Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.42 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман забранява на Сехер да се занимава с Юсуф. Момичето няма представа с какво е заслужило гнева му и подобно отношение. Икбал и Зухал, от друга страна, се радват безкрайно. Вижте какво ще се случи в епизод 42 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 22 май 2023 по NOVA.

В епизод 41 на турския сериал „Наследство“ Сехер иска от Селим време, за да обмисли предложението му. От друга страна, Яман е разстроен от факта, че Селим е направил предложение на Сехер. Сехер се опитва да говори с Яман. Но той не ѝ позволява да каже и дума.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 42 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 22 май 2023 по NOVA

Яман забранява на Сехер да се занимава с Юсуф. Момичето няма представа с какво е заслужило гнева му и подобно отношение. Икбал и Зухал, от друга страна, се радват безкрайно.

Али подарява огърлица от оникс на Кираз като спомен от детското им приключение, когато са се скарали за камък от оникс, намерен на земята.

Яман решава да се заеме с Юсуф в последствие. Сехер е в пълно недоумение.

Гюрбюз планира да отмъсти на Яман. Той е убеден, че Сехер е възлюбената на Яман и решава да я отвлече.

Сехер решава да посети наставника на Яман, Ариф, с надеждата да научи нещо.

Действието продължава от предния епизод: Яман излиза от стаята на Юсуф и се сблъсква със Сехер, която отново прави опит да говори с него.

-Юсуф чака млякото си! – казва строго Яман.
-Защо не искаш да говориш с мен? Юсуф…
-Юсуф?! – изненадан пита Яман и обръщайки се към Сехер блъска млякото, което държи тя държи в ръката си, което пада и се разлива на пода.
-Ходи и донеси ново мляко за Юсуф! – казва Яман.

В този момент идва Икбал, а Яман я моли да отиде да провери Юсуф, дали не се е събудил от шума преди малко. Зухал също се появява.

Икбал казва, че е тръгнала да занесе на Зия лекарствата и моли сестра си да погледне детето и си тръгва с доволна физиономия. Със същата физиономия Зухал се отправя към стаята на Юсуф.

-Какво става? Защо така се държиш с мен? – пита Сехер като хваща ръката на Яман. Той дърпа ръката си от нейната и без да каже нищо се отдалечава.
-Какво съм ти направила? – пита Сехер.

Появява се Икбал, която казва на Сехер, че от доста време не е виждала Яман така ядосан. Яман вика Икбал, а тя казва на Сехер, че е по-добре да се прибере в стаята си, а тя ще разбере какво се е случило.

Плачейки Сехер се прибира в стаята си.

Икбал слиза в хола, където Яман ядосан ходи напред-назад. Тя го пита, какво се е случило, защото нищо не разбира.

-От сега нататък с Юсуф ще се занимаваш ти!
-Аз, ами леля му?!
-Аз казах! Всичко ще бъде както преди!
-Добре, добре, както кажеш!
Али прави на Кираз подарък: огърлица от оникс, като спомен от детското им приключение, когато са се скарали за камък от оникс, намерен на земята. Момичето е много трогнато.

Действието се пренася в стаята на Юсуф, където Зухал му дава да пие мляко. Юсуф я пита, къде е леля му, защото тя му е обещала да му прочете приказка. Зухал му отговаря, че тази вечер тя ще му прочете и търси книжката. Тя я вижда под шала на Сехер, който хваща с два пръста и се кани да го изхвърли, но Юсуф но взема и казва, че това е на леля му и вдъхва аромата му, а след това прегръща.

По-късно Зухал се прибира в стаята си и се оплаква на сестра си, че я е заболяла челюстта, докато е чела приказка на Юсуф. Икбал ѝ казва, че това е шанс да спечели Юсуф на своя страна и не трябва да го изпуска.

Сутринта Сехер среща Икбал, която я пита, дали е добре, защото въобще не изглежда добре, като я пита, дали е спала, а Сехер ѝ отвръща, че не е чула будилника си, но бърза, защото трябва да сложи на Юсуф да закуси.

