Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.110 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Алихан се извинява на Зайнеп, че се е намесил във връзката им с Дюндар, защото тя има право да бъде с когото иска. Кемал продължава със сцените си на ревност и Йълдъз решава да се отърве от него. В същото време, в което Йълдъз и Зайнеп се опитват да решат проблемите си, в Бурса се случва нещо, което ще промени живота им. Вижте още какво ще се случи в епизод 110 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 януари 2022 (сряда) по bTV.

В епизод 109 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зайнеп и Дюндар съобщават новината, че са решили да се оженят пред Алихан. Кемал прави сцени на ревност на Йълдъз. Той изпраща рози от името на треньора на Йълдъз и така Халит забранява на Йълдъз да ходи на фитнес.


НА КРАТКО какво се случва в 110 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 5януари 2022 (сряда) по bTV:

Алихан се извинява на Зайнеп, че се е намесил във връзката им с Дюндар, защото тя има право да бъде с когото иска.

Алихан се срещат със съпругата на любовника на майка му, която го съветва да прости на майка си, за да бъде щастлив.

Кемал се сбива с мъж, който се опитва да флиртува с Йълдъз.

Дюндар признава на Алихан, че е разбрал, че Зайнеп наистина обича друг.

Йълдъз разбира, че Кемал се е срещал с Ендер и решава да го използва срещу него пред Халит, защото със сцените си на ревност заплашва брака ѝ, но Кемал умело се измъква от капана на Йълдъз.

Лила споделя на майка си, че е видяла Кемал и Йълдъз заедно, а Зерин казва на дъщеря си, че веднага трябва да кажат на баща ѝ. Но двете се много изненадани, когато Халит им казва, че Йълдъз му е казала.

В същото време, в което Йълдъз и Зайнеп се опитват да решат проблемите си, в Бурса се случва нещо, което ще промени живота им.

Зайнеп се съгласява запознанството ѝ със семейството на Дюндар да стане в къщата на Йълдъз и Халит.


Ендер предлага на Кемал да се обединят силите си.

Ендер се среща с Кемал и му казва, че знае какво е направил на Йълдъз с фитнес треньора ѝ, защото тя го е наела, за да научи някоя нейна тайна, но той е съсипал плана ѝ. (Ендер лъже, защото много добре знаем, че Джанер нае фитнес-треньора, за да може Кемал да ревнува Йълдъз.)

Ендер пита Кемал, какъв е неговият истински проблем, защото ако ревнува Йълдъз толкова много, че и пречи да спортува, тогава защо е със Зехра. Кемал ѝ отвръща, че ако го познава поне малко, то знае, че няма да ѝ отговори на този въпрос. Ендер му предлага да си обединят силите, защото така няма да си върне Йълдъз, а Кемал я пита, откъде си мисли, че иска да си я върне?! Ендер му казва, че тя винаги постига това, което си намисли и рано или късно ще изгони Йълдъз от къщата на Халит…

Алихан се извинява на Зайнеп, че се е намесил във връзката им с Дюндар.

Алихан се извинява на Зайнеп, че се е намесил във връзката им с Дюндар.

Алихан казва на Зайнеп, че е допуснал грешка като се намесил във връзката им с Дюндар, защото си е мислел, че все още го обича, но е грешал и тя може да прави всичко, каквото поиска и да бъде с който иска. Зайнеп му отговоря, че така смята и да направи.

Емир е притеснен, защото отива на вечеря с родителите на Лила и отива да забере Зайнеп, която принуди да го придружи, а Джанер през цялото време му дава съвети, как да се държи и постоянно да си мисли, че ако се представи добре цял живот ще бъде щастлив до любимата си Лила.

По пътя към заведението Йълдъз казва на Халит, че и Зайнеп ще дойде на вечерята, защото Емир се е притеснявал, но да не забравя, че той и е обещал, че след вечерята ще отидат да се забавляват, Халит и отговоря, че не е забравил, но няма да стоят до късно, а Йълдъз се съгласява, като му казва, че го познава.

Алихан се срещат със съпругата на любовника на майка му, която го съветва да прости на майка си, за да бъде щастлив.

Алихан се среща с жената на любовника на майка му и разбира, че тя е знаела за връзката им от самото начало, но не е могла да напусне съпруга си. Алихан я пита, дали баща му е знаел, а тя му отговоря, че той е бил толкова погълнат от работата си, че не е разбрал нищо.

Алихан и споделя, че е знаел за връзката на майка си и е било ужасно да расте с омраза към майка си. Тя му казва, че трябва да се опита да прости на майка си, защото всички допускат грешки, а след това искат да ги поправят, но понякога е твърде късно. Алихан я пита, защото са се разделили, а тя му казва, че Тунджер е бил готов да я напусне, но майка му не е искала, най-вече заради него.

Жената на Тунджер казва на Алихан, че трябва да прости на майка си, за да бъде щастлив и не трябва да го отлага…, защото го знае от опит.

