Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 2

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 2 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 19 октомври 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вирен казва, че истината не може да се крие дълго време, особено от адвокат. Джевика се притеснява, когато чува това. Вирен продължава да говори, без да забелязва притеснението и я пита дали и тя е учителка. Джевика е шокирана и казва, че понякога преподава.

Манви запознава Вират с д-р Манан

Манви пристига в клиниката на д-р Манан. Дабу пита защо са в клиниката. Манви отговаря, че има главоболие и е дошла за преглед. Д-р Манан предизвиква любопитството на Вират. Манви се възползва от ситуацията и в ролята на Джевика споделя чувствата си към д-р Манан и неговите чувства към Джевика.. Тя твърди, че са влюбени, но разделени от ситуацията. Вират не ѝ вярва. Разярената Манви дръзко отговаря, че той може да пита д-р Манан. Вират приема предложението на Манви. Той отива при д-р Манан. Д-р Манан разкрива на Вират, че Манви не е Джевика. Вират поглежда съзерцателно Манан, тръгва си и се качва в рикшата, като отказва да каже каквото и да било на разтревожената Манви.

Двете се връщат в къщата. Вират отива при леля си и ѝ прошепва нещо, посочвайки Вирен. Вират се обляга на Вирен и промърморва нещо. Вирен изглежда учуден, когато го чува. Леля им се надига от дивана и иска разрешение да си тръгнат. Притеснената баба пита несигурно какво е решението им. Лелята казва, че ще изпратят решението си след няколко дни. Манви се усмихва триумфално, а Джевика се взира във Вирен.

Междувременно в храма д-р Манан осъзнава, че Джевика изпитва чувства към него. Той се нервира за това, че е изнесъл лекция за социалната служба, вместо да изслуша Джевика. Появява се Пандитът и пита каква е причината за намусената му физиономия. Д-р Манан разказва за всичко, което се е случило досега. Пандитът казва на д-р Манан да сподели чувствата си с Джевика.

Бабата се кара на Джевика и Манви

Джевика порицава сестра си Манви за това, че е завела Вирен при д-р Манан. Тя изтъква, че Манви е направила огромна грешка. Манви признава, че е направила това за да провали годежа. Дабу, Джевика и Манви с ужас осъзнават, че разговора им е бил подслушан от разярената баба.

Бабата тръгва ядосана към стаята, следвана от нервната Джевика, която е следвана от обърканата и притеснена Манви. Джевика спира бабата на вратата на стаята и се извинява. Тя не се примирява толкова лесно. Тя хвърля съмнения върху възпитанието им, твърдейки, че е заради гена на майка им. Бабата казва, че е изгубила вяра и в Джевика. Съкрушената Джевика моли баба си да не бъде толкова сурова към нея. Тя признава, че е сгрешила, като се е съгласила с плана на Манви, но моли баба си за прошка за тази единствена нейна грешка.

Това нервира още повече бабата; тя повишава глас и рязко отговаря: "Може да е една грешка, но въздействието ѝ е неизчислимо..." Тя признава, че се срамува от това, което момичетата са направили, и че сега трябва да свежда глава от срам. Джевика с плач казва на нея, че бракът ѝ ще се състои, с който бабата иска. Тя е недоволна, затова отвръща, че не тя решава, а семейството на Вирен. Тя ядосано казва, че лелята на Вирен е била изненадана, когато е научила, че момичетата са отишли да се разхождат с момчетата.

Джевика се сърди на Манви

Бабата си тръгва. Джевика, отчаяна и наранена, тръгва към терасата, следвана от плачещата Манви. Джевика се кара на Манви, че е преминала границата и е причинила срам на семейството им. Джевика крещи гневно на Манви. Тя казва на Манви, че Манви е преминала всички граници и е подкопала доверието на баба им в нея. Джевика иска Манви да я остави на мира. Манви отвръща със съжаление и казва, че е направила всичко това за щастието на Джевика. Тя е искала Джевика да бъде щастлива с д-р Манан.

Джевика дори не оставя Манви да довърши изречението си, преди да каже, че всички останали са с ясен ум и прозорливост, освен Манви. Джевика изразява недвусмислено, че между нея и д-р Манан няма нищо. Според Джевика д-р Манан никога не би я поздравил за годежа, ако в сърцето му имаше дори и малко любов. Джевика напомня на Манви, че тя има дълг към баба им. Манви отказва да го приеме и заявява, че не се интересува от никого друг и се грижи само за щастието на Джевика. Раздразнена Джевика настоява Манви да не се впуска в подобни приключения и я пита дали някога е мислила как ще реагира баба им, ако разбере, че са отишли на срещата с д-р Манан. Бабата, която слуша спора им от верандата, се вбесява, когато чува това. Възнамерява да им се скара, но е прекъсната от чичо им, който се съгласява да говори с момичетата, но на сутринта.

