя само два дни е работила във фирмата. Емир казва на Йълдъз да се успокои, защото утрото е по-мъдро от вечерта.

Малко по-късно банкерката се обажда на Йълдъз и ѝ съобщава, че ще ѝ отпуснат кредит.

Кумру отива при Ендер и ѝ предлага да се съюзят, за да ѝ помогне да раздели Йълдъз и Чаатай, а в замяна тя ще ѝ помогне да се сдобри с баща ѝ. Ендер казва, че ще си помисли, а Кумру ѝ казва, че ще чака да реши до утре сутринта.
Фейза, която се надява, че Чаатай скоро ще се разведе с Йълдъз и така тя и Чаатай могат да се съберат, предлага на Чаатай утре да дойде у тях, за да се види с Халит Джан, а тя ще го уреди с Йълдъз.

Действието прескача на сутринта. Джанер пита сестра си, какво ще каже на Кумру.

-Виж Джанер, ще кажа на Кумру, че сме комбина и започвам да обработвам Йълдъз, така ще спечеля време, междувременно Йълдъз ще се разведе с Чаатай.
-И вълкът сит и агнето цяло!
-Точно така, не мога да рискувам, докато фирмата е в критично положение… Хайде, Джанер приготви си куфара!
-Защо? Къде отиваме?
-Довери ми се, Джанер!
Действието прескача Ендер пристига в дома на Йълдъз с багажа си и я пита, дали може да остане няколко дни при нея, защото е започнала ремонт, а след това пише съобщение на Кумру, че приема предложението ѝ.

Прочитайки съобщението Кумру си говори сама:

-Нищо неочаквано и си мисли, че ще уговоря баща си?! Какво ще прави той с Ендер? Смее се сама Кумру.

Междувременно Мехмед влиза в кабинета на Дуан и му казва, че е инструктирал всички и само чакат да се появи Чаатай.

Чаатай придружен от Седаи пристига във фирмата, но на входа охраната не ги пуска. Чаатай е бесен.

Идва Дуан и казва, че са увеличили фирмения капитал, а вчера е бил последният срок, той не е внесъл парите.
-Не може да решаваш еднолично! – казва Чаатай.

-Дами, бихте ли дошли насам? – обръща се Дуан към Йълдъз и Ендер, които също бяха в салона, когато започна скандала.

Дуан ги пита, дали са съгласни с него, че Чаатай с неговите 10% не трябва да остава във фирмата. Ендер и Йълдъз са съгласни с решението на Дуан.

Бесен Чаатай си тръгва от фирмата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...