Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 40 какво ще се случи?

Добави коментар

Зайнеп решава, че няма смисъл да се бори за любовта си към Емре, защото той не я заслужавал, след като стана свидетел на постановката, която й спретна Джансу. Вижте още какво ще се случи в 40-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 12 април 2021 по NOVA.

Зайнеп и Джансу

Зайнеп и Джансу

© atv

В 39-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Есин е много притеснена, защото може да влезе в затвора, заради, това което направи със Зайнеп и решава да напусне Анкара. Зейнеп след като не даде диктофона на Есин, колкото и да беше трудно, за да спаси честта и най-важното любовта си с Емре, тръгна по нелекия път, за да спаси любовта си.

Есин тъкмо тръгва да излиза с куфарите, но когато отваря врата вижда Арзу и Дженгиз и уплашена се отдръпва...

Зайнеп пристигна в къщата, но вместо Емре вратата й отваря Джансу и при това по халат, която й казва, че Емре е пристигнал тук, за да бъде далече от нея и отдавна я е забравил.

Мелтем, която взе Съла за свой помощник, за да държи врага близо, а целта й е да унищожи Съла, която все повече се доближава до сърцето на Тарък. От друга страна, Съла, която не може да устои на привличането на любовта и не може да си признае, че е влюбена, не знаейки за плановете на Мелтем, се приближава все по-близо до Тарък.

Зайнеп ставайки свидетел на сцената подставена със спящия Емре от Джансу, решава, че няма смисъл да се бори за любовта си към Емре, защото той не я заслужавал. Разочарована Зайнеп си тръгва, а след нея Джансу ликува, че се е отървала от нея.

Есин разбира, че Арзу и Дженгиз не са чули записа, а Ведат разбира, че жена му отново е замесена в нещо и се опитва да разбере в какво.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Съла

Съла

© atv
Съла е затрупана с работа от Мелтем..

Съсипана Зайнеп губи съзнание на метри от къщата на Емре, свидетел, на което става Джансу, но преди да стигне до нея се появява младежът, който докара Зайнеп до тук, но Джансу се прикрива и си задава въпроса, кой може да бъде този мъж...

Тъй като утре е рожденият ден на Тарък, Мелтем започва някои приготовления и превръща това в чудесна възможност да нарани Съла заради Тарък. Но всичко няма да върви по начина, по който Мелтем иска, Търик ще се събере със Съла по удивителен начин.

Дженгиз виждайки странното поведение на Есин, предлага на Арзу да си тръгват, но тя му казва, че никога не е виждала приятелката си в такова състояние и ще се опита да разбере, какво се е случило. Есин се оправдава пред Арзу, че има много проблеми с мъжа си и затова, днес е припаднала пред тях.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Емре и Джансу

Емре и Джансу

© atv

Събуждайки се с голямо главоболие, Емре пита Джансу, къде е Зайнеп, а тя му отговоря, че нея я няма тук, че тя след като го е видяла, че не е в добро състояние, е взела кола и е дошла да го види.

Бора, мъжът, който взе в автомобила си припаднала Зайнеп, прибира нейният годежен пръстен, но защо, предстой да разберем?

Емре пита Джансу, защо е при него, когато той е искал да бъде сам, а тя му отвръща, че от дълго време тя е била при него и той не е имал нищо против... обърква Джансу Емре, чувайки това Емре й казва, че тръгват за града.

Бора носи Зайнеп в болницата..., а диктофона изпада от нейния джоб, пред вратата на кабинета на Емре и един от чистачите го оставя на неговото бюро, дали Емре, ще чуе записа?

Хулия е при Зайнеп и пита дъщеря си, дали нещо с Емре се е случило, че тя е тъжна, а Зайнеп й казва, че всичко е наред и не трябва да се притеснява за нея.

Есин разказва на прибралата се Джансу, че Зайнеп има запис на нейния план и е въпрос на време да бъдат разкрити, но Джансу и казва, че Зайнеп вече нищо не означава за Емре, а и това което се е случило днес в планината е сложило завинаги край на тяхната любов! И обяснява на майка си, че е направила така, че Зайнеп да си мисли, че имат интимни отношения с Емре.

Дали планът на Джансу да раздели Емре и Зайнеп е успял? Дали Емре ще чуе записа, предстой да видим съвсем скоро!


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 40 на 12.04.2021 г.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
"Не ме оставяй", епизод 41 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 41 какво ще се случи?

Мелтем иска да причини болка на Съла, заради Тарък, но всичко ще се обърне срещу нея. Джансу вижда нова възможност, за да прекрати веднъж и завинаги...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 56 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 55 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 54 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 53 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 52 какво ще се случи?