Актуално Други

Нетфликс подновява "One Piece" за втори сезон

Добави коментар

Приключението продължава! “One Piece” е подновен за втори сезон по Нетфликс.

Нетфликс поднови адаптацията на “One Piece” за втори сезон.

Създателят на оригилното манга и изпълнителен продуцент на сериала “One Piece” Ейичиро Ода обяви в четвъртък във видеоклип, че адаптацията е подновена за втори сезон.

"До Голямата флотилия на сламените шапки": Какво мислите за сезон 1 на "One Piece"? Дълго време работих по него с Нетфликс и Tomorrow Studios. Изглежда, че хората по целия свят се наслаждават на сериала, което прави труда на продуцентския екип наистина стойностен.
На всички, които са фенове на “One Piece” от години, и на тези, които за първи път се срещнаха с “One Piece”, много ви благодаря.
Две седмици след старта току-що получих страхотни новини: Нетфликс реши да поднови сериала! Приключенията на Иняки и сламените шапки ще продължат!
Все пак ще отнеме известно време, докато подготвим сценариите, така че ви моля да бъдете търпеливи.
Струва ми се, че оттук нататък Сламените шапки ще се нуждаят от страхотен доктор... Ще видим!"

Адаптацията на популярната манга поредица “One Piece” се превърна в хит на Нетфликс, заемайки първо място в Топ 10 на стрийминг услугата от старта си на 31 август. Поредицата манга, която е публикувана за първи път през 1997 г., е продадена в над 460 милиона копия по целия свят и е адаптирана в аниме поредица, видеоигри и поредица от игрални филми в Япония.

“One Piece” е приключенска история за група приятели, които се отправят да намерят съкровището One Piece. Мъникий Д. Луфи е млад авантюрист, който копнее за свободен живот, откакто се помни. Луфи тръгва от малкото си селце на опасно пътешествие, за да намери легендарно съкровище, за да стане крал на пиратите! Но за да намери най-голямата награда, Луфи ще трябва да събере екипажа, който винаги е искал, преди да намери кораб, с който да отплава, да претърси всеки сантиметър от необятните сини морета, да изпревари морските пехотинци и да надхитри опасните съперници на всяка крачка.

В сериала участват Иняки Годой в ролята на Мъникий Д. Луфи, Макеню в ролята на Ророноа Зоро, Емили Ръд в ролята на Нами, Джейкъб Ромеро в ролята на Усопп и Таз Скайлар в ролята на Санджи. Сериалът е създаден от Мат Оуенс и Стивън Маеда.

Първия сезон на "One Piece" е достъпен в Нетфликс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Netflix , One Piece , Стрийминг

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“