Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.8 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зайнеп помага на сестра си да държи г-н Халит по-далече от нея. Халит кара сина си, да се обади на майка си. Зайнеп подарява на Алихан избродирана от нея кърпичка. Ендер се връща към светския си живот. Йълдъз отново отказва на Харит да има връзка без брак с него. Вижте още какво ще се случи в епизод 8 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 26 юли 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп.8 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.8 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 7 на турския сериал „Опасно изкушение“ Халит забранява на Ендер да се доближава до сина им. Йълдъз прави план как да накара Халит да се влюби, а след това ожени за нея. Ендер се връща в стария си квартал. Йълдъз моли Зайнеп, да не ѝ позволява да се среща с Халит. Алихан намира работа на асистентката на Зайнеп.НА КРАТКО какво се случва в 8 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 26 юли 2021 по bTV:

Зайнеп помага на сестра си да държи г-н Халит по-далече от нея.

Халит кара сина си, да се обади на майка си.

Дженер помага на сестра си, да се съвземе.

Зайнеп подарява на Алихан избродирана от нея кърпичка, за да му се отблагодари, че намери работа на асистентката си, но той не проявява голям интерес и Зайнеп му е много ядосана.

След дълго отсъствие от светския живот, Ендер се появява на парти, където обяснява на любопитните си познати къде е изчезнала.

Йълдъз отново отказва на Харит да има връзка без брак с него.

Зайнеп отива с приятеля си Емир на концерт, където среща Алихан. След това тримата се оказват в полицейския участък. Зайнеп е развълнува да види, че Алихан е сложил нейната кърпичка, но не му го признава.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Зайнеп

Зайнеп

Зайнеп помага на сестра си да държи г-н Халит по-далече от нея

Вечерта Зайнеп и Йълдъз гледат телевизия, но на вратата се звъни и Йълдъз вижда през шпионката на вратата Съдкъ, шофьорът на Халит. Йълдъз казва на сестра си, че човекът на Халит е пред вратата и я моли да отвори.

Зайнеп отваря врата и пита Съдкъ, какво иска, а той ѝ отвръща, че Халит го праща, ако г-ца Йълдъз е свободна, а Зайнеп му казва, че не и няма да бъде.

- Кажи на шефа си, да си намери друго забавление и остави сестра ми намира!

Съдкъ изпраща съобщение на Халит, че сестрата на Йълдъз, не му е разрешил да я види.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Ерим и Халит

Ерим и Халит

Халит кара сина си, да се обади на майка си

Халит разговоря с Ерим и го кара да се обади на майка си, но той не иска, защото тя не му е казала, като си е тръгнала... Халит му казва, че не иска техните отношения да се развалят, но решението е негово, но според него трябва да се обади на Ендер, а Ерим му казва, че е страхотен баща.

В същото време Ендер търси Синан по телефона и се чуди, къде може да е?

Халит се обажда на Ендер и я предупреждава, че Ерим може да ѝ се обади, но той не знае за позорните ѝ постъпки, а мисли, че си е тръгнала, защото иска друг живот и ако му разкаже нещо различни, ще го принуди да му разкаже всичко.

- Позволих да ти се обади, за да не му остане травма, не се надявай на нещо друго!

Ерим се обажда на майка си, а тя чувайки го му казва, че много ѝ липсва, а той я пита, тогава, защо си е тръгнала? Той да не е бебе, никой нищо не му казва... Ендер му казва, че много иска да го види, а той ѝ казва, че не иска. Тя го пита, дали може да му се обажда, а Ерим ѝ казва, че той ще ѝ се обажда, но може да му пише съобщения...

След като говори със сина си, Ендер е съсипана...

Този текст е копиран от pоTV.bg
Дженер и Ендер

Дженер и Ендер

Дженер помага на сестра си, да се изправи

Сутринта Дженер отива при сестра си и ѝ казва, че е заприличала на певица от 90-те, която всички са забравили, а тя му отвръща, че ако е дошъл да ѝ мърмори, няма намерение да го слуша. Тя му казва, че е много плакала, защото снощи ѝ се обадил Ерим, а той не иска да я вижда. Брат ѝ и казва, че всичко е заради Халит...., но тя трябва да се стегне, защото е известната Ендер Аргун или Челеби, няма значение, важното е да се изправи...

Джанер ѝ казва, че трябва да започне всичко от начало и няма да показва на никого, че няма пари! От днес се връща на приемите! Ендер му казва, че има дрехи, които ще и стигнат за 1 седмица, а Дженер ѝ отвръща, че той ще ѝ помогне, преди време е откраднал малко пари от Халит и ги е прибрал, не трябва да подценява брат си!

