Архив Опасно близо – Лили Иванова

Страстното танго на Лили и Васил Найденов в „Опасно близо”- 5 епизод

Добави коментар

В пети епизод на „Опасно близо – Лили Иванова” уникални кадри от репетициите на Лили с Васко Найденов на страстно танго за откриването на формата Dancing Stars.
В пети епизод на поредицата „Опасно близо – Лили Иванова” зрителите ще се насладят на уникални кадри от репетициите на Лили с още една мега звезда – Васко Найденов, с когото двамата подготвят изпълнението на страстно танго за откриването на формата Dancing Stars.В пети епизод на поредицата „Опасно близо – Лили Иванова” зрителите ще се насладят на уникални кадри от репетициите на Лили с още една мега звезда – Васко Найденов, с когото двамата подготвят изпълнението на страстно танго за откриването на формата Dancing Stars.

Кое е по-важно, когато една пееща звезда танцува: дали правилното изпълнение на стъпките или перфектното изпяване на фразите? Доволни ли са двамата партньори в тангото от себе си и от организацията на репетиционния процес? Защо и двамата са съгласни, че след аплодисментите на публиката, най-важният миг за един артист е мига на уединение след падане на завесата? И имат ли днешните изпълнители сценично присъствие според личната оценка на Васил Найденов? Всичко това ще научите от техните разкази в епизода.

Успоредно със суматохата около старта на Dancing Stars, в пети епизод на поредицата зрителите ще научат още какво е накарало Лили да стегне внезапно багажа си и да напусне сцената на „Амбасадор” преди повече от четири десетилетия; кой е станал повод за пролени от музиканта Здравко Радоев сълзи; защо Лили прекъсва свой концерт заради възрастна жена и за кого от големите български звезди певицата е била като майка през последните години от живота му.

Всичко това, както и още много автентична „Лили-атмосфера” ще видят зрителите тази събота, 30 май, от 16:00 ч. по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно близо

„Опасно близо” –Лили Иванова - събота, 27 юни, от 16:00 часа по bTV

"Опасно близо – Лили Иванова" - епизод 8

"Опасно близо – Лили Иванова" - епизод 7

Международните фестивални участия на Лили Иванова в «Опасно близо»

„Опасно близо – Лили Иванова” - 4 епизод