Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.156 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман не разбира какво се случва със Сехер напоследък и защо е станала толкова нервна и въобще не предполага, че тя го ревнува от Ела. Ще разбере ли Яман какво притеснява Сехер? Ще успее ли да върне усмивката ѝ? Вижте какво ще се случи в епизод 156 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 03 ноември 2023 по NOVA.

"Смехът е ключът към щастието…      "

"Смехът е ключът към щастието… "

© Наследство

В епизод 155 на турския сериал „Наследство“ Яман поръчва различни неща за чеиза на Сехер. Сехер се затруднява да избере, защото смята това за излишен разход, а и се смущава от присъствието на Ела, която смята аз любовница на Яман. Сехер, виждайки колко близки са отношенията на Ела с Яман, е много натъжена и разстроена.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 156 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 03 ноември 2023 по NOVA

Яман не разбира какво се случва със Сехер напоследък и защо е станала толкова нервна, но въобще не предполага, че тя го ревнува от Ела.

Ще разбере ли Яман какво притеснява Сехер? Ще успее ли да върне усмивката ѝ?

Сехер пробва сватбената си рокля за първи път...


Яман, Джангер

Яман, Джангер

© Наследство

Яман е в кабинета си и разглежда сватбен каталог. Дженгер влиза при него и му съобщава, че г-ца Ела си е тръгнала и е казала, че ще изпрати готовите документи, за да може и той да ги погледне. Също така е казал на г-жа Сехер, че той я очаква, но тя му отговорила, че си има работа.

Сехер, Яман

Сехер, Яман

© Наследство

Действието се пренася в стаята на Сехер, където Сехер седи тъжна на леглото си и отново си спомня за сцената на терасата, където Яман и Ела се прегръщат. Яман влиза в стаята на Сехер.

-Дженгер ми каза, че имаш работа?!

Сехер скача като ужилена и отговаря на Яман, че се опитва да подреди някой неща. Яман предлага да изберат агенция, която ще се занимава с организирането на сватбата им. Молбата на Яман изглежда още повече ядосва Сехер.

-Избери някоя, за мен няма значение – отговаря Сехер, като се прави на заета.
-Работа не е в това, дали това те интересува или не, както ти каза, това може да е всяка агенция, но поне трябва да се преструваш, че това те вълнува! Иначе няма да можем да убедим никой, че сватбата ни е истинска! Ти, трябва да се държиш, като останалите младоженки, все едно нямаш търпение!

Сехер въздиша дълбоко и се обръща към Яман.

-Да, но, при другите булки сватбите са истински и те нормално приемат ролята си, а при нас, всеки друг може да избере тази агенция, аз така мисля! Например може да помолиш г-жа Икбал, а също така и Ела. А, да! Ела е много разбира от тези неща, а също така вие двамата много добре се разбирате! Тя те познава добре, навярно ще иска да ти помогне! А, сега ако ми разрешиш искам да довърша започналото!

Замислен Яман напуска стаята, а Сехер ядосана сяда отново на леглото.

"Всички ще си мислят, че съм истинска булка!"

"Всички ще си мислят, че съм истинска булка!"

© Наследство

По-късно Неслихан носи булчинската рокля на Сехер. Сехер разглежда роклята и слиза с кутията при Адалет в кухнята.

-Какво става, дъще, премери ли роклята?
-С много дълбоко деколте е, няма как да я облека на сватбата! Ти, нали можеш да шиеш, ще ми помогнеш ли?
-Миличка, веднага ще ти помогна, но си изгорих ръката си, ще я взема, но се страхувам да не я съсипя с тази ръка! – казва Адалет като показва превързаната си ръка.

Сехер казва, че ще потърси някой друг, ще попита майка си Надире. В този момент в кухнята влиза Яман и казва на Сехер да върне роклята в сватбеното ателие, те ще го оправят.

-Няма нужда, майка Надире ще ми помогне! – казва със рязък тон Сехер, което прави впечатление и на Адалет и тя бързо излиза от кухнята, и ги оставя насаме.
-Харесва ли ти? – пита Яман.
-Да, много! Всички ще си мислят, че съм истинска булка! – казва Сехер и със кутията напуска кухнята, и остава Яман сам да си мисли, защо бъдещата му жена е станала толкова нервна.