- Ще излезеш и намериш някой като Халит, така ще му отмъстиш! Следобед отиваме на приема на Ферхан!

Приятелят на Зайнеп и Йълдъз от Бурса - Емир се обажда на Зайнеп и я пита, дали не е забравила, че има среща с него, а тя му казва, че довечера ще го води на концерт.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Кърпичката, която Зайнеп подари на Алихан

Кърпичката, която Зайнеп подари на Алихан

Зайнеп подарява на Алихан избродирана от нея кърпичка

Зайнеп благодари на Алихан за това, което направи за нейната асистентка и му подарява кърпичка, която тя собственоръчно е избродирала. Алихан я изважда и вижда петно на нея и я пита, какво е това, а тя му отвръща, че докато я е бродирала снощи се е убола, но ще я вземе да я почисти, но Алихан ѝ казва, че няма нужда! Алихан я пита, дали тя е избродирала, а тя му отвръща, че е искала да бъде нещо различно, да вложи труд в него! Алихан ѝ благодари и оставя в шкафа си... Зайнеп излаза нервирана от кабинета.

- Защо изобщо му правя подарък, да го бях хвърлила в калта!

Хакан я вижда, че си говори сама и я пита, дали е добре, тя му отвръща, че да. Той я пита, дали ще ходи на концерта? Тя му казва, че ще ходи с един приятел...

Хакан отива при Алихан и го пита, дали е казвал нещо на Зайнеп, а той казва, че не е... И го пита, защо пита, а той му отг., че си е говорила сама, а Алихан му казва, че вече му е казал, че не е добре...

Хакан му казва, че днес е концерта на MED, а той го пита дали го кани, а Хакан му казва, че е дал билетите на Зайнеп, тя много се зарадвала, а Алихан му казва, че добре е направил.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Ендер

Ендер

Ендер отива на първото светско мероприятие след като Халит я изгони

След дълго отсъствие от светския живот, Ендер се появява на парти, където обяснява на любопитните си познати къде е изчезнала.

Ендре отива с брат си на приема, а виждайки я хората си шушукат, че Ендер не пропуска прием и се държи, все едно нищо не е станало. Една от „приятелките“ ѝ я пита, че се носят слухове, а нея я нямало и тя много се разтревожила, какво става? Ендер им казва, че е била в Австрия и тъкмо се е върнала от една детокс кампания, а с Халит са решили да прекратят брака си, но си остават приятели, без спорове... Друга от присъстващите ѝ казва, че се говорело, че Халит я е изгонил, дори не могла да си вземе дрехите и сега живее в някаква изба. Чувайки това Ендер започва да се смее, и им казва,че трябва да добави, че в момента е оставила апартамента си на един архитект, защото иска да го обнови, а сега живее другаде..., но като е готов, ще ги събере всички да го видят.

Останал сам Алихан взема подаръка си от Зайнеп от шкафа, където го захвърли и го слага в чанта си..

Преди да тръгне за концерта Зайнеп отново отпраща Съдкъ, който носи голяма кутия за Йълдъз, но тя му затваря вратата под носа, а Йълдъз е много любопитно, какво е имало в кутията...

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Йълдъз и Халит

Йълдъз и Халит

Йълдъз отново отказва на Харит да има връзка без брак с него

Емир чака Зайнеп пред тях и виждайки я прегръща и ѝ казва, че много му е липсвала. В същото време виждаме Халит, който наблюдава от автомобила си... и след като вижда, че Зайнеп и Емир се отдалечиха слиза от колата и отива и чука на вратата на Йълдъз, а тя си мисли, че е сестра ѝ, която отново е забравила нещо и отваря без да поглежда през шпионката... Изненада Халит! Той я пита, дали няма да го покани и знае, че Зайнеп не си е вкъщи... Тя го кани... Халит я пита, защо му е блокирала номера, а тя го моли да я разбере, а той ѝ отвръща, че не я разбира...

- Знам, че ти харесва да си с мен! Йълдъз и ти знаеш, че ще си щастлива с мен!
- Г-н Халит ако дъщеря ви се среща с мъж, за който едва ли ще се омъжи, щяхте ли да го одобрите?

Халит мълчи, а Зайнеп му казва, че ѝ тя така си е помислила.

