Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.78 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зайнеп прави изненада на Алихан, но вместо той да е изненаданият, тя е шокирана, когато разбира, че се е оженил за Ендер. Зерин получава инфаркт след като чува новината за брат си и Ендер. Халит се досеща, че Алихан и Ендер искат да го разкарат от холдинга. Вижте още какво ще се случи в епизод 78 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 4 ноември 2021 по bTV.

В епизод 78 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кемал купува бижута заложени от Йълдъз, като изпреварва Ендер, която също ги търси. Зайнеп решава да направи изненада на Алихан като приеме предложението му пред всички близки за тях хора. Кемал казва на Йълдъз, че ще бъде с него, само когато се разведе с Халит.


НА КРАТКО какво се случва в 78 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 4 ноември 2021 по bTV:

 • Халит разбира, че бижутата не са фалшиви и се съгласява да върне Айсел отново на работа.
 • Зайнеп организира тържеството-изненада за Алихан, на което идва дори Зерин.
 • Алихан пристига , но след него пристига Ендер и става ясно, че двамата са се оженили.
 • Зерин получава инфаркт, след като чува, че брат ѝ се е оженил за Ендер.
 • Ендер е щастлива, че сега като г-жа Таждемир е по-силна от всякога.
 • Зерин казва на Алихан, че вече няма сестра.
 • Халит се досеща, че Алихан и Ендер искат да го разкарат от холдинга.
 • Ерим е много ядосан, когато разбира, че майка му се е омъжила.
 • Зайнеп казва на сестра си, че Алихан е нейният убиец.
 • Алихан се опитва да обясни на Зайнеп, защо се е оженил за Ендер, но тя е категорична, ме това е краят на тяхната връзка и те никога няма да бъдат заедно!

Халит разбира, че бижутата не са фалшиви и се съгласява да върне Айсел отново на работа.

Халит вика нови експерти, за да погледнат бижутата и е много изненадан, когато те му казват, че бижутата не са фалшиви, а Йълдъз му казва, че сега ще е добре да върнат Айсел обратно, защото е свикнала с нея, а и са направили грешка. Халит не се съгласява веднага, но с много молби от страна на Йълдъз, той се съгласява Айсел да се върне на работа в къщата.

Йълдъз му казва, че Зайнеп прави парти-изненада за Алихан, на което ще му каже да, затова трябва да тръгват, а Халти и отвръща учуден, че мъжа като Алихан прави предложение, а Зайнеп го обмисля, много странна сестра има. Йълдъз му отвръща, че не бърза да се омъжва, защото щастието за нея е преди всичко, а Халит и отговоря, че не прилича на сестра си. Йълдъз се засяга и го пита, какво иска да каже, а Халит и казва, че го е казал, защото тя е бързала да се омъжи.

- Не исках хората да ме приемат за твоя метреса! – нервира се Йълдъз, а Халит и казва, че се надява да бъдат щастлива, а тя му отвръща, че май не му се вярва, а той и казва, че така мисли, но се надява да не бъде лош пророк.

Емир, Джанер и Ирем помагат на Зайнеп да организира тържеството, с което тя иска да изненада Алихан.

Зайнеп ги предупреждава, че няма да вдига на Алихан, но ако ги пита тях нещо, не трябва да се издават, а тя отива да се приготви...

Алихан се обажда на Зайнеп, но тъй като тя не му вдига и оставя съобщение, че трябва да поговорят по един много важен въпрос.

Лила отива в заведението, а Джанер я пита, дали майка ѝ ще дойде, а Емир казва, че Зайнеп я е поканила, но Лила им казва да са спокойни, защото е говорила с майка си и тя и е казала, че няма да дойде, но им казва да не се отпуската, защото баща ѝ и вуйчо ѝ ще присъстват.

Алихан отново звъни на Зайнеп и тя му вдига, а той ѝ казва, че цяла сутрин я издирва, защото има нещо важно и трябва да го обсъди с нея. Зайнеп му отвръща, че на обед нали ще се видят, тогава ще поговорят и му затваря.

