Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Вечерта Шахика и Ендер отиват на празненството за 25-годишнината на компанията, въпреки че не са поканени, където пускат аудиозаписа, които Фериде направи на Йълдъз и Асуман, като си отмъщават и правят за срам Хасан Али, синът му и Йълдъз. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 6 декември 2022 (вторник) по bTV.

В сезон 4, епизод 56 на турския сериал „Опасно изкушение“ Фериде се съюзява с Ендер и Шахика и се настанява в дома на Чатай, за да наруши спокойствието на младоженците.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.57 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 6 декември 2022 (вторник) по bTV.

Фериде записва разговор между Йълдъз и Асуман и го дава на Ендер и Шахика.

При Хасан Али пристига Джансу, племенницата на покойната му жена. Тя му признава, че покойната му жена не ѝ е била леля, а майка!

Ендер и Шахика казват на Зехра, че Мерт има син и ѝ дават адреса, за да се увери сама.

Вечерта Шахика и Ендер отиват на празненството за 25-годишнината на компанията, въпреки че не са поканени, където пускат аудиозаписа, които Фериде направи на Йълдъз и Асуман, така правят за срам Хасан Али, синът му и Йълдъз.

Текст от potv.bg
Асуман казва на Йълдъз да намери начин да отпрати Фериде, защото ако не го направи скоро ще ги раздели с Чатай. И ако иска гаранция, че ще остане с Чатай, трябва по-скоро да забременее.
-Ако искаш гаранции, отиди да се омъжиш за Хасан Али – отвръща ѝ Йълдъз.
-Няма да е зле! – казва Асуман.
-Ох, мамо – нервира се Йълдъз.

Междувременно Фериде вика Айсел и ѝ казва, че си е забравила телефона долу, дали може да ѝ го донесе. Както видяхме в предната серия Фериде нарочно остави телефона си, включен на запис. „Да видим какво си говорите майка и дъщеря!“, говори си сама Фериде.

Айсел слиза долу при Йълдъз и Асуман и им казва, че търси телефона на г-жа Фериде.

-Мамо, тази да не ни записва?
-Стига, това да не е Шахика – не вярва Асуман.
-Мамо, аз се усъмних нещо, ще ходя да проверя – казва Йълдъз, като излиза от стаята и се качва в стаята на свекърва ѝ като ѝ казва, че ако ѝ е скучно може да слезе при тях.
-Всичко е наред! Животът ме направи параноичка!, говори си сама Йълдъз излизайки от стаята на Фериде.
Текст от potv.bg

Майката на Чатай пък излиза и проверява да не я подслушват на врата и се обажда на Ендер и Шахика, които се връщат от Измир и им казва, че ги е послушала и е оставила телефона си, който е записвал около 2 часа, а Йълдъз и Асуман такива неща са наговорили, че веднага ще го пусне на Чатай.

Ендер я спира, като ѝ казва, да почакат да ѝ звъннат, защото тя има по-добра идея.
Текст от potv.bg

При Хасан Али пристига Джансу, племенницата на покойната му жена. Тя му признава, че покойната му жена не ѝ е била леля, а майка! Хасан Али е шокиран и не може да разбере, как покойната му жена е крила собственото си дете от него, толкова години наред.

Джансу казва, че не дошла при него, за да я съжалява, но е работела в Истанбул и е останала без работа, затова е дошла да го помоли да я наеме на работа.

-Работа ще се намери, не е проблем, но ти къде живееш? – пита Хасан Али.
-В една приятелка – отвръща Джансу.
-Отиди и си събери багажа, ще дойдеш да живееш при мен – казва Хасан Али и нарежда на Седаи да придружи Джансу.
Текст от potv.bg
Ендер и Шахика отиват при Зехра и ѝ разказват, че Мерт има син и парите, които измъква от нея издържа сина си, който живее в някакво гето.
-След като не ми вярваш, вземи този адрес и виж къде Мерт е скрил сина си – казва Ендер, като подава лист с адреса на Зехра.

Мерт обаче е взел мерки и опразнил къщата, дори е уредил един мъж от квартала да каже на Зехра, че на този адрес никой не живее от една година.

Зехра е бясна на Ендер и Шахика, че са искали да злепоставят съпруга и отива в дома им, като им вдига скандал.

