Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.33 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз и Ендер са жури в едно и също тв предаване. Селим се среща една жена от време навреме само за секс. Ще бъдете много изненадани, когато в края на епизода разберете, коя е жената! Вижте какво ще се случи в сезон 6, епизод 32 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 12 септември 2023 по bTV.

В сезон 6, епизод 32 на турския сериал „Опасно изкушение“ Дуан търси сметка на Йълдъз и защитава Ендер. Ядосана Йълдъз казва, че си има гадже. Дуан отговаря, че не го интересува, защото е женен и щастлив със съпругата си, но дали наистина е така?


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.33 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 13 септември 2023 по bTV.

Хандан иска час по-скоро да разкара Зейнеп от живота на брат си. Джамал обещава да намери компромат за Зейнеп.

Селим споделя на колега, че има жена, с която се вижда от време навреме само за секс. Ще бъдете много изненадани, когато в края на епизода разберете, коя е жената!

Йълдъз изпада в комична ситуация, защото Седаи и Емир ѝ намират за гадже пластмасов манекен.

Йълдъз иска да бъде в светлините на прожекторите и е избрана за жури в едно тв предаване. Тя е изненадана защото Ендер също е в журито. Двете създават много забавни моменти като постоянно се карат.

Сутринта Йълдъз съобщава на майка си, че тази вечер ще бъде жури в телевизионно предаване и я подканя да ходят при Зейнеп, защото след това ще трябва да се подготви за вечерта.

Дуан се обажда на Йълдъз, за да види Йълдъз Су, но тя му казва, че не е удобно защото ще я води да се види с леля си.
-Къде е леля ѝ?
-Леля ѝ се ожени за Енгин и живее при него! Не знам как повярва на Ендер, а не на мен?!

След като приключва разговора си с Йълдъз при Дуан влиза Ендер. Той ѝ казва, че Зейнеп живее при Енгин. Ендер му отвръща, че Ендер ѝ е вече казала.

-Значи бракът им не е лъжа?!
-Има ли значение, Дуан? Йълдъз сигурно е планирала и това! Няма да говорим повече за тази жена, нали?!

Дуан не казва нищо.

Асуман и Йълдъз с децата идват в дома на Енгин под претекст, че 
Зейнеп много им липсва. Зейнеп прощава на майка си, но се заканва, че ще
 се върне...
Асуман и Йълдъз с децата идват в дома на Енгин под претекст, че Зейнеп много им липсва. Зейнеп прощава на майка си, но се заканва, че ще се върне в Америка след като се разведе.
В същото време Хандан казва на Джамал, че трябва да 
разкара Зейнеп от живота на брат си. Джамал обещава да намери някакъв 
компромат за Зейнеп.
В същото време Хандан казва на Джамал, че трябва да разкара Зейнеп от живота на брат си. Джамал обещава да намери някакъв компромат за Зейнеп.

Селим разказва на колега, че се е запознал с брата на Езги, който му е допаднал и смята, че запознанството с Езги може да прерасне във връзка, но има друг проблем.

Селим признава, че се вижда от време на време с една жена само за секс.

Тази жена му се обадила, когато е бил на вечеря с Езги и брат ѝ, а той се почувствал неудобно защото е станал от масата, за да говори с нея.

-Чувствал си се виновен, но ти и Езги не сте любовници, затова се успокой! Дори не знаеш, дали Езги има някой в живота си! Питал ли си я?

Селим си признава, че не е говорил за това с Езги, защото смята, че не е негова работа. Колегата му отвръща, че и сегашното му положение не е работа на Езги, защото преминава през период на флирт и това не се счита за връзка.

В цветарницата пристига една жена и иска да купи букет, който да изпрати на д-р Селим.

Кумру си мисли, че жената има нещо с доктора и се държи грубо с нея, но след като влиза майката на жената, разбира, че е сгрешила, но е късно да се проправи.

