Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 102 - Ферит е изгонен от дядо си!

Добави коментар

Суна се чувства изгубена и се страхува да не остане без дом. Орхан планира да се възползва от ситуацията, за да се отърве от баща си. Вижте какво ще се случи в еп. 102 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит излиза от стаята на дядо си и се чувства дълбоко разстроен от обидните думи, които току-що е чул. Халис му казва, че трябва да се откаже от собственото си име и че никога повече няма да се срещнат. Халис дори стига дотам, че заявява, че Ферит няма да бъде добре дошъл на погребението му, когато почине.

Суна седи на стълбите зад имението и се чувства притеснена. Абидин неочаквано я открива там и я покрива с якето си, за да я стопли. Той предлага да влязат вътре, но Суна отказва, тъй като се чувства неспособна да се изправи пред хората. Тя го пита как я е намерил. Абидин ѝ обяснява, че и той идва там, когато е разтревожен. Суна го пита защо е избрал това място. Абидин пита защо Суна е там.

Суна започва да плаче, обяснява, че се чувства изгубена и се страхува да не остане без дом, ако я изгонят. Абидин я успокоява, като я уверява, че е до нея, въпреки че вече не са заедно. Той обещава да я подкрепя, поставяйки ръката ѝ върху сърцето си и ѝ казва, че тя винаги ще е там. Двамата допират челата си един до друг за кратко, но Суна рязко се отдръпва и си тръгва.

Когато Суна влиза в спалнята си, Кая я разпитва за това къде е била. Тя обяснява, че е искала да остане сама. Кая я критикува, че е нападнала бременната Пелин. Суна изразява разочарованието си от идването на Пелин в имението и я обвинява за всичко, което се случва. Тя добавя, че не иска да говори с него, ако той ще я защитава, и му казва да си ляга и да я остави на мира.

По-късно Ифакат стои на терасата, Орхан се присъединява към нея. Ифакат се притеснява, че ще ги видят заедно. Орхан иска да обсъдят ситуацията им. Орхан съобщава на Ифакат, че баща му се е успокоил и утре ще реши какви ще са следващите им стъпки. Ифакат поставя под въпрос липсата на участие на Орхан в процеса на вземане на решение. Той предлага да се възползва от настоящата ситуация. Ифакат се чуди какво има предвид. Орхан уточнява, че планира да обезвреди баща си.

Орхан изразява загрижеността си за себе си и Ифкат и се притеснява от възможността Сейран да ги разкрие. Той намеква, че Сейран може да говори за тяхната ситуация по телевизията във всеки момент. Ифакат държи да бъде лоялен към баща му. Орхан подчертава, че мисли за тях двамата и за съвместното им бъдеще, като изразява важността на връзката им и на дома им за него.

Орхан изразява несъгласието си с желанието на баща си Гюлгюн да се върне в имението и отхвърля идеята да продължи брака си само защото баща му го иска. Ифакат му се кара, като му казва да не бъде егоист и напомня, че не могат да имат връзка, докато баща му е жив. След това тя си тръгва и му казва да не идва при нея с такива отвратителни предложения.

Кязим, Есме и Хатук пристигат в имението на Сехмуз. Домакинът ги посреща с отворени обятия.

На следващия ден Ферит напуска къщата по заповед на дядо си. Той събира багажа си и се отправя към апартамента на майка си, където живеят и Сейран и приятелката ѝ. Ферит им съобщава, че ще остане там за един ден, преди да отиде при Абидин. Той също е донесъл учебниците и дрехите на съпругата си от имението, като ѝ казва, че може да се отърве от тях или да ги използва както пожелае.

Персоналът в имението изразява пред Латиф недоволството си от неуважителното отношение на Пелин. Довереният сътрудник на Халис отхвърля опасенията им, твърдейки, че подобно поведение е типично по време на бременност. Той им казва, че ако са недоволни, могат да напуснат. Той няма намерение да прави забележка на Пелин. Междувременно Суна и Пелин продължават да се сблъскват...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!