Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 144 какво ще се случи?

Добави коментар

След като идва в съзнание Дженгиз казва на синовете си, че ще приеме Съла и Зайнеп за свои снаха. Бора използва Елиз, за да раздели Емре и Зайнеп и прави капан на Емре. Тарък разбира, че Съла е дала документите на Аслан и не иска да я вижда повече. Вижте още какво ще се случи в 144 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 10 септември 2021 по NOVA.

Зайнеп гледа към Емре и не може да повярва, че той е блъснал Елиз

Зайнеп гледа към Емре и не може да повярва, че той е блъснал Елиз

В 143 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Емре се бори за живота на баща си и спасява Дженгиз. Зайнеп вярва, че Арзу е невинна, а това, което се случи е поредната игра на Есин.

Елиз, която не можа да избяга от Бора, отново е затворена в неговата къща и се нервира, че заради Есин се е хванала в капана като мишка. В същото време Бора и Садък се връщат, а тя пита Бора, кога ще я пусне. Бора и казва, че ще я пусне, ако добре изиграе ролята си в неговия план.

След като в болницата дойде Мелтем с баща си, Тарък много се нервира и казва на Мелтем да забере баща си и да си вървят...

Мелтем моли баща си да си тръгне, а Аслан гледайки в Съла (тя трябва да предаде на Аслан документите, които взе от къщата на Саяр), казва, че ще чака Мелтем в кафето.

Тарък казва Мелтем и тя да си тръгне веднага!

Емре и Зайнеп разглеждат изследванията на Дженгиз и са радостни, защо са по-добри отколкото са предполагали.

- Емре, аз исках да дойда по-рано, но ти знаеш каква е ситуацията.
- Майка ти, тя...?! Зная, Зайнеп и много съжалявам, за всичко, което трябваше да преживеем, заради майка ми.
- Не се ядосвай, защото всичко ще преодолеем заедно.

Емре моли Зайнеп, никога да не го оставя и да не си тръгва от него.

Сахер казва на Мелтем, че от днес нататък, те могат да бъдат само врагове

Мелтем казва на Търък, че никъде няма да ходи, докато не види, че Дженгиз е добре, защото той и е като баща. Тук се намесва Сахер и казва на Мелтем, че наистина Дженгиз се е държал бащински с нея, но тя какво направила обединила се с баща си и забила нож в гърба на Дженгиз.

- Ти си тук, за да видиш, как умира ли, Мелтем?
- Лельо Сахер, моля те!?
- Аз не съм ти леля, Мелтем. Отсега нататък ние с теб можем да бъдем само врагове! Аз не мога да си имам работа с тези, който доведоха Дженгиз до тук, а сега се махай веднага от тук!

Съла предава документите на Аслан, които той искаше от нея, за да спаси Тарък.

На другия ден Дженгиз идва в съзнание и казва на Арзу и Сахер, че иска да поговори насаме с Емре и Тарък. Дженгиз им казва, че е сънувал сън, как семейството им е щастливо заедно, че той е заобиколен от Арзу, Зехра, внуците и снахите си Зайнеп и Съла и от тях двамата....

- Аз видях нашето щастливо семейство и си мислех, че съм в рая. Затова, хайде, отидете и ми доведете моите снахи.

Тарък го пита, дали е чул правилно, че одобрява неговия брак със Съла?

- Да, аз казах да, искам да бъдете щастливи, лъвове, мои!

Хулия е сърдита на Зайнеп, че е отишла, без нейно позволение в болницата.

Бора се обажда на Зайнеп и ѝ казва, че иска да се види с нея, но тя му отговаря, че е много заета и да се видят друг път. Бора и казва, че е много важно и не търпи отлагане, ако може сега да се види с нея в парка, само за няколко минути.

В същото време виждаме, че Бора е пред къщата на Зайнеп и когато тя излиза, той дава знак на хората си, да я отвлекат.

Емре получава снимка на Зайнеп, която упоена лежи в скута на Елиз. Емре се обажда на Елиз и я пита къде е, и какво е намислила?

Есин му иска пари, за да избяга в чужбина. Емре и казва, че ще и ги даде...