Тя веднага се обажда на Джанер и го моли да отиде при нея.

Седаи и Емир за толкова кратко време успяват да намерят на Йълдъз само микробус, в който са поставили пластмасов манекен за гадже на Йълдъз.

Емир се обажда на Йълдъз и ѝ съобщава:

-Йълдъз намерихме модела, а за да е по-яко наехме микробус, с който моделът да дойде те вземе.

Йълдъз е доволна от това, което са направили и казва, че след малко тръгва от дома на Енгин.

Действието прескача пред къщата на Йълдъз, където Дуан крачи ядосан напред-назад. Идва Йълдъз и му подава Йълдъз Су, като му казва, че отива насреща и се качва в микробуса с манекена, който ѝ намериха Седаи и Емир.

-По-дяволите, това е само пластмасов манекен! Какви умници само?!

Ядосана Йълдъз се обажда на Емир и Седаи и им казва, че Мете може да я следи, затова те веднага трябва да дойдат при нея.

Йълдъз гушка пластмасовия манекена, а Мете, който кара след тях е изумен като вижда как Йълдъз чупи ръката на мъжа.

Седаи и Емир разбират, че Йълдъз е била права, че Мете я следи. Седаи засича на светофара Мете и той изгубва микробуса от поглед. Йълдъз налага Седаи и Емир с ръката, която откъсна на манекена.

В същото време Мете разказва на Дуан какво е видял, че Йълдъз наистина е била с мъж при това много студен. Сторило му се е, че Йълдъз чупи ръката на мъжа, но ги е изгубил от поглед. Дуан го съветва да си вземе почивен ден, за да се наспи.

Йълдъз Су е неспокойна и постоянно плаче, затова Дуан се обажда на Йълдъз. Тя му казва да отиде в кафенето до парка и тя ще дойде след малко. Йълдъз успокоява дъщеря си, а след това моли Дуан да ги снима с Йълдъз Су. Идва сервитьора и им предлага да ги снима. Той кара Дуан да се приближи до Йълдъз.

-Какво хубаво семейство сте? – отбелязва сервитьора, а Йълдъз му казва, че са били хубаво семейство, но са се разделили и сега е женен за най-добрата ѝ приятелка.
Дуан се ядосва на Йълдъз, че е казала това, а тя го пита, нима е излъгала или той не обича истината. Дуан отбелязва, че човекът не ги познава. Йълдъз му казва, че тя идва в това кафе и е станало недоразумение, а тя го е поправила.

Действието прескача във вечерта. Ендер е готова да тръгне за предаването на живо. Джанер я пита, дали се е наконтила така за отмъщението. Тя му отговаря, че отмъщението не е толкова просто нещо, а тази вечер смята да се позабавлява, затова той трябва да я гледа непременно.

Дуан отива на вечеря с приятеля си от детство, на който може да се довери и двамата си помагат, когато имат нужда. Дуан му признава, че е допуснал голяма грешка. Приятелят му казва, че грешките могат да бъдат поправяне, но Дуан му казва, че е късно., защото от едната страна е майката на дъщеря му, а от другата страна, човек на който е обещал.

Мъжът казва на Дуан да спре да се залъгва, защото е ясно като бял ден, че обича Йълдъз и много добре трябва да си помисли, какво смята да прави оттук нататък.
Действието се пренася в предаването на живо, където Йълдъз е изненадана да разбере, че Ендер също е в журито. Двете създават много забавни моменти като постоянно се карат.

Сутринта Кумру казва на Джанер, че много е мислила и смята да каже истината на Селим. Джанер я съветва да го прави постепенно и първо да опипа почвата, за да разбере, дали Селим можа де понесе истината.

Кумру отива в болницата, за да говори със Селим, но там разбира, че днес той не е работа. Кумру му се обажда.

Камерата ни показва как Селим излаза от банята, а жената, която подава телефона на Селим.

-Звъни ти някаква Езги! - казва жената
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...