Зайнеп отива в заведението и казва на приятелите си, че много хубаво е станало, като в приказка.

- Зайнеп, вуйчо ще припадне, нали не знае? - казва Лила, а Зайнеп и казва, че знае, че просто ще обядват.

Емир пита Зайнеп дали е поканила Кемал, защото ѝ е изпратил букет, а тя му казва, че му е казала, но не го е поканила, заради Йълдъз и Халит. Лила ѝ казва, че е поканила майка ѝ, но тя няма да успее..., а Зайнеп и казва, че няма проблем...

Емир
вижда Халит и Йълдъз през прозореца и
казва, че белокосия султан пристига, а
Джанер му казва да се скрие.

Емир вижда Халит и Йълдъз през прозореца и казва, че белокосия султан пристига, а Джанер му казва да се скрие.

Зайнеп ги посреща и им казва, че много се радва, че са тук, а Халит вижда Лила и отива при нея, Йълдъз вижда букета от Кемал и пита сестра си, дали го е поканила, а Зайнеп и казва, че не, и я пита защо му толкова нервирана, а Йълдъз ѝ казва, че няма нищо.

Ендер се обажда на Джанер и го пита, къде е, защото иска да му каже нещо, а той ѝ казва, че помага на Зайнеп за тържеството и я пита, дали си спомня, че Алихан предложил на Зайнеп, а тя решила да приеме и ще има малък купон. Ендер го пита, къде е тържеството и да предаде на младата двойка, че им желае щастие, а Джанер я пита да не е полудяла от кога желае щастие на хората, а тя смаейки се му казва, че ще му каже като се видят. Джанер затваря на сестра си и си казва, че крие нещо, но скоро ще разбере какво е.

Зерин
също пристига на тържеството, а Зайнеп
я посреща и казва, че не я е очаквала, но
много се радва, че е дошла.- Аз
	помислих върху разговора н...

Зерин също пристига на тържеството, а Зайнеп я посреща и казва, че не я е очаквала, но много се радва, че е дошла.

- Аз помислих върху разговора ни и реших, че трябва да съм до брат си!
Зайнеп усмихната посреща Алихан и му казва, че иска да му каже нещо важно!

Зайнеп усмихната посреща Алихан и му казва, че иска да му каже нещо важно!

Съткъ идва им казва, че Алихан идва, а Зайнеп им казва, че трябва да се скрият зад завесата и ще излязат, след като каже „ДА“.

- Какво става? - пита Алихан.
- Ще видиш – казва му Зайнеп, а Алихан ѝ казва, че е много красива, но трябва да и каже нещо, но Зайнеп му казва, че тя е първа, защото цяла сутрин се е подготвяла.
- Алихан, разстроих се когато разбрах, че те обичам, защото си мислех, че ти си моето проклятие, но след това осъзнах, че си най-големият ми подарък... Предложих ти да си дадем малко време... Готова съм да съм с теб завинаги! И сега ти казвам „ДА“ пред всички наши близки. Завесата се отваря, а Алихан е шокиран.... не може да каже нито дума, да приеме поздравленията....
- Мъжът, на който преди малко каза Да е законният ми съпруг!

- Мъжът, на който преди малко каза Да е законният ми съпруг!

В този момент в бяло и пляскайки влиза Ендер...

- Няма сватба без булка! Ето ме! Честито Зайнеп, вече си в клуба на мръсниците - казва Ендер.
- Моля... - изненадана е Зайнеп, която не може да разбере Ендер и какво се случва....
- Ендер млъквай! - заповядвай Алихан.
- Мъжът, на който преди малко каза Да е законният ми съпруг! - казва Ендер и собственически хваща Алихан за ръката, а Зайнеп не може да разбере, какво иска да ѝ каже....
- Защо се смълчахте така изведнъж, не ми ли вярвате? Алихан, няма да се сърдиш, но ще им покажа – казва Ендер и им показва свидетелството за брак.

