Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.157 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Селим случайно вижда Сехер в сватбената ѝ рокля, това е голям шок за него. Какво ще направи Селим, за да не загуби Сехер? Вижте какво ще се случи в епизод 157 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 06 ноември 2023 по NOVA.

Какво ще направи Селим, за да не загуби Сехер?

Какво ще направи Селим, за да не загуби Сехер?

© Наследство

В епизод 156 на турския сериал „Наследство“ Яман не разбира какво се случва със Сехер напоследък и защо е станала толкова нервна и въобще не предполага, че тя го ревнува от Ела. Ще разбере ли Яман какво притеснява Сехер? Ще успее ли да върне усмивката ѝ?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 157 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 06 ноември 2023 по NOVA

Яман е възхитен, когато вижда Сехер в бялата булчинска рокля, но когато Селим случайно вижда Сехер в сватбената ѝ рокля, това е голям шок за него. Какво ще направи Селим, за да не загуби Сехер?

Сехер признава на Яман, че не се чувства добре в присъствието на Ела, намеквайки му, че го ревнува. Яман веднага разбира, че Сехер наистина го обича. В крайна сметка човек няма просто да ревнува, ако няма никакви чувства!

Зухал се връща от Лондон с фалшивите писма, в които Кевсер и Сехер обсъждат как Сехер ще ограби Яман. Икбал е много доволна и радостна.


Селим е шокиран виждайки Сехер в булчинската рокля

Селим е шокиран виждайки Сехер в булчинската рокля

© Наследство

Действието продължава от предния епизод. Сехер облича роклята и отива в хола, където са Кара, Надире и Султан. Всички са поразени виждайки Сехер в бялата рокля.

На входната врата се звъни, а Кираз отива да види кой е. Сехер тръгва да си вземе вода от кухнята.

Кираз отваря вратата и е изненадана да види Селим. Той ѝ казва, че е забравила портмонето си в ресторанта и е дошъл да ѝ го донесе.

В този момент през салона минава Сехер, но бялата ѝ рокля се закача за рамката на вратата на кухнята и Сехер се опитва да я откачи, като не вижда Селим. Когато Селим вижда Сехер в сватбената ѝ рокля, това е голям шок за него, той стои като онемял.

-Селим, какво става? – пита го притеснена Кираз.
-Не, нищо не е станало! Ще вървя към ресторанта, ще се видим утре! – отговаря Селим с очи пълни със сълзи и си тръгва.
Селим не иска да загуби Сехер и се замисля за предложението на Икбал.
Селим не иска да загуби Сехер и се замисля за предложението на Икбал.
© Наследство

Излизайки от къщата на Али, Селим стиска ръцете си в юмруци, а след това ударя изпречилия се пред него стълб с юмрук и се замисля… Селим не иска да загуби Сехер и се замисля за предложението на Икбал. Той осъзнава, че ако не действа сега, по-късно ще бъде твърде късно. Вече е готов да се споразумее с Икбал и иска да знае какво трябва да направи, за да си върне Сехер?

В същото време Яман е на крайбрежната улица и гледа замислен, как влюбена двойка си прави селфи пред него, а след това си спомня моментите, в който Сехер мило му се усмихва.

Яман е възхитен виждайки Сехер в бялата ѝ рокля

Яман е възхитен виждайки Сехер в бялата ѝ рокля

© Наследство

Действието се пренася в къщата на Али, където Кираз преработва деколтето на роклята Сехер. Сехер пита майка си Надире и леля Султан, дали добре ѝ стой. Надире ѝ казва, че е много добре и ги съветва повече нищо да не правят по роклята. В този момент на врата се звъни. Надире казва, че тя ще отиде да види кое, за да може Кираз да довърши започнатото.

Надире отваря и вижда Яман. Тя го пита, дали е дошъл да вземе Сехер, но те все още не са свършили и радостна го кани да влезе, и да изпие един чай, докато чака.

-Вижте, кой дойде! – казва Надире, а след нея в хола влиза Яман.

Яман е възхитен виждайки Сехер в бялата ѝ рокля. Той не може да откъсне поглед от нея.

Кираз казва на Сехер, че е приключила. Сехер отива да се преоблече, а леля Султан кани Яман да пие чай с тях.

Яман сяда на дивана и пие чая си в пълна тишина. Леля Султан оглежда Яман от долу до горе и нарушава тишината:

-Браво на теб, толкова си строен! По-рано не го забелязах! Ти си толкова хубав мъж! Я, кажи има ли някой от роднините ти от Адана?

Яман прави знак с глава, че не. Той си допива чая, а Кираз предлага да му налее още, Яман ѝ отговаря, че толкова му е било достатъчно.

Леля Султан не спира да любопитства, тя разпитва Яман, с какво се занимава. Яман ѝ отговаря, че с търговия. Леля Султан се интересува какво продава на хората, а Яман ѝ отговаря, че различни продукти…

-А, колко хора работят за теб? – пита леля Султан.
-Повече от четири хиляди! – отговаря Яман.
-Леле… Браво на теб и с нищо не показваш, че си толкова богат – казва леля Султан, като потупва Яман по рамото.

Надире се намесва и казва Султан да спре да притеснява Яман.