-Освен това, момичето, което нарани, трябва да се опиташ да я накараш да ти прости!
-Как разбрахте? – пита Алихан, а тя му отговоря, че не е било трудно. Алихан казва, че не знае, дали тя ще му прости, а жената му казва, че той трябва да направи каквото трябва, а след това ще разбере.
Кемал се сбива с мъж, който се опитва да флиртува с Йълдъз.

Кемал се сбива с мъж, който се опитва да флиртува с Йълдъз.

След вечерята с Емир, Йълдъз и Халит отиват на бар, където се срещат с Кемал и Зехра. Халит разбира, че гостът му от Корея се е натровил и е в болница и отива да го види, като оставя Йълдъз при Кемал и Зехра. Кемал и Зехра отиват да танцуват и оставят Йълдъз сама, а един младеж се опитва да флиртува с нея. Виждайки това, Кемал полудява от ревност и се бие с него.

Йълдъз си казва, че трябва да се отърве от Кемал, защото е полудял.

Халит навиква Кемел за случилото се в бара.

Дюндар признава на Алихан, че е разбрал, че Зайнеп обича друг.

Дюндар идва в офиса, за да се види със Зайнеп, но разбира, че отново е с Хакан и отива при Алихан и му казва, че е помислил над думите му и е разбрал, че Зайнеп наистина обича друг и това е Хакан, защото по-цял ден са заедно.

Хакан се връща в офиса и пита Алихан, дали е добре, той му отговоря, че той е, но Дюндар не е, защото си мисли, че двамата със Зайнеп са гаджета, той е искал да му обясни, но не му се е получило. Хакан му казва, че трябва да кажата на Зайнеп, защото тя все пак смята да се омъжи за него. Алихан му казва, че ако иска да ѝ каже, но да не го забърква, защото е много уморен от всички опити и след като Зайнеп не го иска, той може само да ѝ пожелае щастие.

Йълдъз разбира, че Кемал се е срещал с Ендер и решава да го използва срещу него пред Халит.

Йълдъз разбира, че Кемал се е срещал с Ендер и решава да го използва срещу него пред Халит.

Йълдъз се среща с Дюндар, а той ѝ казва, че неговият човек цял ден е следил Кемал и го е снимал и ѝ показва снимките от срещата му с Ендер.

Йълдъз му казва, че няма представа каква добрина и е направил, а Дюндар я пита, дали това на снимката не е сестрата на Джанер. Йълдъз му отговоря, че е тя и тези снимки ще ѝ бъдат много полезни.

Лила споделя на майка си, че е видяла Кемал и Йълдъз заедно.

Разбирайки това, Зерин казва на дъщеря си, че трябва веднага да каже на баща си, а Лила и казва, че той няма да ѝ повярва и ще ѝ се разсърди.

-Мамо, аз не съм сигурна, дали съм права?
-Лила, защо му е на един мъж да влиза в стаята на една омъжена жена през нощта?! Помисли малко! Отиваме още сега да кажем на Халит!

В същото време Йълдъз отива при Халит и му казва, че е разбрала, че Кемал се е срещал с Ендер и дори има снимки, и му ги показва.

-Скъпи, Кемал може да е човек на Ендер и да го е накарала да се ожени за Зехра, и може да планират нещо голямо! Проучи ги, Халит! Кемал сигурно ни докладва всичките ни стъпки! Каква работа ще има с нея? – казва Йълдъз.

Халит казва на секретарката си да повика Кемал. В същото време идват Лила и Зерин, която казва, че имат нещо лично да кажат на Халит, а Йълдъз им казва, че е свикнала да я гонят и ще почака отвън.

Халит ги пита какъв е този личен въпрос, а Зерин казва на Лила да разкаже на баща си. Лила казва на баща си, че докато е бил в Лондон, тя е видяла Кемал в стаята на Йълдъз. Халит им казва, че знае за това, защото Йълдъз му е казала.

Халит казва на Зерин да не настройва хората един срещу друг, а тя му казва, че нищо не е казала, а Лила и отвръща, че тя е настояла да дойдат при него. Халит им казва, че въпросът е изчерпан!

Йълдъз разбира, че Кемал се е срещал с Ендер и решава да го използва 
срещу него пред Халит, защото със сцените си на ревност  заплашва брака 
ѝ, но...
Йълдъз разбира, че Кемал се е срещал с Ендер и решава да го използва срещу него пред Халит, защото със сцените си на ревност заплашва брака ѝ, но Кемал умело се измъква от капана на Йълдъз.

Кемал вижда Йълдъз пред кабинета на Халит и я пита какво прави тук, а тя му казва, че Лила и Зерин са вътре, но да знае, че за глупавото му поведение снощи ще има последствия, а той ѝ се усмихва и отвръща, че не вярва.

Халит казва на Кемал пред Йълдъз, че се съмнява в него, но Кемал му казва, че има нещо важно да му каже, че се е видял с Ендер, защото тя го помолила за среща и я е попитал, дали иска да купи акциите ѝ, но той казал, че не го интересуват и си тръгнал.

