Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.34 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Селим има афера с Хандан. Хандан решава да направи парти, за да представи Селим на семейството си. Вижте какво ще се случи в сезон 6, епизод 34 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 14 септември 2023 по bTV.

В сезон 6, епизод 33 на турския сериал „Опасно изкушение“ Дуан търси сметка на Йълдъз и защитава Ендер. Ядосана Йълдъз казва, че си има гадже. Дуан отговаря, че не го интересува, защото е женен и щастлив със съпругата си, но дали наистина е така?


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.34 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 14 септември 2023 по bTV.

Селим има афера с Хандан. Хандан дава задача на Джамал да разбере, коя е тази Езги, която звъни на доктора. Хандан решава да направи парти, за да представи Селим на семейството си.

Ендер предлага на Дуан да заминат на Малдивите за нова година, но той ѝ отказва, под предлог, че има много работа. Какво ще направи Ендер, когато разбере, че Дуан я е излъгал.

Кумру говори с Емир, за да ги сдобри с Джанер.

След като не намери Селим в болницата Кумру се обажда на доктора. Така разбираме, че Селим има афера с Хандан. Хандан подава телефона на Селим и му казва, че някаква Езги го търси. Мъжът отговаря, че ще ѝ се обади по-късно.

-Коя е Езги?
-Приятелка!
-Гадже ли ти е?
-Не, не, ако ми беше гадже нямаше да ѝ изневерявам?!

Казаното от доктора изненадва Хандан. Селим казва, че трябва да тръгва, а Хандан отвръща, че и тя ще върви, защото има много работа.

Джанер пита сестра си, докога ще продължава войната ѝ с Йълдъз, защото на него му е омръзнало.
-Докато спечеля Дуан напълно, а на теб, защо ти е омръзнало?!
-Како, какво точно имаш предвид като казваш, че искаш да го спечелиш?
-Например все още не съм се отказала от идеята за дете! Защото най-голямото предимство на Йълдъз е, че е майка на дъщеря му, но пък аз може да съм майка на сина му!
-Леле, како, ти и пола на детето ли си избрала?!
-Ако е момче, ще бъде страхотно!

Джанер казва на сестра си, че излиза, защото трябва да се види с Кумру. Ендер го пита, какво прави Кумру, защото в последно време не я вижда наоколо. Джанер казва на сестра си, че си гледа живота!

Джанер излиза, а отвънка вижда Седаи и Емир. Той се приближава и ги поздравява, но Емир веднага се прибира без да каже нищо на Джанер.

Джанер казва на Седаи, че Емир прекалява и се държи все едно са бивши гаджета. Седаи му отвръща, че Емир е прав и не можа да лъже най-добрия си приятел и добавя, че ако са гаджета с Кумру, те няма да тръгнат да ги разделят. Джанер му казва, че няма такова нещо и ще оправи нещата.

Хандан признава на Джамал, че започва да хлътва по Селим, защото той е мъж, който ѝ подхожда и най-вече е млад, затова трябва да го върже здраво Селим, затова казва на асистента си, да разбере, коя е тази Езги, която се обади на доктора, а също така решава да направи парти, за да представи Селим на семейството си.
Джанер отива в цветарницата, където Кумру му казва, че се опитала да се обади на Селим, но той не ѝ е вдигнал, а това е знак от съдбата и затова е решила да не му казва истината.

Джанер споделя на Кумру, че има проблем с Емир, който му е сърдит, защото мисли, че го лъже. Кумру го съветва да измисли друга лъжа и да прикрие старата.

-Виж, Кумру, заради теб Емир ми е сърдит, затова ти ще я поправиш!
-Добре!

-Не чакай знаци от съдбата, а действай веднага!

Джамал пита за Езги и разбира, че е бедно момиче, което работи в цветарницата срещу болницата, но когато отива там, Кумру не е там и така Джамал не разбера, че Кумру и Езги са едно и също лице. Той разказва на Хандан какво е научил, а тя му казва да не се занимава повече с тази Езги, защото е под нивото на доктора.

Ендер решава да замине с Дуан за нова година на Малдивите. Ендер съобщава на Дуан, че ще бъде за тях, нещо като меден месец и ще бъдат насаме цели пет дни. Дуан казва, че идеята ѝ е много хубава, но той не може да отсъства цели 5 дена. Ендер предлага да ги намалят на три, но Дуан казва, че няма да може и ще заминат друг път.

Зейнеп казва на сестра си, че ще ходи дихателна терапия, за да се освободи от стреса, а и Йълдъз казва, че и тя има нужда да се отърве от стреса и тръгва с нея. Още на първия урок са изгонени, тъй като не разбират, защо хората, които са с тях на терапията плачат.

Хандан казва на Енгин, че ще организира парти в имението му. Енгин пита сестра си, дали е попитала Зейнеп. Хандан го пита, защо трябва да го прави, а той ѝ припомня, че те е негова съпруга и ако тя е съгласна, тогава може да направи парти. Хандан ядосана казва, че ще говори със Зейнеп.

Вечерта Ендер казва на брат си, че е много изнервена, защото Дуан е измислил безброй причини, само и само да не отидат на почивка. Но, тя е разпитала и е разбрала, че Дуан няма никаква работа.
-Како, значите е излъгал!
-Трябва да измисля и да направя нещо?! Дали все още мисли за Йълдъз?
-И какво ако мисли, Йълдъз така или иначе няма да го приеме!

Пристига Кумру и прекъсва разговаря на Джанер и Ендер. Ендер отива при Дуан, а Джанер пита Кумру дали е говорила с Емир. Тя му отговаря, че не е, а Джанер я подканя да си спази даденото обещание и да му се обади и говори с него веднага. Кумру се обажда на Емир и го пита, дали може да се видят в кафето след малко. Емир се съгласява.

Хандан отива при Зейнеп и казва, че организира парти, но тя няма нужда да идва и да се напряга.
Доктор Селим отговаря на Хандан, че не може да дойде на партито. Хандан му се обажда и го убеждава да дойде.
Кумру и Емир се срещат. Кумру казва на Емир, че Джанер е много разстроен, че той му се сърди, затова тя е решила да говори с него.
-Джанер няма нищо общо с това, което става, защото аз поисках от него да бъде дискретен и Джанер пази моя тайна!
-Сега като ми го каза, Джанер искаше да ми го каже! Болест ли е?! – пита Емир
-Да! – отговаря Кумру, като казва, че е болна от неизличима болест и не иска никой да знае. Емир пита, дали той може да направи нещо, а тя му отговаря, че в момента се лекува и се надява да се подобри.
-Затова те видях в цветарницата до болницата?!
-А, да, да купя цветя за доктора и да му благодаря!
-Виж ти, затова си се променила! Тази болест с мозъкът ли е свързана?!
-Ъ-хъ
-Боже мой, милата ми сестричка! Не се притеснявай Джанер и Емир са до теб! – казва Емир като прегръща Кумру.
-Емир, много ти благодаря, но моля те не се ядосвай на Джанер и моля те, заради мен, да се сдобрите!

Емир отново прегръща Кумру и казва да не се притеснява.

-Боже, само какво е трябвало да преживееш?! Не ми е добре! – въздиша Емир.
-Пий едно кафе! – казва Кумру.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...