-Надире, какво съм направила, аз прости си говоря с него! Толкова е млад, а виж колко хора ръководи! – казва Султан, като свойски потупва Яман по рамото. Най-края Сехер идва и се извинява на всички, че днес ги е притеснила.
-Какво говориш дъще, ти си винаги добре дошла и Яман също! – казва Султан.
Сехер, Яман

Сехер, Яман

© Наследство

Яман взема кутията с роклята и със Сехер си тръгват, но на входната врата Сехер се сеща, че си е забравила телефона. Кираз влиза да го вземе. Яман с възхищение и любов гледа Сехер. Смутена Сехер не знае какво да направи, за де избегне погледа му. Яман вижда отстрани на окото на Сехер, нещо да блести. Той посяга да го избърше, но вижда, че е нещо полепнало от роклята ѝ.

-Много добре ти стои! – казва Яман, а Сехер го пита, защо е дошъл толкова рано.
-Напротив, закъснях! – отговаря Яман.

Кираз пристига с телефона на Сехер и си взема довиждане с тях.

Икбал, Зухал

Икбал, Зухал

© Наследство

В същото време в Зухал се е върнала от Лондон и Икбал е щастлива, че вече имат фалшивите писма, в които Кевсер и Сехер обсъждат как Сехер ще ограби Яман.В същият момент Селим се обажда на Икбал.

Сехер и Яман пристигат в имението. Те влизат в къщата хванати за ръце.

Ела ги посреща на вратата и припомня на Яман, че ѝ е обещал да работят.

Яман пита Сехер, дали иска преди да почнат работа с Ела, да пие кафе с тях.

-Не, не искам! – отговаря ядосана Сехер, след което обяснява, че има работа и бързо се качва по-стълбите.

„И какво беше това? Явно има някакъв проблем!“ – мисли си Яман, гледайки след отдалечаваща се Сехер, и бързо настига Сехер, хваща я за ръката, въпреки протестите на Сехер, и води в кабинета си.

-Този път искам да ми кажеш, защо се ядоса така, какво става?
-Няма нищо, аз казах вече, че имам много работа!
-Ти се промени, цвета на лицето, изражението, тона… Какво става? Ще ми кажеш ли?

Сехер мълчи. Яман я подканя да говори.

-Какво е това детско държание?
-Детско?!
-Да, детско!
-А, според теб, за какво съм толкова притеснена? Ела! Нима ти отива да се държиш така! Предстои ти съвсем скоро сватба!
-А, как се държа аз?
-Ето преди малко…, вие сте толкова близки, прекарвате заедно, дори ви видях да се прегръщате… Човек може да си помисли, че… Да, бракът ни е формален, но скоро ще се оженим и се опитваме да убедим останалите, че бракът ни е истински, нали така?! Мислиш, че това което правиш е правилно? Прегръщате се… Седите един до друг… толкова близко… При това, Ела е твоята бивша приятелка!
-Как бивша?!

Сехер поглежда изненадано Яман, който казва, че Ела не му е бивша приятелка, а дъщеря на неговия починал партньор, който му я е поверил да ѝ помага в трудни за нея моменти и нищо друго, не може да има.

-Но,…аз помислих, че…
-Ако някой погледне отстрани, ще си помисли, че ти ревнуваш!

Сехер му отговаря, че няма такова нещо, просто се опитват да убеди останалите…. И бързо, бързо напуска кабинета на Яман.

Яман

Яман

© Наследство
Яман разбира, че Сехер наистина го обича. В крайна сметка човек няма просто да ревнува, ако няма никакви чувства!
Сехер

Сехер

© Наследство

Притеснена Сехер отива в стаята си и като ходи напред-назад и чупи пръсти си говори сама, как е могла да направи това, така да се изложи, че Яман да си помисли, че тя го ревнува.

Ще направя всичко, за да не загубя Сехер!

Ще направя всичко, за да не загубя Сехер!

© Наследство

В същото време Селим се среща с Икбал.

-Защо ме извика тук?
-Аз не искам да загубя Сехер! Кажете ми, какво да направя!
-Ще те предупредя веднага, че трябва да си оцапаш ръцете!
-Ще направя всичко, за да не загубя Сехер!
-Ти си взел най-вярното решение, Селим! Бъди уверен, че няма да съжаляваш!

Ела влиза в кабинета на Яман и го пита, дали нещо лошо не се е случило, защото първо Сехер е избягала, а след това той. Яман я уверява, че нищо лошо не е станало.

Двамата сядат да преглеждат папка с документи, но Яман този път сяда на разстояние от Ела.

Яман и Ела излизат от кабинета на Яман и в салона се засичат със Сехер.

-Ела си тръгва! – казва Яман.
-Така ли, аз ще я изпратя тогава! Вие със Яман постоянно сте заети с работа, затова не успяхме да си поговорим, но се надявам занапред да се виждаме по-често! – казва Сехер.
-Яман е такъв късметлия, че ще има такава жена като теб, аз съм много щастлива за него! Вижда се, че ти много го обичаш, защото очите на жената сияят, само когато тя обича! Пожелавам ви щастие! Яман, ти знаеш, че много исках да остана, но трябва да се върна спешно в Тайван! Но, ще се върна и се надявам, че ще станем приятелки с теб, скъпа Сехер! - отвръща Ела.

-Ние винаги ще те чакаме! Беше ми приятно да се запозная с теб! – казва Сехер. Ела си тръгва, а Сехер затваря вратата след нея, а след това не смее да се обърне към Яман.

-Ти уверена ли си, че искаш Ела да дойде отново?
-Искам, защо да не искам? Ела е много мила…

Настава неловко мълчание между двамата и Сехер се измъква като казва, че ще се качи, за да види как е Юсуф. Яман доволен гледа след Сехер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...