Йълдъз го пита, след като е било важно, защо не е казал досега на Халит?! Кемал и отвръща, че за него е била маловажна среща и не му хрумнало да я обсъди.

-Г-н Халит, обвинявате ли ме в нещо? – пита Кемал.

Халит му казва, че ако не му е казал за срещата им е щял да се усъмни, но тъй като не е наясно с конфликта им с Ендер, сега ще му прости и се надява да не се повтаря.

Кемал излиза от кабинета на Халит и се обажда на Ендер, като и казва, че Халит е повярвал, а тя му казва, лъжи с истината и му благодари, че и е казал, а Кемал и казва, че е искал да уеднаквят версиите си...

Йълдъз казва на Халит, че всичко, което е казал Кемал е било лъжа, а Халит и казва, че въпросът е приключен, ядосана Йълдъз си тръгва и се обажда на Зайнеп да се видят, а след това решава да се обади на майка си, за да разбере как е, но тъй като някой звъни на врата ѝ, Асуман и казва, че ще и се обади по-късно.

В същото време, в което Йълдъз и Зайнеп се опитват да решат проблемите си, в Бурса се случва нещо, което ще промени живота им.

В същото време, в което Йълдъз и Зайнеп се опитват да решат проблемите си, в Бурса се случва нещо, което ще промени живота им.

Асуман отваря врата и изненадана вижда Мустафа, като започва да вика за помощ.

-Мустафа е тук, за да довърши започнатото! Убих онзи мръсник и нямах време за теб! Къде е дъщеря ми? Къде е Йълдъз и след това ще те довърша! Първо ще умреш ти, а детето, което роди от онзи нещастник ще те последна – казва Мустафа, като хваща Асуман за гърлото.

Асуман му казва, че Йълдъз е в Истанбул и ще направи всичко за него, само да не я убива. Мустафа и казва, че му трябват пари, а тя му казва, че ще продаде апартамента, който е много скъп и ще си живее царски. Мустафа я пита, как тя живее в такъв лукс, а тя му казва, че е имала богати клиенти в Истанбул.

-От сега нататък, ти ще ме издържаш! – казва Мустафа, а Асуман му казва, че е съгласна.
-Къде е дъщеря ми? – отново пита Мустафа.
-Те са в Истанбул – работят! Казах им, че си умрял – казва Асуман.

Мустафа ѝ казва, че и дава само два дни да продаде дома си и тогава ще реши, дали тя ще живее.

Йълдъз споделя на Зайнеп, че Кемал я ревнува и тя е взела решение да се отърве от него.

Йълдъз казва на сестра си, че Кемал много я тормози с неговата ревност.

Преди дни изпратил цветя от името на треньора ѝ, а снощи се сбил с един мъж, който флиртувал с нея.

-Како, да не е полудял? Преди не беше такъв, какво му е станало? – изненадана е Зайнеп от действията на Кемал и предлага на сестра си да поговори с него, а тя и казва, че няма смисъл от приказки. Зайнеп я пита, дали целта ѝ не е да го отпрати, а Йълдъз ѝ отговоря, че ѝ чете мислите.

Зайнеп се съгласява запознанството ѝ със семейството на Дюндар да стане в къщата на Йълдъз и Халит.

Зайнеп казва на сестра си, че довечера е поканила семейството на Дюндар, за да се запознаят и ги кани с Халит, а Йълдъз и казва, че при нея няма място и трябва да го направят в къщата, защото Халит и тя много ще ѝ се обиди, защото си има ред за тези неща. Зайнеп с нежелание се съгласява със сестра си, а Йълдъз щастлива и казва, че всичко ще подготви.

Ендер се среща със Зехра и ѝ казва, че се е срещнала с Кемал, защото обмисля да продаде акциите си…, но той не е заинтересован, но тримата могат да се обединят срещу Йълдъз, а Зехра ѝ казва, че при всеки опит им се случва нещо лошо, а и ремонтът им почти приключва и тя повече няма да вижда Йълдъз.

Кемал има проблеми с бизнеса си и губи много пари.

Зайнеп се обажда на майка си, че ще се вижда със семейството на Дюндар, но нали познава Йълдъз тя е поела инициативата в свои ръце и срещата ще стане в тяхната къща, а и всичко е станало толкова бързо, че тя сигурно няма да успее да дойде. Асуман ѝ казва, че няма проблеми, защото тя е спокойна защото сестра ѝ и Халит ще са до нея.

След като затваря телефона си, Асуман си говори сама, как да се сърди на дъщерите си, след като тя има толкова много проблеми.

Зайнеп казва на Дюндар, че има промяна в плановете за довечера и тъй като казала на Йълдъз, тя пожелала срещата със семейството му да стане в нейната къща. Дюндар и казва, че е съгласен, защото се е притеснявал как всички негови роднини ще се съберат в нейната къща. Зайнеп го пита, колко голямо семейство има, а той ѝ казва, че ще види.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.6, еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.37 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.36 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.35 (bTV) – какво ще се случи...