Архив Опасно близо – Лили Иванова

"Опасно близо – Лили Иванова" - епизод 7

Добави коментар

Между многолюдието и самотата в живота на Лили Иванова в поредния епизод на „Опасно близо” – гледайте на 13 юни, събота, от 16:00 часа по bTV.
Често пъти в живота на популярните личности разменната монета, с която се плаща цената на славата, носи името самота. Така е ставало неведнъж и в живота на Лили, ще се уверят зрителите на 7-ми епизод на „Опасно близо” от откровенията на хората, които я познават такава, каквато е, извън светлините на прожекторите.Каквото и да казват хората за Лили, не могат да твърдят, че наистина я познават – споделя съпругата на поета Дамян Дамянов Надежда Захариева. – Те могат да имат представа за нея, но това не означава, че познават истински човека, защото зад външното лустро нещата изглеждат различни”.

Как работи творческият тандем на Лили и Дамян Дамянов
, защо самотата зарежда творците по-силно от многолюдните тълпи и коя е причината популярните хора често да се ограждат със защитната преграда на съмнението в искреността на околните, също са част от размислите на Надежда Захариева в епизода.

Тази събота зрителите ще имат възможност да надникнат и в едно истинско светилище – домът на дългогодишния почитател на Лили Илчо Илиев, облепен с хиляди нейни снимки. Илчо се е посветил доброволно да документира живота на Лили повече от четири десетилетия и преживява дълбоко всеки неин успех или изпитание. „Това е жената, която заедно с майка ми обичам най-много. Ако спре да пее, не виждам кой ще замести харизмата й”, признава той.

Защо издръжливостта на духа непременно се нуждае от издръжливо тяло и с какви средства звездата поддържа добрата си форма е още една от любопитните подробности в епизода. Какво е да си съвременен меценат на изкуството и как меценатството свързва в приятелство две силни жени – гледайте на 13 юни, събота, от 16:00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно близо , Лили Иванова

Лили Иванова - ексклузивно пред Карбовски по bTV

„Направете нещо за България” - Лили Иванова ексклузивно пред Антон Хекимян

Лили Иванова пусна в ефир новата си песен "Сърцето е чупливо"

Лили Иванова готова отново да се снима гола

Лили Иванова с ексклузивна премиера по БГ РАДИО