- Защо се смълчахте така изведнъж, не ми ли вярвате? Алихан, няма да се сърдиш, но ще им покажа – казва Ендер и им показва свидетелството за брак.

Зайнеп е шокирана, а още повече хората, които са там.

Алихан казва на Зайнеп, че ще и обясни и разкаже всичко.

- Не ми казвай нищо! - отвръща му Зайнеп и разплакана излиза от заведението, Алихан тръгва след нея, но Йълдъз му казва да се маха и тръгва след сестра си.
Зерин получава инфаркт, след като чува, че брат ѝ се е оженил за Ендер

Зерин получава инфаркт, след като чува, че брат ѝ се е оженил за Ендер

Зерин е шокирана и припада. Лила и Емир се опитват да я свестят, идва и Алихан, но Лила му казва, да се маха..., а Джанер вика линейка...

Всички са притеснени, само на Ендре не ѝ пука, че всичко това се случва, заради нея.

Йълдъз настига сестра си и я прегръща.

- Како, какво чух? - безутешна е Зайнеп.

Линейката пристига за Зерин, която все още е в безсъзнание.

Ендер е щастлива, че сега като г-жа Таждемир е по-силна от всякога.

Ендер е щастлива, че сега като г-жа Таждемир е по-силна от всякога.

Джанер пита сестра си, дали е луда и знае ли какво е направила, а Ендер му отвръща без въобще да се чувства виновна, че изненада.

- Изненада ли, омъжила си се за Алихан и не казваш?! - ядосва се Джанер, а Ендер му казва, да се успокои, защото така е трябвало и не му е казала, защото е нямал да издържи и е щяла да каже новината, защото в последно време приема Зайнеп за доста близък човек...

Ендер му казва, че сега е г-жа Таждемир и са по-силни от всякога, а Джанер и казва да се моли, Зерин да не умре, а Ендер му казва, че Зерин е корава, няма да умре, но сега е важен Ерим и трябва да научи истината от тях.

В болницата Халит успокоява Лила, че майка ѝ ще се оправи. Идва 
Алихан, а Халит му казва, как е посмял да дойде, а Лила го обвинява, че 
заради нег...

В болницата Халит успокоява Лила, че майка ѝ ще се оправи. Идва Алихан, а Халит му казва, как е посмял да дойде, а Лила го обвинява, че заради него майка му може да умре.

Халит се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че е станало нещо ужасно, а Йълдъз му казва, че знае, но Халит ѝ казва, че Зерин е припаднала, а състоянието и се е влошила и са в болницата, и подозират, че е инфаркт. Йълдъз не може да повярва и го пита, как е, а той ѝ казва, че е в интензивното и чакат лекаря. Зайнеп пита сестра си какво е станало, а Йълдъз ѝ казва, че Зерин е получила инфаркт.

- Горката жена, не е могла да издържи.... - казва Зайнеп и все още не може да повярва, че Алихан се е оженил.

Йълдъз моли сестра си, да вика, да крещи, но само да не си мълчи....

Зерин казва на Алихан, че вече няма сестра.

В болницата лекарят казва, че са сложили два стенда на Зерин и за момента състоянието ѝ е стабилно. Лила пита доктора, дали може да я види, а той ѝ разрешава. Лила отива при майка си и ѝ казва, че много я е уплашила... В същото време идва и Алихан, но Зерин му казва да се маха, защото вече няма сестра. Лила също му казва да си върви, защото е в това състояние, заради него.

Халит дърпа на страни Алихан и му казва, че няма да ходи никъде, преди да му обясни, а Алихан му казва, че утре ще говорят.

Халит се досеща, че Алихан и Ендер искат да го разкарат от холдинга.

Халит се досеща, че Алихан и Ендер искат да го разкарат от холдинга.

