Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 143 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре се бори за живота на баща си и спасява Дженгиз. Зайнеп вярва, че Арзу е невинна, а това, което се случи е поредната игра на Есин. Вижте още какво ще се случи в 143 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 9 септември 2021 по NOVA.

Зайнеп вярва, че Арзу е невинна, а това, което се случи е поредната игра на Есин
Зайнеп вярва, че Арзу е невинна, а това, което се случи е поредната игра на Есин

В 142 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Есин проваля сватбата на Емре и Зайнеп, като обвинява Арзу, че тя е накарала да очерни Зайнеп, дори е дала чек на Елиз, която да покаже на Емре, че Зайнеп е леко момиче. Въпреки всичко, Зайнеп и Емре са готови да се оженят, но Хулия не им позволява. Дженгиз получава инфаркт.


НА КРАТКО какво се случва в 143 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 9 септември 2021 по NOVA:

  • Всички от семейство Саяр са в болницата и чакат пред операционната, кога ще приключи операцията на Дженгиз и най-вече, дали ще живее.
  • Джансу моли майка си, да се тръгне от болницата, за да не създава повече проблеми.
  • Мелтем радостна съобщава на приятелката си Бусе, че баща ѝ и е обещал скоро да се ожени за Тарък
  • Емре влиза в операционната и разбира, че сърцето на баща му е спряло... Емре се бори за живота на баща си и го спасява.
  • Зайнеп казва на Емре, че вярва на майка му, а това е поредната игра на Есин.
  • Сахер казва на Мелтем, че от днес нататък, те могат да бъдат само врагове
  • Съла предава документите на Аслан, които той искаше от нея.

Всички от семейство Саяр са в болницата и чакат пред операционната, кога ще приключи операцията на Дженгиз и най-вече, дали ще живее.

След като Тарък се обади на Съла, че баща му е в болница и има нужда от нея, тя веднага пристигна, независимо, че трябваше да предаде документите, които иска от нея Аслан, за да остави Тарък намира, тя дойде, за да подкрепи любимия си, а също така и цялото семейство.

В същото време Зайнеп моли майка си да отключи стаята ѝ, и се моли Емре да и прости, че не може да бъде до него в този труден за него момент. Аслъ казва на леля си Хулия да се успокои и да пусне Зайнеп, но Хулия е непоколебима...

Есин пристига в болницата, а виждайки я Джансу я пресреща и я пита какво прави тук, нали и каза да не идва.

- Мамо, искаш да те линчуват ли?
- Хубаво, разбира се, но ако не бях дошла, ще изглежда, че съм много лоша жена. Аз имам план, не ме напрягай и ти излишно, Джансу!
- Мамо, колко повече от това, мажем да бъдем лоши? Те ме гледат така, сякаш ще ме изядат. Ако имаха в ръцете си и капка вода, те щяха да ме удавят в нея. Моля те, мамо, да си вървиш, не създавай повече проблеми!
Мелтем и Бусе

Мелтем и Бусе

Мелтем радостна съобщава на приятелката си, че баща ѝ и е обещал скоро да се ожени за Тарък

Мелтем отива радостна при Бусе и ѝ казва, че има радостни новини, защото е говорила с баща си и той и казал, че няма да навреди на Тарък и семейството му.

- Татко каза, че много скоро, ще се оженим с Тарък!

Мелтем е щастлива, че всичко ще се нареди...

Съла излаза с Тарък пред болницата, на въздух и го пита, дали е по-добре, а той и отвръща, че не е, защото вътре баща му се бори за живота си, а един от виновниците за това е той, и се чувства много виновен. Съла казва на Тарък, че сега трябва да бъде силен, заради майка си и леля си, защото неговото семейство и тя имат нужда от него.

В същото време на Съла се обажда Аслан и я пита, къде се е изгубила. Тя иска да му обясни, че Дженгиз е получил инфаркт, но Аслан я прекъсва и ѝ казва веднага да дойде при него, в противен случай ще убие Тарък пред очите ѝ.

Съла се чуди какво да каже на Тарък и как да го остави в това състояние....

Пред операционната настава раздвижване на лекарския персонал и Сахар се притеснява, че нещо е станало с брат ѝ и моли Емре да влезе вътре.

Емре спасява баща си

Емре спасява баща си

Емре влиза в операционната и разбира, че сърцето на баща му е спряло...

