Актуално Какво ще се случи...

Нов политически скандал в „Столичани в повече” на 12 март от 21:30 по bTV

Добави коментар

В новия епизод на „Столичани в повече” зрителите на bTV ще станат свидетели на още по-горещи политически страсти около новосформираната партия „Елит”.

В новия епизод на „Столичани в повече” зрителите на bTV ще станат свидетели на още по-горещи политически страсти около новосформираната партия „Елит”. По време на събранието Праматаров обявява предложение на управляващите, което ще сблъска Рангел Чеканов и Славка Бурова.

Кой ще бъде победителят и какъв скандал ще постави под въпрос бъдещето му като депутат зрителите ще разберат в сряда от 21:30 часа само в ефира на bTV.

Идва време Пацо да понесе своето наказание след като беше признат за виновен и да влезе в затвора. Неговите съкилийници – Миленков и Швабата, в чийто образ ще се превъплъти Фънки, първоначално няма да бъдат добре настроени към него. Това обаче ще се промени, след като Пацо започне да влиза в час и разбира, че правилата в затвора се определят от „тежестта” на престъплението.

Добави описание

Тогава той решава да приеме самоличността на брат си и да представи „изнудване на депутати” като свое престъпление. Какви ще бъдат реакциите на съкилийниците му, ще разкрие новия епизод от хитовата поредица тази сряда, 21:30 часа.

Нов арест ще стане действителност в новия епизод, а именно този на Елеонора (в ролята Евелин Костова). Ще се окаже, че това не е била единствената нейна среща с властите. След поредица от нейни грешни стъпки, баща ѝ решава да предприеме незабавни мерки, които ще накарат момичето да погледне по различен начин на живота си.

Добави описание

Търговията на отец Григорий  се разраства и все повече хора ще предпочетат светената вода и свещите като методи на лечение вместо медицинската намеса на професионалисти. Мълвата за пророк Григорий се разпространява светкавично бързо, това окрилява отеца и той решава да продължи бизнеса самостоятелно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“