Елиз се обажда на Бора и му казва, че е направила каквото поиска от нея. Бора и казва, да почака малко и отново да позвъни на Емре и да му каже къде да отиде, а останалото да остави на него.

Мелтем пита баща си, каква работа има със Съла, защото тя го е видяла, как разговоря с нея в коридора на болницата и тя му е дала някакви документи: - Какво съдържат, тези документи, татко?

- Не си напрягай мозъка с това!
- Татко, какво пише в тези документи?
- Документи, които касаят акциите на Таркъ в „Килими Саяр“. След като Дженгиз не прие Съла за своя снаха, Тарък е подготвил документи за предаване на баща си акциите на фирмата... След сделката, акциите на Дженгиз ще станат мой и така цялата фирма ще премине изцяло в моите ръце. И Дженгиз, и Тарък ще останат без пари.

Тарък идва със Съла в болницата, виждайки ги Сахер казва на Тарък, че сега не е време, но Тарък и казва, че баща му сам е поискал, да доведе Съла.

- Татко, ние дойдохме...
- Ела, по-близо, дъще и седни тук! Аз знам, че не се държах, добре с теб и ти наговорих, куп обидни думи. Аз исках да защитя семейството си...., но въпреки всичко, вие не се разделихте, вие ми показахте, че много се обичате и аз трябва да уважа вашата любов и да ви подкрепя. Вие и така се оженихте. Добре дошла в нашето семейство, дъще!
- Много благодаря – казва Съла с очи пълни със сълзи...

Емре се обажда на Елиз и ѝ казва, че иска да поговори със Зайнеп, а Елиз му казва, че не той определя правилата, а тя, да дойде и да си вземе Зайнеп. Емре я пита къде и тръгва веднага...

Зайнеп идва на себе си и вижда Елиз, която и казва, че заради нея е попаднала в затвора и какво си е мислила, че няма да я намери, и да ѝ потърси сметка?!

Пристига Бора и се преструва, че уж освобождава Зайнеп и я извежда от строящата се сграда.

Елиз казва на Съдък, че е направила, каквото са и казали и сега ще се махне. Но Съдък и отвръща, че все още не е свършила работа си.

- Как не съм я свършила? Вие ми казахте, да извикам, Емре, извиках го. Бора преби хората, на който плати, за да стане герой в очите на Зайнеп. За мен нищо не остана. Аз си тръгвам!
- Ти, ще си тръгнеш с празни ръце?! Трябва да се срещнеш с Емре и да му вземеш парите, а след това отивай, където искаш! - Съдък се прави, че дава съвет на Елиз.

Зайнеп казва на Бора, че не може да повярва..., че ако той не дошъл Елиз е смятала да я убие...

- Всъщност, как ме намери, Бора?
- Аз бях тръгнал към вас, но всичко стана за секунди и не можах да ти помогна..., но проследих колата и стигнах до този строеж.

Зайнеп благодари на Бора, а той и отвръща, да не му благодари, а да го гледа винаги с този поглед, защото той не може да живее без нея, тя е неговата причина да живее.

- Бора, какви ги говориш?
- Зайнеп, може да не е сега времето, но аз трябва да ти кажа. Аз... Зайнеп, от първия момент, от как те видях... Аз съм влюбен в теб, Зайнеп.
- Какво говориш, Бора? Не говори глупости, моля те! Ти си ми като брат! Брат!
- Зайнеп, моля те, не се нервирай!
- Бора, как ти може да си мислиш, че това е възможно?!
- Зайнеп, аз не мога да се контролирам, защото съм влюбен в теб.

Съла не може да се зарадва, че Дженгиз най-накрая прие техния брак с Тарък, защото знае, че предаде много важни документи на Аслан

Тарък е щастлив, че баща му е приел бракът му със Съла и казва, че не може да разбере, как е станало това.

Тарък пита Съла, защо не се радва, а тя му казва, че все още е под въздействието на изненадата, че не го е очаквала от баща му. Тарък и казва да дойде с нея във фирмата, защото ще има събрание, а след това отново ще се върнат в болницата, а Съла му казва, че трябва да отиде до университета. Тарък и казва, че ще я чака в офиса.

