Архив Опасно близо – Лили Иванова

„Опасно близо – Лили Иванова” - 3 епизод

Добави коментар

Пробивът на Лили Иванова в Букурещ и първи стъпки на голямата сцена в третия епизод на „Опасно близо” - тази събота в 16:00 ч
„Опасно близо – Лили Иванова” - 3 епизод

В трети епизод на „Опасно близо – Лили Иванова” тази събота в 16:00 ч. зрителите ще чуят спомените на двама обаятелни разказвачи за първите стъпки на Лили вече на професионалната сцена – режисьорът Хачо Бояджиев и музикантът Здравко Радоев.


Откровенията им са преплетени с подготовката и участието на Лили в концерт в памет на Лучано Павароти през октомври 2008 г.

„Опасно близо – Лили Иванова” - 3 епизод


„Първия път, когато чух Лили да пее на едно прослушване с още две певици, щях да падна под пианото – толкова силно ме впечатли с брилянтния си глас”, признава Здравко Радоев и добавя, че се е отказал от работата си с Лея Иванова, за да прави репертоар с Лили. За нейното утвърждаване на сцената сключил договор с луксозен ресторант в румънската столица. „Не след дълго Лили стана такава „бомба”, че пред ресторанта на „Амбасадор” винаги имаше чакащи хора, а келнерите от отсрещния ресторант „Лидо” седяха на тротоара без работа”.
 
режисьорът Хачо БояджиевХачо Бояджиев също разказва спомените си от Букурещ и Лили Иванова – в качеството си на режисьор на българо-румънското телевизионно шоу „Ало, София, тук Букурещ”. 

Още любопитни и непознати подробности от пробива на Лили на румънска сцена зрителите ще научат от епизода, където ще имат възможност също да видят вълнението на цигуларя Веско Ешкенази от това, че ще работи с Лили на концерта в памет на Павароти, подготовката за изпълнението на „Аве Мария”, ще научат на кого би искала да прилича певицата Мариана Попова и какво казва оперната прима Христина Ангелакова за Лили. 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно близо

„Опасно близо” –Лили Иванова - събота, 27 юни, от 16:00 часа по bTV

"Опасно близо – Лили Иванова" - епизод 8

"Опасно близо – Лили Иванова" - епизод 7

Международните фестивални участия на Лили Иванова в «Опасно близо»

Страстното танго на Лили и Васил Найденов в „Опасно близо”- 5 епизод