-Сехер, много съжалявам, но с Юсуф сега се занимава Зухал!
-Не разбирам?!
-Не се обиждай на мен, но това е решение на Яман!

Сехер пита Икбал, какво е направила, че Яман ѝ е толкова ядосан, а Икбал ѝ казва, че не знае, но скоро не е виждала така гневен Яман.

Икбал казва на сестра си да не се отделя от Юсуф. Зухал казва на сестра си, че е приготвила изненада за Юсуф и е убедена, че ще прекара днес времето си с Яман.

Икбал ѝ казва, че тя ще отиде при Селим, за да разбере какво е станало с предложението.

Зухал показва в хола на Яман, какво е купила на Юсуф – лък, защото иска да бъде силен като него. В този момент в хола влиза Сехер, която носи закуска за Юсуф.

-Това не е ли опасно? Юсуф е само на 5 години! – казва притеснена Сехер.
-Ти не се бъркай! – отвръща Яман.

Доволна от казаното от Яман Зухал взема закуската на Юсуф от Сехер и казва, че ще я занесе на Юсуф, който е в градината.

Яман веднага тръгна да излиза. Сехер го пресреща и го пита, това колко дълго ще продължи? Защото не иска да бъде далече от Юсуф! Сехер отново го пита, какво е направила, че така се държи с нея и ако е направила грешка, може да ѝ каже, за да я поправи!

-Не ме разделяй от Юсуф!
Али, Бегюм и Кираз отиват заедно на закуска в града. Али е отвратен от начина, по който Бегюм се отнася към обслужващия персонал, и в същото време е очарован от отношението на Кираз към тях.
Икбал пристига при Селим и му казва, че явно Сехер днес има почивен ден, а Селим ѝ казва, че Сехер ще работи от вкъщи ако има поръчки.
Гюрбюз планира да отмъсти на Яман. Той е убеден, че Сехер е възлюбената на Яман и решава да я отвлече.

Юсуф, Зуфал и Яман са в градината, за да изпробват лъка, който му подари Зухал.

Идва Неслихан, а Юсуф казва, че ще стреля с лъка, когато дойде леля му. Неслихан отговаря, че леля му е излязла. Яман пита Неслихан, къде е отишла Сехер, а момичето му казва, че не знае.

Яман тръгва да излиза, а Зухал, за да го спре го моли да покаже на Юсуф как се използва лъка. Яман ядосан казва на Зухал, че е време Юсуф да спи и тя да се погрижи за това.

Сехер решава да отиде при Ариф, за да поговори с него за Яман. Хората на Гюрбюз я следват по петите.

Сехер пристига при Ариф и му казва, че не ѝ е останал друг изход и е дошла при него, защото Яман го слуша. Сехер казва на Ариф, че Яман не ѝ разрешава да се вижда с Юсуф, но тя не знае защо го прави, защото Яман нищо не ѝ казва.

-Знаеш ли, защо са скъпи черните перли, дъще? Защото песъчинките, които се събират в нея през годините не ѝ позволяват да се отвори! Тя се опитва да се отвори, но не се получава! Иска да се спаси, но не става! Защото това, което е вътре не може да го изхвърли и да си замине! Защото всяка песъчинка е свързана с тъмна история! За многото години, тези песъчинка така са се набили и са влезли право през кожата и накрая се е получила тази толкова ценна черна перла, но знаеш ли какво се случва след това?
-Пясъкът не пуска перлата!
-Да, защото тя е направена от неговите страдания!
-Исках да ти кажа, че не е лесно да се докоснеш до болката на друг човек, а също така да покажеш болката си на друг! Ти си млада, но ти също много си се настрадала за тези години! Личи си, че Яман те е обидил, но когато разбере, че е направил грешка, той всичко ще оправи, а сега остави всичко да се развива от самосебе си, но не си мисли, че Яман ще ти се извини! Той може да наведе глава, но езикът му никога няма да каже: „Извинявай“.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..