Съла прегръща Тарък и го моли, никога да не забравя, че тя много го обича. Тарък поглежда Съла и я пита, да не е полудяла, как може да забрави това!

Зайнеп казва на Бора, че ще затворят тази тема, веднага и повече не иска да слуша за това.

- Аз не мога, Зайнеп... Знаеш ли, колко много страдах заради това, че ще се омъжиш за Емре? Аз се молех, всяка вечер... да се случи чудо, и бракът ви да бъде отменен! Виж случи се... Ти няма да се ожениш за този човек! Зайнеп, аз те обичам!
- Бора, стига! Това е глупост! Не искам, да слушам повече!

Зайнеп вижда в далечината Емре с куфрче в ръка.

- Емре? Какво прави тук Емре? Елиз е направила капан и на него! Бора, моля те помогни му!
- Не трябва! Този човек, те прави само нещастна! Аз няма да позволя повече, Зайнеп!
- Бора, не говори глупости, аз трябва да отида и да помогна на Емре!

Емре влиза в строежа и търси Елиз.

Тарък пристига на събранието в офиса, а Аслан му показва документите, че той няма акции в компанията и не трябва да присъства на това събрание.

- Тези документи бяха у баща ми, ти си ги откраднал. Крадец!
- Синко, по-внимателно, аз нищо не съм крал! Само получих малка помощ и знаеш ли, кой ми помогна? Тези документи Съла ми ги донесе, твоята жена!

Емре открива Елиз и я пита къде е Зайнеп, а тя му казва, първо да му даде куфарчето, за да види какво има вътре, след това...

Отвънка Бора не дава на Зайнеп да влезе в строежа, но тя се оскубва и тича, за да помогне на Емре.

Един от хората на Бора блъска Елиз и тя пада на земята от третия етаж и умира на място.

Зайнеп идва и вижда падналата Елиз и си мисли, че Емре я е блъснал.

Емре казва на Зайнеп, че той не я е блъснал, но на него Елиз му е изпратила снимка, на която та е в безсъзнание и поискала пари, за да я пусне, а като дошъл, много и се нервирал, че тя не искала да му каже къде е тя (Зайнеп).

- Аз не съм го направил! Имаше още някой! Аз не съм го направил! Имаше още някой, но аз нищо не видях.

Отвънка Бора доволен си казва, че накрая се е избавил от Емре завинаги и Зайнеп ще бъде само негова. Бора се обажда в полицията и казва, че на новия строеж е била убита жена...

Тарък не може да повярва, че Съла може да даде документите на Аслан. Аслан казва на Тарък да напусне неговата фирма...

Емре казва на Зайнеп, че отива да се предаде в полицията, но тя му казва, че не трябва, защото под ноктите на Елиз има негово ДНК, а и няма свидетели, които да потвърдят, че не той е блъснал Елиз.

Зайнеп прегръща Емре и му казва, че тя е уверена, че не е блъснал Елиз и го моли да се махнат от тук. Зайнеп насила извежда Емре и го качва в колата на Емре.

Бора влиза в строежа и пита Съдък, къде са Зайнеп и Емре, а той му отвръща, че са избяга ли... Бора е бесен на Съдък, че ги е пуснал да си отидат...

Зайнеп шофира и казва на Емре да се успокои, защото всичко ще оправи, ще се разбере, че той е невинен.

Съла идва в офиса, а Тарък я пита, дали тя го е продала на Аслан.

- Кажи, че не си го правила! - бесен е Тарък.
- Аз му ги дадох!

Мелтем ги наблюдава отстрани и тържествува, че този път Съла сама е забила нож в гърба на Тарък, без тя нищо да прави...

Тарък не иска да изслуша Съла, защо го е направила и и казва, че не иска да я вижда повече.

"Не ме оставяй", епизод 145 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 145 какво ще се случи?

Емре се предава в полицията, защото не иска да бяга, заради престъпление, което не е извършил. Тарък разбира, че заради Съла, семейството му е загубило всичко...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?