Сахер и Арзу виждат Есин и я обвиняват, че заради нея Дженгиз е починал, Арзу се заканва на Есин, че няма да я остави да живее. Есин се преструва, че много съжалява, че е показала чека..

Съла казва на Тарък, че бързо трябва..., но е прекъсната от виковете на Арзу, която се кара с Есин, а в същото време чантата и пада и за малко Тарък да види документа, който се показва от нея.

Шестото чувство на Зайнеп и подсказва, че нещо се е случила и трябва веднага да отиде при Емре.

В същото време усилията на Емре да спаси баща си, се увенчават с успех и сърцето на Дженгиз започва да бие отново.

Аслъ взима тайно ключа за стаята на Зайнеп и тайно от Хулия я пуска...

Емре излиза от операционната и казва на семейството си, че баща му е жив.

Султан казва на Мелтем, че Дженгиз е получил инфаркт и цялото семейство са в болницата. Мелтем казва на баща си, дали знае, че Дженгиз е получил инфаркт, а той и отвръща, че не го интересува, но след това решава да отиде с Мелтем в болницата.

Арзу иска да се оправдае през Сахер, но тя и казва, че ще поговорят по-късно, защото тук не е мястото, където Дженгиз се бори за живота си и за малко не е умрял в ръцете на сина си.

Арзу казва на Сахер, че не може повече да мълчи и ще поговори с Емре и отива и го заставя да поговорят...

В този момент Аслан и Мелтем пристигат в болницата. Виждайки ги, Тарък го пита какво прави тук и с какво лице е дошъл? Аслан му казва да се успокои, защото е дошъл да навести партньора си...

- Мелтем, веднага забери баща си и се махайте от тука, докато не съм му сторил нещо лошо!

Мелтем моли баща си да си тръгне, а той гледайки в Съла, казва, че ще чака Мелтем в кафето.

Зайнеп казва на Емре, че вярва на майка му, а това е поредната игра на Есин

Арзу казва на Емре, че знае, че и е много ядосан, но го моли да я изслуша. Тя никога нищо не е правила със зла умисъл, но нея са я излъгали. Есин и казала, че ако не даде пари на Елиз, ще се случи нещо лошо с Емре.

- Не знам, дали разбираш, мамо, но чекът, който си дала на тази жена, взе щастието от ръцете ми, а за малко и баща ми да вземе...
- Емре... - вика Зайнеп, която слушаше отстрани техния разговор...

Емре виждайки Зайнеп, усмивката му озарява лицето му и нежно я прегръща.

- Емре, аз чух, какво си говорихте и майка ти е права. Всичко, което се случи е поредната игра на Есин и аз вярвам на майка ти! Ти само помисли, ние добре знаем каква е майка ти и на какво е способна Есин.

Емре и отговоря, че трябва да погледне изследванията на баща си и ѝ казва и тя да дойде с него. Преди да тръгне след него Зайнеп стиска ръцете на Арзу и без думи и казва, че тя и вярва и всичко ще бъде наред!

Емре и Зайнеп разглеждат изследванията на Дженгиз и са радостни, защо са по-добри отколкото са предполагали.

- Емре, аз исках да дойда по-рано, но ти знаеш каква е ситуацията.
- Майка ти, тя...?! Зная, Зайнеп и много съжалявам, за всичко, което трябваше да преживеем, заради майка ми.
- Не се ядосвай, защото всичко ще преодолеем заедно.

Емре моли Зайнеп, никога да не го оставя и да не си тръгва от него.

Сахер казва на Мелтем, че от днес нататък, те могат да бъдат само врагове

Мелтем казва на Търък, че никъде няма да ходи, докато не види, че Дженгиз е добре, защото той и е като баща. Тук се намесва Сахер и казва на Мелтем, че наистина Дженгиз се е държал бащински с нея, но тя какво направила обединила се с баща си и забила нож в гърба на Дженгиз.

- Ти си тук, за да видиш, как умира ли, Мелтем?
- Лельо Сахер, моля те!?
- Аз не съм ти леля, Мелтем. Отсега нататък ние с теб можем да бъдем само врагове! Аз не мога да си имам работа с тези, който доведоха Дженгиз до тук, а сега се махай веднага от тук!

Съла предава документите на Аслан, които той искаше от нея.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 143 на 9 септември 2021 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?