В болницата пристига Зехра и пита баща си и Лила, какво се е случило, а Халит ѝ казва, че Ендер се е омъжила за Алихан, а Зехра не може да повярва, а Лила добавя, че майка ѝ му е казала, че няма да му прости. Халит пита Зехра, дали е знаела, а тя им се кълне, че не е иначе е щяла да им кажа, но пита дали Ерим знае, а Халит отговоря, че Ерим е щял да му каже, защото е нямало да го приеме.

- Тази нейна постъпка, ще съсипе сина ми.

Зехра пита баща си, че е ясно, защо Ендер го е направила, но защо Алихан се е съгласил, а Халит и казва, че има предположение, защото искат да го разкарат от холдинга. Той е дал акции на Ендер след като е родила Ерим, а Зехра му казва, че много глупаво е постъпил, а Халит ѝ казва, че тогава се е развълнувал, че ще има син....

Ерим е много ядосан, когато разбира, че майка му се е омъжила

Джанер и Ендер вземат Ерим от училище и Ендер му казва, че внезапно се омъжила за Алихан.

- За батко Алихан? - шокиран е Ерим.

Ендер му казва, че и баща му се е оженил, но Ерим и казва, че той преди това го е попитал. Ерим е ядосан на майка си, дори ѝ казва, че го е срам от такава майка.

Зайнеп казва на сестра си, че Алихан е нейният убиец.

Йълдъз казва на Зайнеп, че и е извадила други дрехи, за да се преоблече, но Зайнеп и казва, че ще си стои така.

- Всъщност Алихан ми причини всичко, което можа, моят убиец.
- Аз ще стана неговата убийца – казва ядосана Йълдъз.

В този момент идва Алихан, а Йълдъз го пита какво прави тук, а той я пита, дали Зайнеп е тук, а Йълдъз му казва, че не е негова работа и му казва да се маха, а Алихан ѝ казва, че няма да се мръдне докато не я види, а Зайнеп казва на сестра си да го пусне да влезе.

Алихан се опитва да обясни на Зайнеп, защо се е оженил за Ендер, но тя е категорична, ме това е краят на тяхната връзка и те никога няма да бъдат заедно!

- Како, остави ни, ще ти звънна!
- Ще чакам! Мръсник! - ядосана излиза Йълдъз.

Алихан казва на Зайнеп, че се е опитал да ѝ каже. Тя му казва, че е разбрала и интересното е, че как и какво е щял да ѝ каже.

Алихан казва, че съжалява и много я обича. Зайнеп му казва, че е убедена в това и всичко, което се случва е заради любовта му.

Алихан ѝ казва, че бракът е фиктивен, а той никога няма да я остави. Зайнеп с насмешка му казва, че е много искрен и уважава честността му.

Алихан я моли да го изчака!

- Да те чакам ли? Какво е да чакам?! Да се разведеш с Ендер ли?
- Бракът е фиктивен, Зайнеп!
- Колко съм глупава! Защото вярвах, че ще се промениш, а станах за смях пред всички! Не мога да повярвам!

Зайнеп го пита, за какво е било всичко, след като е планирал да се жени за друга. Алихан ѝ казва, че е права да го мрази, а Зайнеп му казва, че дори за омразата ѝ не е достоен...

- Край! Никога няма да сме заедно! Никога! - уверена е Зайнеп и му връща пръстена, и му казва да си върви.
- Обичам те! Просто трябваше да го направя! Чу ли! - продължава да оправдава постъпката си Алихан.

- Не ме интересува, дори да си се оженил под дулото на пистолет, нищо няма значение!

Алихан и казва, че много я обича и си тръгва, като в салона оставя пръстена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Сбогом, Селим!: „Опасно изкушение“ с.6, еп.71 - какво ще се случи...

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

„Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) – какво ще се случи...

Селим умира! „Опасно изкушение“ с.6, еп.69 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.68 (bTV) – какво ще се случи...