Сехер се обажда на майка Надире за помощ, а тя ѝ казва, че не вижда добре като преди, но Кираз, която много добре разбира от тези работи ще ѝ помогне.

Надире пита Сехер, защо гласът ѝ е толкова тъжен, за какво се е ядосала. Сехер се оправдава, че много е уморена и казва, че утре ще дойде, за да донесе роклята.

"Дали да не я заведа на лекар?"

"Дали да не я заведа на лекар?"

© Наследство

В същото време Яман стои замислен на терасата, Дженгер му носи кафето и го пита, дали има проблеми.

Яман му казва, че не разбира какво се случва със Сехер, напоследък, и защо е станала толкова нервна. Той винаги е знаел, че жените всъщност са много трудни за разбиране, но това никога не го е притеснявало. Сега обаче в живота му са настъпили много промени и той иска да знае какво точно желае, какво тревожи Сехер, защото когато тя е около него, той се чувства съвсем различно.

-Почни от най-простото! Жената преди сватбата си, винаги се вълнува. Независимо, че бракът ви не е истински, това е голяма отговорност, може би трябва да се опитате да ѝ помогнете по-някакъв начин.
-Дали да не я заведа при лекар?
-Мисля, че лекарят в този случай е излишен! На г-жа Сехер и е нужно да се отпусне, да се посмее.
-Да се смее?!
-Смехът е ключът към щастието…
-Да се смее, така ли?!

Дженгер кима с глава.

"Сама ще стигна!"

"Сама ще стигна!"

© Наследство

Действието прескача на сутринта. Яман чука на вратата на стаята на Сехер, но никой не му отговаря. Той влиза вътре и вижда, че Сехер я няма. В хола Яман вижда Неслихан, която веднага му съобщава, че Сехер е излязла и се чуди, как ще ходи с тази огромна кутия, защото не е взела нито колата, а също така ѝ предложила да повика такси, но Сехер отказала.

Яман веднага напуска къщата и се качва в автомобила си.

Камерата ни показва Сехер, която върви по-пътя носейки кутията с двете си ръце. Тя вижда, че приближава такси, спира го, но си спомня, ужаса, който преживя преди дни и се отказва да се качи.

След малко Яман вижда Сехер и спира колата и слиза от нея.

-Защо не каза, а и колата можеше да вземеш?
-Исках да се разходя!
-Толкова рано сутринта?! Студено е, ще премръзнеш!
-Като утринна тренировка!
-Качвай се в колата!
-Сама ще стигна!

Яман взема кутията от ръцете на Сехер и ѝ казва, да се качва.

-Преди да отидем при г-жа Надире, ще отидем до едно място!
-Къде?
"Ще се досети ли най-накрая Яман, защо Сехер се държи така?!"

"Ще се досети ли най-накрая Яман, защо Сехер се държи така?!"

© Наследство

Яман води Сехер да закусят края брега. Сехер му казва, че не е гладна. Яман ѝ казва, че е забелязал, че в последно време не закусва.

Яман си спомня думите на Дженгер, че смехът е ключът към щастието и вземайки двата геврека пред себе си, ги доближава един до друг и пита Сехер, не е ли това знакът на безкрайността. В същото време Сехер отново си спомня за онази прегръдка между него и Ели и нервно му отговаря, че зависи от това как гледаш на него, може да го вземеш и за осмица, и взема един от гевреците.

Яман всячески се опитва да разсмее Сехер и тя най-накрая се усмихва, но Ела се обажда на Яман, че го чака в имението и съсипва всичко. Яман предлага на Сехер да допият чая си.

Бясна Сехер става и казва на Яман, че няма нужда, защото е накарала майка си Надире да я чака.

Действието прескача в къщата на Али, където Кираз моли Сехер да облече роклята в нейната стая, а тя след малко ще дойде.

Сехер облича за първи път сватбената рокля, но не може да закопчае ципа на гърба си и вика Кираз да ѝ помогне.

-Сехер, толкова добре ти стои роклята. Мисля, че не съм виждала по-хубава булка от теб – възкликва Кираз.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...