- Да права си, като баща не бих го одобрил, но ако тя ще е щастлива, не бих ѝ попречил.
- Дори в началото да съм щастлива с вас, мисълта, че тази връзка, няма бъдеще, винаги ще ме преследва.
- Добре, след като мислиш така... Извини ме...
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Халит и Йълдъз

Халит и Йълдъз

Халит си тръгва, а Йълдъз му казва да се грижи добре за себе си и го целува по бузата.


Прибирайки се вкъщи Алихан внимателно разглежда подаръка на Зайнеп и малкото петънце кръв...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Зайнеп отива с приятеля си Емир на концерт, където среща Алихан

Зайнеп и Емир са на концерта и много се забавляват. Виждаме, че и Алихан пристига и дори си е сложил кърпичката на Зайнеп в джоба на сакото...

Виждайки как Зайнеп се забавлява с Емир, той скрива кърпичката... В един момент Зайнеп вижда Алихан и застива...

Зайнеп отива при него и му казва, че Хакан ѝ е дал билетите, но е изненадана, че той е дошъл... Алихан ѝ казва, че е решил да се отбие и няма да я задържа.

Емир дърпа Зайнеп: - Зайнеп, нашата песен, ела! Алихан ѝ пожелава приятно прекарване...

Заради Емир, който сваля едно момиче, което си има приятел, който го ударя, става голямо меле... Алихан също участва, за да предпази Зайнеп...

Алихан, Зайнеп и Емир са качени в полицейската кола и ги водят в участъка. Зайнеп е в средата... Емир поглежда Алихан и с усмивка му подава ръка и казва:

- Какво става, не се запознахме, аз съм Емир?!

Алихан мълчи, а Зайнеп маха ръката на Емир.

В участъка адвоката на Алихан казва, че е станала грешка и г-н комисарят ги чака, а Зайнеп и Емир ги отвеждат с останалите участвали в боя.

Комисарят се извинява на Алихан за недоразумението, а Алихан го пита, какво ще стане с другите, а комисарят му казва, че има оплакване и нещата ще се проточат. Алихан му казва, че една от задържаните Зайнеп Йълмъз е била с него и няма нищо обща, а той му казва, че ще се погрижи.

Зайнеп е освободена от ареста, а Алихан я чака и казва да си вървят... Тя му казва, че много съжалява, а той я пита, дали си е помислила, какво е можело да стане, ако не е била той... Зайнеп му казва, че каквото ѝ да каже е прав, защото заради нея е попаднал в участъка, но тя не е знаела, че ще стане така.

- Ако продължаваш да се мотаеш с онзи тип, пак ще те приберат!
- Той нямаше лоши намерения, неудобно му е пред вас!
- Да, много му е неудобно, оглеждаше се в полицейската кола, сякаш е тръгнал на екскурзия с автобус.
- Еми, Емир е забавен!
- Зайнеп, не изпитвай търпението ми! Да полежи няколко дни, за да му дойде ума в главата!

Зайнеп учудена го пита, дали Емир е още там, а той ѝ отвръща шеговита, че го е настанил в хотел, за да спи спокойно!

Зайнеп му казва, да спре колата, защото трябва да отиде при Емир. Алихан ѝ казва, че тя се прибира и няма да спре... и увеличава скоростта, а Зайнеп го моли да спре, защото я е страх.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Зайнеп и Алихан

Зайнеп и Алихан

Зайнеп е развълнува да види, че Алихан е сложил кърпичката ѝ, но не иска да му признае

Зайнеп слиза от колата, Алиха ѝ казва да спре...

- Тичай, за да извадиш негодника, който ти причини това!
- Ще отида, вас какво ви интересува!

Алихан я хваща за ръката ѝ казва, че на нейно място е щял да си намери любим, който не се заглежда по други жени... Зайнеп му казва, че Емир ѝ е приятел от детството!

- Наистина ли?!

В този момент Зайнеп вижда кърпичката, която издайнически се е подала от джоба на сакото на Алихан и го поглежда в очите...

- Гледаш на правилното място, твоят подарък! Развълнува ли се?
- Не, защо да се вълнувам?!
- Сигурна ли си?
Епизод 8 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 26 юли 2021 по bTV.
Този текст е копиран от pоTV.bg
„Опасно изкушение“, еп.9 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.9 (bTV) – какво ще се случи...

Зайнеп и Алихан измъкват от полицейския арест Емир. Разводът на Халит и Ендер е факт. Дженер казва на Ендер, че трябва да излиза, за да демонстрира...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.47(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.46 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.45 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...