Актуално В програмата

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Добави коментар

Изненадващ обрат и трогателен завършек на историята ще видят зрителите в последния епизод от четвъртия сезон на любимата семейна комедия „All Inclusive” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Приятелите очакват края на своята лятна ваканция със смесени чувства, но нищо няма да се случи така, както предполагат, дори напротив – изненадите тепърва предстоят, а те ще преобърнат действието по вълнуващ начин.

„Специално за семейство Чобанови предстоят три много емоционални изненади. Първите две със сигурност са много хубави за Марияна и Христо, а третата ги сварва изцяло неподготвени“, разкри актрисата Елена Атанасова тази сутрин в предаването „Здравей, България“ и допълни: „Много се смеем на снимачната площадка с всички наши колеги от сериала, а в сцените на Чобанови понякога е трудно да се овладее човек още на репетициите. Например, когато Христо проговори на японски, докато бяхме кацнали на едно дърво в Албена или, когато пееше песен на Елвис Пресли по неговия си специфичен начин, за да се извини на моята героиня – доста сме се смели. Вече в самите дубли опитваме да сме максимално концентрирани, за да не губим времето на целия екип, но да, много се забавляваме по време на снимките."
„Ще има непредвидими обрати във финалния епизод на сезона“ – потвърди актьорът Ненчо Балабанов, който умело влиза в образа на Христо. „Зрителите се чудят, дали моят герой в крайна сметка ще одобри приятеля на дъщеря си и дали ще благослови този съюз, който така яростно отхвърлиха с жена му заради голямата разлика във възрастта между Надя и Боян. Много се противят Чобанови на тази връзка, защото имат едно дете и си го пазят. Надя им е всичко и се страхуват да не бъде наранена. Развръзката предстои тази вечер“, разказва Ненчо Балабанов.

В последния за сезона епизод зрителите ще разберат и какво се случва с малкия Преслав (Виктор Попов), който изчезна след мистериозното писмо, оставено в хотелската стая на баща му Боян (Димитър Живков). Всички са силно притеснени за детето и го издирват безуспешно навсякъде. Хлапетата от детската банда – Стефани (Дебора Жечева) и Сашко (Силвестър Велячки) са твърдо решени да го открият, но ще успеят ли и каква е причината за изчезването на малкия?

Голяма изненада предстои също за внезапно арестуваните съдружници Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев). Те осъзнават, че са попаднали в капан и плановете им да неутрализират Марина (Яна Огнянова) с нейните задкулисни действия са обречени на провал. Ще излязат ли от ареста, имат ли полезен ход от тук нататък и каква ще бъде съдбата на любимия им плажен бар „Виктория“ след изненадващия за всички обрат?

Много смях, малко тъга и една трогателна история за силата на любовта, за приятелството и предателството, и за малките, но истински неща в живота, ще видят зрителите в последния епизод от четвъртия сезон на семейната комедия “All Inclusive” тази вечер в 20:00 ч. по NOVA

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”