Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 145 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре се предава в полицията, защото не иска да бяга, заради престъпление, което не е извършил. Тарък разбира, че заради Съла, семейството му е загубило всичко и не иска да я вижда. В същото време Мелтем решава да действа, за да си върне Тарък. Взема документите от баща си и ги връща на Тарък. Вижте още какво ще се случи в 145 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 13 септември 2021 по NOVA.

Зайнеп и Емре

Зайнеп и Емре

В 144 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" След като идва в съзнание Дженгиз казва на синовете си, че ще приеме Съла и Зайнеп за свои снаха. Бора използва Елиз, за да раздели Емре и Зайнеп и прави капан на Емре. Тарък разбира, че Съла е дала документите на Аслан и не иска да я вижда повече.


НА КРАТКО какво се случва в 145 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 13 септември 2021 по NOVA:

Бора убива Елиз и хвърля вината на Емре. Зайнеп е единственият свидел на инцидента и се опитва да накара Емре, да се махнат, докато се докаже, че той е невинен.

Емре се предава в полицията, защото не иска да бяга, заради престъпление, което не е извършил.

Тарък разбира, че заради Съла, семейството му е загубило всичко и не иска да я вижда. Когато Съла му обяснява, че го е направила, защото Аслан е заплашил, че ще го убие. Тарък и казва, че не Аслан, а тя го е убила, като му е забила нож в гърба. В същото време Мелтем решава да действа, за да си върне Тарък. Взема документите от баща си и ги връща на Тарък.
Тарък и Съла

Тарък и Съла

Тарък разбира, че заради Съла семейството му е загубило всичко и не иска да я вижда.

Съла идва в офиса на Тарък, а Тарък я пита, дали тя го е предала на Аслан.

- Кажи, че не си го правила! - бесен е Тарък.
- Аз му ги дадох!
- Заради теб, този негодник взе всичко, което притежаваше, моето семейство!
- Тарък, моля те да ме изслушаш!
- Съла, ти си ми жена, аз ти имах доверие. Аз се опирах на теб... Как можа да направиш това? Баща ми, прекара инфаркт, как ще му кажа, че жена ми е влязла в къщата ни, като крадла и е помогнала на враговете ни?! Как да му кажа, че вече нямаме нищо?!

Мелтем ги наблюдава отстрани и тържествува, че този път Съла сама е забила нож в гърба на Тарък, без тя нищо да прави...

Съла падна на колене пред Търък и иска да му обясни, но той не иска да я чуе, защо го е направила и ѝ казва, че не иска да я вижда повече и напуска офиса.

Мелтем настига Тарък и го пита, защо с баща ѝ така са се скарали. Тарък и отвръща, да го остави намира, защото е станало, това, което е искала. Мелтем казва на Тарък, че му е била много ядосана, че се оженил за Съла и в гнева си е извикала баща си, за да си отмъсти, но не знаела, че така ще се случи, тя не е имала лоши намерения... и не е знаела, че баща ѝ ще отиде толкова далече... Мелтем моли Тарък, да и позволи, да се опита, да му помогне, да поправи грешките си. Тарък и отвръща да не се бърка и се качва в колата си. Мелтем си казва, че каквото и да говори сега Тарък, тя ще го накара да и прости.

Зайнеп се опитва да убеди Емре, да не се предава

Зайнеп се опитва да убеди Емре, да не се предава

Зайнеп е единственият свидел на инцидента и се опитва да накара Емре, да се махнат, докато се докаже, че той е невинен.

Зайнеп, която насила накара Емре да се махнат от строежа, пътуват, а Емре и казва, че са му направили капан, защото за това, което е станало, няма друго обяснение. Те са пожертвали Елиз, а след това са хвърлили вината на него. Зайнеп му казва, че лошото е, че нямат доказателства, нито свидетели и не могат да докажат неговата невинност.

- Аз не мога, да бягам, за нещо, което не съм направил!
- Ти не можеш да се предадеш, Емре, защото веднага ще те арестуват. Затова трябва да намерим доказателства, за да докажем, че си невинен.

Емре пита Зайнеп, кой я е отвлякъл и как се е спасила? Зайнеп му казва, че като излязла от вкъщи, един мъж я попитал за пътя, а след това се събудила на строежа, а срещу нея била Елиз.... След това дошъл Бора и я спасил.

- Бора, те е спасил?! - изненадан е Емре. - Знаех си, че и зад тази работа, ще се окаже този негодник.

Емре споделя на Зайнеп, че си е мислил, че проблемите, които са преживели са останали зад гърба им, а щастието им е било на една крачка разстояние. Зайнеп му отвръща, че нищо не се е променило, те отново са заедно, а тя винаги ще намира спокойствие като отпуска глава на рамото му.

Бора се кара на Садък, че той е измислил такъв план, че сега Емре е трябвало да бъде в затвора, а Зайнеп с него. Садък му казва, че когато полицията види записите от камерите, те безусловно ще хванат Емре.

Сутринта, когато Зайнеп се събужда и вижда, че Емре не е до нея, тя изтръпва, че може да е отишъл да се предаде, но вижда колата, че е в двора, а след това и Емре и камък и пада от сърцето.

Зайнеп убеждава Емре, да се махнат от тук, докато се разкрие истината, а тя ще отиде да купи, някой неща за из път.

Докато Зайнеп е на пазар, Емре все пак решава да отиде и да се предаде в полицията.

Бора се побърква при мисълта, че Зайнеп и Емре са заедно

Бора пристига в къщата на Зайнеп и пита Хулия, къде е Зайнеп, а тя му казва, че не си е вкъщи и го пита, защо е дошъл. Хулия му казва, че сигурно е избягала с Емре.