Джевика казва на Манви да я остави сама на балкона. Манви се опитва да убеди Джевика, че е права, но тя е непреклонна. Депресирана Манви оставя сестра си и си тръгва. Пинки казва на Дабу да занесе храна на момичетата. Дабу взема чинията и отива при Манви, която седи сама. Дабу ѝ подава чинията и след известно затруднение Манви я приема и поднася хапка към устата си, когато си спомня за Джевика. Тя пита дали Джевика е яла. Дабу отклонява въпроса ѝ. Манви подава чинията на Дабу и го инструктира да я занесе на Джевика. Когато Дабу и Манви пристигат с ястията и молят за прошка, Джевика се ядосва. Манви плаче и непрекъснато моли за прошка, като заплашва да се самоубие, ако Джевика не ѝ прости. Накрая Джевика прощава и те се хранят заедно.

Семейството на Вирен се съгласява на годежа

На следващия ден чичото и бабата чакат отговор от семейството на момчето, когато баба им казва, че предвид всичко, което се е случило, не вярва, че те ще приемат предложението на Джевика. Манви идва и се извинява на баба си многократно, докато Джевика гледа, когато идва Бхагати. Бабата е песимистично настроена. Бхагати казва, че са приели предложението. Джевика и Манви са шокирани. Бабата не може да повярва. Бабата пита, кое момиче е харесал Вирен - Манви или Джевика - защото те са се подиграли с брака.

Манви плаче по край реката и моли Бог да не я разделя с Джевика. Тя си спомня как двете са си обещали да останат заедно. Манви е разочарована, защото въпреки всичко Вирен се е съгласил да се ожени за сестра ѝ. Манви се обажда по телефона и Вират отговаря, но тя смята, че той е Вирен. Тя му се кара. Пита го защо е избрал точно нея. Вират казва, че той е Вират, а не Вирен и те са разбрали за размяната. Вират добавя, че Вирен е проявил интерес към сестра ѝ, затова трябва да се приготви, тъй като този брак е неизбежен. Според Бхагати Вирен е харесвал Джевика, а не Манви, и те са разбрали всичко. Той се обажда на майката на Вирен, която също потвърждава брака. Манви заявява, че Вирен и Вират са ги измамили и че трябва да спрат тази сватба. Джевика заявява, че нещата са се върнали към нормалното, така че няма да правят нищо.

Бабата казва, че майката на Вирен току-що се е обадила и че сватбата е уредена, и че всички ще заминат за Манали, за да прекарат време заедно и да се опознаят по-добре. Джевика и Манви опаковат нещата си. Манви настоява Джевика да разопакова нещата, докато плаче неутешимо. Тя казва, че не може да живее без нея и я моли да не я оставя. Двете се прегръщат и Джевика пита как би могла да я остави. Манви се шегува, че Джевика трябва да я сложи в багажа си. Двете се прегръщат и плачат. Джевика утешава Манви и я моли да ѝ обещае, че няма да се опитва да провали годежа.

Джевика отива към училището и няма дребни за рикшата. Тя отива в близката закусвалня, където е и Манан. Той я извиква и двамата се споглеждат, несигурни какво да си кажат.

Вирен посещава Джевика в училището

Джевика съобщава на директора, че ще се жени. Точно тогава Вирен пристига в училището с автомобила си. Ганшям е изненадан от вида на толкова скъпа кола, която принадлежи на бъдещия съпруг на Джевика. Джевика и Вирен си разменят погледи.

Междувременно Вират посещава Манви в дома ѝ и се шегува дали да я нарича Манви, Джевика, Карина или Приянка.

Появява се баба ѝ и я упреква, че не е посрещнала Вират вътре. Вират моли Манви за прошка, но бабата настоява, че няма нужда да се извинява. Вират твърди, че Вирен е отишъл в училището, за да се срещне с Джевика. Джевика се извинява на Вирен, който също се извинява. И двамата се усмихват.

Манви помага на Вират да научи повече за Джевика. Появява се Дабу и казва на Манви, че тя не бива да остава сама с такъв мъж и че той е дошъл, за да го държи под око. Когато Вират иска чай, Манви му приготвя чай със сол, черен пипер, червено чили и куркума.

Учениците на Джевика, предимно малки деца, ѝ казват, че ще им липсва, когато си тръгне. Тя се разплаква и им казва, че трябва да накарат родителите си да се гордеят с тях. Вирен изпитва облекчение, че вижда тази страна на Джевика. Той казва, че ако иска, ще преместя бизнеса си тук, а Джевика изпитва облекчение, че Вирен е загрижен за нея, и казва, че няма нужда да се мести.

Манви се опитва да изиграе номер на Вират

Манви се появява с чая. Вират е забелязва, че нещо не е наред и моли Дабу да опита чая. Манви се опитва да му попречи да го направи. Двамата се карат, когато Дабу отпива от чая и започва да се поти, от устата му излиза дим и той избягва. Вират се подиграва на Манви и двамата се скарват.

Джевика и Вирен са на брега на река Ганг, където Джевика казва, че прахът на родителите ѝ е разпръснат и тя ходи там, за да говори с тях, когато ѝ липсват. Вирен се приближава до брега на реката и се представя на родителите ѝ. Джевика се радва, като чува това. Епизодът завършва с Манан, който ги гледа.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32