Архив Горещо

Николай Колев-Босия в “Горещо”: “Филчев е луд!”

Добави коментар

Тази събота, 6 ноември, от 22:00 часа специалният гост в „Горещо” – Николай Колев-Босия – прави шокиращи разкрития и изнася потресаващи факти за някои от емблематичните фигури на прехода и връзките им с подземния свят.
Николай Колев-Босия в “Горещо”: “Филчев е луд!”Тази събота, 6 ноември, от 22:00 часа специалният гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” – Николай Колев-Босия – прави шокиращи разкрития и изнася потресаващи факти за някои от емблематичните фигури на прехода и връзките им с подземния свят. “Аз съм дал обет на децата си, че ще се боря за истината, ще казвам истината и само истината! Щом човек знае нещо, трябва да го каже на нацията си, да го каже на хората, за да го знаят и те!” – казва съденият и изселван от държавата дисидент Николай Колев и коментира връзките на известни политически фигури с мафията. – “Моята работа е да гледам и да виждам, тяхната работа е да се пазят.”

“Филчев е луд – шизофрения с параноидална деменция... Диагнозата е поставена в България и е потвърден и в Израел.” – твърди Босия и коментира убийствата на прокурора Николай Колев и адвокатката Надежда Георгиева.


“Има много малко държава - има много голяма престъпност! И то политическа престъпност. Има мафия!” – заявява Николай Колев и разкрива престъпен властови център, създаден от председател на Народното събрание, главен прокурор и министър на вътрешните работи, за да обслужва интересите на мафията.

Николай Колев-Босия в “Горещо”: “Филчев е луд!”

Николай Колев-Босия коментира и взаимоотношенията между Алексей Петров от една страна и Цветан Цветанов и Бойко Борисов от друга.


Къде са компрометиращите материали, с които разполага Алексей Петров? Кой ръководи мафията в България? Кой е предложил средства и възможности на Босия да създаде лява партия, за да събори Бойко Борисов? Колко струва главата на един български политик? Съществува ли международна борса за наемни убийци?

„Горещо”, събота, 6 ноември 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“