Хулия се опитва да се свърже със Зайнеп, но тя си изключва телефона. Тя започва да се вайка, че Зайнеп ще замине с Емре, а Бора, който е при нея и казва, че той няма да позволи и ще и доведе Зайнеп.

Съла и Аслан

Съла и Аслан

Аслан казва на Съла, че тя му е дала документите, а той е удържал на обещанието си и не е убил Тарък

Съла казва на Аслан, че той е планирал всичко и я е използвал, за да им вземе фирмата, а Тарък, дори не иска да я погледне!

- Ти ме излъга, като каза, че ще пощадиш живота на Тарък?!
- Удържах на думата си, оставих Тарък жив. И ти и аз, получихме, това което искахме! А сега се махай от тук!

Съла моли Аслан да не взема фирмата на Тарък, а тя ще направи всичко, което иска от нея. Аслан ѝ отвръща, че Тарък си е играл като играчка с Мелтем, а когато се оженили, той за малко е щял да изгуби единствената си дъщеря, заради тях двамата.

- Докато, Мелтем не започне да се усмихва, аз няма да се спра! - категоричен е Аслан.

Съла звъни на Тарък, но той не и вдига, а тя си мисли, че се е отказал от нея. В същото време и се обажда Арзу и ѝ казва, че днес изписват Дженгиз и тя иска, тя да дойде в тях...

Мелтем решава да открадна документите от баща си, за да си върне Тарък

Аслан иска да спре производството на килимите, които са били проектирани от Тарък и Дженгиз, а Мелтем не му разрешава, защото имат много купувачи за тях. В същото време Султан му донася документите, които трябва да подпише, за да получи фирмата.

Мелтем казва на Бусе, че това е нейният последен шанс, за да си върне отново Тарък. Мелтем влиза в кабинета на баща си и взема документите, които да върне на Тарък, но е заловена от баща си. Аслан я пита, толкова ли обича Тарък, че е готова да предаде баща си... Мелтем, му отвръща, че него много го обича, но Тарък е нейната душа, нейното всичко... и не може да живее без него.

- Моля те, татко, разреши ми, да отида при него! Това е последният начин, Тарък да се върне при мен. Татко, не искаш ли, да бъда щастлива? Ако Тарък се върне, аз ще съм много щастлива.

Аслан пуска Мелтем да занесе документите на Тарък.

Съла и Тарък

Съла и Тарък

Тарък казва на Съла, че не Аслан, а тя го е убила, като му е забила нож в гърба.

Съла посреща Дженгиз, Тарък и Арзу в къщата им. Тарък е изненадан, че Сила е у тях, а Арзу казва на сина си, че е забравила да му каже, че е повикала снаха си, да и помогне.

Дженгиз пита Тарък, как е минало събранието във фирмата, дали Аслан не е създал проблеми, а Тарък му казва, че всичко е минало добре.

Останали насаме Съла казва на Тарък, че Аслан я е заплашил, че ще го убие и затова тя му е дала документите. Тарък и отвръща, че Аслан е нямало да му стори нищо, но тя го е убила, като го е предала и ѝ казва да си тръгва..., защото ако остане, ще чуе неща, който той не иска да и казва...

Мелтем и Тарък

Мелтем и Тарък

Мелтем връща документите, които Съла даде на Аслан, на Тарък.

Мелтем се обажда на Тарък и му казва, че иска да поговори с него за 1-2 минути, а и е близо до тях. Мелтем казва на Тарък, че знае, че той не иска да я вижда, но тя е взела документите от баща си и му ги дава. Тарък отказва да ги вземе, като и казва, че той по-друг начин ще си върне всичко, а тя да отива при баща си с тези документи. Мелтем му казва, че не е дошла при него като жена, която го обича, а като колега и партньор..., защото те са довели фирмата до много добро състояние и няма да позволи, дори ако трябва ще тръгне против баща си, някой да я съсипе. Тарък се съгласява да вземе обратно документите, но и казва, че го прави, заради болния си баща.

- Няма да забравя за твоята добрина, Мелтем!

Съла вижда как Мелтем е прегърнала Тарък.

Емре се предава в полицията.

Зайнеп се връща и разбира, че Емре е отишъл, за да се предаде... Тя търси начин как да се върне в града и вижда един рибар, който ѝ дава бележка от Емре.

„Прости ми, Зайнеп. Аз не мога да бягам, все едно съм виновен. Не мога да те влача с мен в неизвестното. Рано или късно, ще се изясни, че съм невинен. И тогава ще застана пред теб с високо вдигната глава и чиста съвест. Ние с теб, хванати за ръка, ще тръгнем към нашето бъдеще.“

Арзу и Сахер разбират от новините, че Елиз е загинала, а в същото време полицията е пред вратата на къщата на Сояр и търси Емре, но докато разговарят със Сахер и Арзу по радиостанцията предават на полицаите, че Емре се е предал.

Зайнеп, Арзу, Сахер и Тарък са в полицията и виждат, как отвеждат Емре в ареста. Зайнеп е безутешна и казва на семейството му, че Емре е невинен... Емре моли Зайнеп да му прости, а на брат си казва, да каже на баща им, че е заминал в чужбина.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 143 на 13 септември 2021 г.

"Не ме оставяй", епизод 146 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 146 какво ще се случи?

Въпреки молбите на Зайнеп, Емре се предава в полицията и е признат от съда за виновен и осъден на 33 години затвор. Аслан прави план да...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?