Архив Опасно близо – Лили Иванова

Международните фестивални участия на Лили Иванова в «Опасно близо»

Добави коментар

Международните фестивални участия на Лили Иванова в «Опасно близо» - 6 юни, събота по bTV
Автентични свидетелства за най-силните години на „Златния орфей” и за пътуванията на българските изпълнители по света очакват зрителите в шести епизод на „Опасно близо: Лили Иванова”. Спомените са на  Диана Генова, съпруга на легендарния създател на „Орфея” Генко Генов и на певеца Борис Гуджунов.

 
Международните фестивални участия на Лили Иванова в «Опасно близо»


„Лили пееше на японски в Япония, на испански в Куба и на руски в Русия. Умееше не само да омагьосва публиката, но и да ѝ засвидетелства уважение”, разказва Борис Гуджунов и си припомня култовия момент, в който младата Лили побеждава утвърдената здезда на чешката естрада Карел Гот на престижен международен фестивал.

Защо Лили Иванова заминава да пее в Япония вместо Йорданка Христова и как успява да покори нетолерантната публика на огромен стадион в Чили са само част от историите, споделени от Диана Генова.

Междувременно зрителите на „Опасно близо” отново ще станат свидетели на уникални бекстейдж кадри от сценичната подготовка на звездата.
Този път -  за юбилеен концерт на Нели Рангелова, където двете изпълняват дует. И... действително ще се почувстват опасно близо до Лили, защото за пръв път ще видят певицата истински ядосана.

Какъв е поводът разгневената звезда да заяви, че да си вършиш работата е въпрос не на пари, а на уважение и как точно успява да я успокои тонрежисьорът ѝ Ачо, ще видят зрителите на епизода тази събота, 6 юни, от 16:00 ч. по bTV. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно близо

„Опасно близо” –Лили Иванова - събота, 27 юни, от 16:00 часа по bTV

"Опасно близо – Лили Иванова" - епизод 8

"Опасно близо – Лили Иванова" - епизод 7

Страстното танго на Лили и Васил Найденов в „Опасно близо”- 5 епизод

„Опасно близо – Лили Иванова” - 4 епизод