Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.9 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер дава акциите си от Аргун холдинг на синовете си. Кая е много доволен, че Ендер се е отказала от акциите. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 9 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 18 август 2022 (четвъртък) по bTV.

„Опасно изкушение“ с.4, еп.10 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.10 (bTV) – какво ще се случи...

Разбирайки, че Керим я е излъгал, Йълдъз импулсивно съобщава на Халит, че ще се омъжи за него. Вижте какво още ще се случи в сезон 4,...

В сезон 4, епизод 8 на турския сериал „Опасно изкушение“ Лила и Ийт се сгодяват, а Шахика им подарява къща с гледка към Босфора. Шахика казва пред Халит, че имат връзка с Керим. Кая иска от Ендер да върне акциите на Шахика.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.9 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 18 август 2022 (сряда) по bTV.

Ендер дава акциите си от Аргун холдинг на синовете си. Кая е много доволен, че Ендер се е отказала от акциите.

Емир организира среща между Йълдъз и Керим, за да може двамата да си изяснят нещата.

Шахика флиртува с Мерт, а след това прекарва нощта с него.

Джанер разбира какво е направила сестра му с акциите от Аргун холдинг.


Текст от potv.bg

Джанер и Емир казват пред Асуман, че любовният им живот е в застой.

-Хайде, ставайте, тези неща не се решават с интернет. Ще ги решим по старите изпитани методи – казва Асуман.

Йълдъз им казва, че сега майка ѝ ще ги запознае със някое съседско момиче. Двамата младежи излизат с Асуман и Йълдъз. Тя ги води в Тюрбето (мюсюлманска гробница) на Тели Баба, за да им се развърже късмета. Джанер е скептичен, че може по този начин да им реши проблемите. Асуман го пита, той откога ползва апликациите на интернет, Джанер ѝ отговаря, че може би от 5-6 години, а Асуман му отвръща, че това място е на повече от 100 години.

Текст от potv.bg

Шахика отива при Ендер и ѝ казва, че Зерин и е дала акции и Халит ѝ ги е взел, сега тя ѝ даде акции, но батко ѝ иска да ги върне, явно не ѝ е писано да има акции от холдинга. Ендер ѝ отвръща да не развява знамето на победата, защото все още не е решила, дали ще върне акциите.

Ендер се обажда на Джанер и му казва да дойде в офиса при нея. Емир решава да отиде с него в холдинга, където случайно се среща с Керим. След последните новини, че Керим е с Шахика, Емир се държи студено с Керим. Керим почти насила го води в кабинета си.

Текст от potv.bg

Ендер е събрала Ийт и Ерим в кабинета си, идва и Кая, който е изненадан да види Ийт и Ерим и я пита, защо ги е събрала? Ендер му отговаря, че след като той е поискал тя да се откаже от акциите си, тя се отказва и ще ги прехвърли, но не на Шахика, а на Ийт и Ерим.

-Какво? – изненадан е Ийт.

-След като не може да са мой, нека да са ваши – отвръща Ендер и пита Кая, дали има възражения. А той ѝ казва, че не, просто не е искал акциите да бъдат у нея. Кая е доволен, от това, че Ендер даде акциите си на двамата си сина и, че не му е отказала.

Шахика предлага на Керим да организират фирмена вечеря с акционерите, а той се съгласява. Шахика май записа разговора им, защото преди това помоли Халюк да ѝ намери човек, който от няколко разговора да сглоби един.

Текст от potv.bg

Емир се обажда на Йълдъз и ѝ казва довечера да отиде при него, за да си поговорят като едно време, защото при нея винаги има много хора, а също така да види новия му дом.

Йълдъз пристига в дома на Емир и му казва, че е дошла с празни ръце, защото е искала да види дома му, а след това да реши какво да му подари и го пита, защо е напрегнат? Ерим ѝ признава, че е направил нещо и тя може да се ядоса, но знае, че има чувства и иска да бъде щастлива и от другата стая се появява Керим. Йълдъз ядосана го пита, какво търси тук?

Керим ѝ разказва какво се е случило и я убеждава, че няма нищо общо с Шахика. На излизане от апартамента на Емир Керим целува Йълдъз по бузата.

Сутринта Керим изпраща богата закуска на Йълдъз. Тя му се обажда, а той ѝ казва, че снощи е забравил да я попита какво обича, затова има от всичко. Йълдъз му казва, че ако изяде всичко, ще напълнее, а Керим ѝ отговаря, че я харесва всякак.

Текст от potv.bg

Вечерта Ийт се хвали пред Шахика, че майка му е дала на него и Ерим акции от Аргун Холдинг. Шахика казва на брат си, че е мислила, че той е искал Ендер да върне акциите на нея.

-Не, аз просто исках акциите да не са в Ендер, не ме интересува, на кой ще ги даде. А ти, защо се разстройваш от това, нали беше дала акциите на Ендер, за да се сдобриш с нея? – пита Кая. Шахика отговаря, че не е разстроена, а изненадана
Текст от potv.bg

Ядосана Шахика излиза и в един от ресторантите вижда Мерт и го пита, дали има среща с Керим, той ѝ отговаря, че на Керим му е излязла работа.

Шахика флиртува с Мерт, а след това прекарват нощта заедно.

Мерт казва на Шахика, да игнорират всичко, което е станало между тях и нека всички да продължат да си мислят, че тя е с Керим.

Текст от potv.bg

Сутринта Джанер казва на Ендер, че Шахика сигурно е позеленяла от яд, когато е разбрала, че тя е прехвърлила акциите на момчетата.

-Како, погледни ме, не си направила каквото мисля? – пита Джанер.
-Да не прехвърлих акциите, а те са мои деца, каквото е мое е и тяхно – отговаря Ендер.

Джанер пита сестра си, дали осъзнава, че лъже и Кая и децата си. Ендер му казва да се успокои, а тя ще намери повод, за да каже на Кая, че акциите трябва да са в нея, защото никога няма да допусне Шахика да я победи.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.30 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...