Ендер е учудена с бързината, с която Мерт е опразнил къщата, а Шахика пита Джанер, да не е дал грешен адрес, а той ѝ отговаря, че на 100% е сигурен, Мерт е скрил детето си и със сигурност има план. Ендер предлага да оставят намира Зехра и Мерт засега, за да си помислят, че са се провалили.

Текст от potv.bg
Шахика им казва, че е време да се подготвят за тържеството по случай 25 годишния юбилей на фирмата.
-Вас какво ви засяга? – пита Джанер.
-Ние с Ендер, като двама бивши сътрудници непременно ще отидем – отговаря Шахика.
-Как ви хрумват такива идеи, Хасан Али ще ви изгони и ще станете за смях – отбелязва Джанер.
-Тази вечер, други ще станат за смях, Джанер – отвръща сестра му.
Текст от potv.bg
Хасан Али разказва на Чатай какво е направила покойната му жена, а Чатай му казва, че не е редно да приеме момичето в къщата си.
-А, какво да направя синко? Да я оставя на улицата и хората да говорят, че Хасан Али е оставил дъщерята на покойната си жена на улицата – ядосва се баща му.
-Добре, а колко познаваш това момиче? – пита Чатай.
-Навремето ни идваше нагости от там я познавам. Момичето, дойде треперещо, едва си поиска работа. Кажи на Йълдъз да се погрижи за нея – отговаря Хасан Али.
-Добре ще ѝ кажа, но и аз имам нещо да ти кажа. Мама дойде в къщи и известно време ще е у нас – съобщава Чатай, а Хасан Али чу отвръща, че е било ясно, че ще дойде у тях и го съветва да не се намесва между тях и да каже на Йълдъз само да кима.
Текст от potv.bg

Вечерта Шахика и Ендер отиват на празненството за 25-годишнината на компанията, въпреки че не са поканени. Преди да са влезли Шахика я пита, дали е уредила човекът, който се занимава с уредбата. Ендер се ядосва, че ѝ няма доверие, че всичко е уредила.

-Добре тогава, хайде да влизаме. Тази вечер, много ще се забавляваме! – смеят се двете.

Хасан Али, Йълдъз, Асуман, Мерт… и др. са изненадани да видят Ендер и Шахика, но не могат да ги изгонят, за да не станат за смях пред хората…

Двете пускат аудиозаписа, който взеха от Фериде, докато Хасан Али държи реч. Хасан Али, Чатай, Йълдъз и Асуман са опозорени!
Текст от potv.bg
В този момент Чатай и Йълдъз се прибират у дома, като Йълдъз се 
опитва да му обясни, че са ѝ устроили капан, а Чатай ѝ казва, че никой 
не им дава...
В този момент Чатай и Йълдъз се прибират у дома, като Йълдъз се опитва да му обясни, че са ѝ устроили капан, а Чатай ѝ казва, че никой не им дава право да се шегуват с майка му.

-Мамо, ти не спиш ли? – изненадан е Чатай да види майка си.
-В течение съм на събитията! Не се опитвай да криеш – отвръща Фериде.
-Откъде знаеш? – пита Чатай.
-Приятелка ми изпрати видеото, качили са го в интернет – отговаря тя и продължава като гледа сина си в очите: -Ти ми се ядоса, но аз излязох права! Това е началото и кой знае, какво още предстои, затова бях против брака ви, Чатай и както видя бях права!
-Лека нощ! – казва Чатай и се качва в стаята си, а Фериде доволно се усмихва и си тръгва, но Йълдъз я спира и ѝ казва, че знае, че тя го е направила, че ги е записала и дала записа на Ендер и Шахика!

-Не те разбирам за какво говориш, но няма нужда, защото остава още малко, затова наслаждавай се на престоя си тук! – отвръща Фериде.
Текст от potv.bg

Действието се пренася при Джанер, Ендер и Шахика.

-Какво искате от Йълдъз, не мога да ви разбера? – пита ядосан Джанер.
-Това не е насочено само към нея! Знаеш ли, с този запис колко зайци убихме! Йълдъз получи наказание, защото ми обърна гръб, въпреки всичките ми добрини, а Хасан Али потъна от срам, заради жената на сина си – отговаря доволна Ендер.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...