Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.149 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер пие от чая, в който по-рано Зухал сипа отрова. Какво ще открие Икбал? Зухал с нетърпение очаква новината, че Сехер е мъртъв. Сехер припада в ръцете на Яман. Вижте какво ще се случи в епизод 149 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 25 октомври 2023 по NOVA.

Сехер припада в ръцете на Яман.

Сехер припада в ръцете на Яман.

© Наследство

В епизод 148 на турския сериал „Наследство“ Състоянието на Зухал не се подобрява и последните събития не ѝ се отразяват по най-добрия начин. Тя вече е подготвила своя план, с помощта на който ще може да се отърве от Сехер, която завинаги ѝ е отнела Яман. Зухал влиза в стаята на Сехер и добавя отровата към чая ѝ. Сега Зухал е по-близо от всякога до своята победа.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 149 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 25 октомври 2023 по NOVA

Сехер и Яман успяват да убедят служителките от социалната служба, че бракът им е истински и запазват попечителството над Юсуф.

Икбал и Зухал са изключително разочаровани.

Когато Ибрахим и леля Хайрие пристигат за да поискат ръката на Кара, всички са изненадани от Кара.

Яман води Сехер на красиво място.

Сехер пие от чая, в който по-рано Зухал сипа отрова.

Какво ще открие Икбал?

Зухал с нетърпение очаква новината, че Сехер е мъртъв.

Сехер припада в ръцете на Яман.

"Когато хората живеят заедно, те не разбират, колко добре се познават"

"Когато хората живеят заедно, те не разбират, колко добре се познават"

© Наследство

Яман и Сехер чакат решението на служителките от социалната служба.

Сехер пита Яман, как си е спомнил за рождената ѝ дата, защото тя неговата е запомнила, покрай Юсуф. Яман отговаря, че от документите за граждански брак и добавя:

-Виждаш ли, всичко не беше толкова сложно, както ти си мислеше!
-Да, така е! Когато хората живеят заедно, те не разбират, колко добре се познават, аз сега го разбрах!
Жената от социалната служба съобщава на Сехер и Яман решението им относно Юсуф.

Жената от социалната служба съобщава на Сехер и Яман решението им относно Юсуф.

© Наследство

Една от жените от социалните служби идва и казва, че доста време им е отнело с колежката ѝ да анализират всичко, но те са искали най-доброто за Юсуф.

-Ние решихме да оставим Юсуф в семейството, което много скоро ще има сватба, защото аз видях двама млади, които много се обичат!

Идва и другата жена с Юсуф, като им казва, че Юсуф има подарък за тях.

Сехер гледайки кутия, която носи племенникът ѝ, го пита, дали това е за тях с чичо му, а той отговаря, че това са неща за неговият брат или сестра! Сехер смутена и притеснена поглежда Яман, а след това помага на Юсуф бързо да събере детските нещата, които извади от кутията.

Яман води Сехер на красиво място.

Яман води Сехер на красиво място.

© Наследство

Действието прескача Яман води Сехер на много красиво място в Истанбул, където може да наблюдават звездите.

-Много е красиво? Защо дойдохме тук? – пита Сехер.
-Днес взехме много труден изпит и аз се чувствам, че съм ти длъжник! Искам да ти благодаря! А, това е най-доброто място в Истанбул, където може да се полюбуваш на звездите!
-А, как ти разбра, че обичам звездите?
-Нима, днес не взехме заедно този изпит?!

Сехер пита Яман откога идва тук, за да се любува на звездите, а той ѝ отговаря, че е идвал тук, за да гледа земята, защото си е мисли, че е силен този, който гледа отгоре, но докато той е гледал надолу, тя е гледала нагоре. Сехер предлага да го запознае със звездите и му показва звездата, по която всички моряци се ориентират.

-Като теб! – казва Яман, а Сехер го поглежда изненадано…

Яман ѝ признава, че заедно, един до друг, с всички трудности ще се справят.

Сехер започва да подсмърча, а Яман сваля палтото си и с него намята Сехер. Тя му благодари. Яман предлага да се прибират, защото се притеснява за нейното здраве, а и коремът ѝ все още не се е оправил. Сехер се съгласява.

-Това място ми подейства положително, благодаря, че ме доведе! – благодари Сехер на Яман.

Сехер се опитва да стане, но не може, Яман ѝ подава ръка. В същият този момент телефонът на Яман звъни, а Сехер ставайки и все още държи ръката на Яман, като радостна отбелязва, че една звезда е паднала. Яман говори по телефона, а след като приключва разговора забелязва, че Сехер го държи за ръка. Тя също забелязва и смутена пуска ръката му.

Икбал и Зухал

Икбал и Зухал

© Наследство

Икбал отива при Зухал и ѝ казва, че служителките от социалните са обявили Яман и Сехер за влюбена двойка.

Икбал пита сестра си, защо е толкова спокойна, а тя ѝ отговаря, че се е примирила и като взема чантата си, казва на сестра си, че отива да подиша чист въздух.

Ибрахим онемява като вижда как изглежда Кара.

Ибрахим онемява като вижда как изглежда Кара.

© Наследство

Ибрахим и леля Хайрие пристигат в къщата на Али, за да искат ръката на Кара. Кираз ги посреща.

Леля Хайрие мрънка, защо Кара не ги е посрещнала, а Кираз отговаря, че тя се приготвя.

Минава време, но Кара не се появява. Леля Хайрие недоволства. Али предлага да си хапната от сладостите, които са донесли, за да са им сладки приказките. Ибрахим взема един бонбон и…. онемява, когато вижда дребничката, елегантно облечена Кара да влиза в стаята с поднос в ръка.

Всички са шокирани от променената Кара. Ибрахим е като омагьосан, той не може да откъсне очи от Кара.

 Зухал чака новини, че Сехер е мъртва.

Зухал чака новини, че Сехер е мъртва.

© Наследство

В същото време Зухал е в колата си и чака да се върне Сехер, за да се отърве най-накрая от нея, като изпие чая, в който изсипа отрова.

Покрай нея преминава автомобила на Яман.

-Моят живот и човекът, който обичам, не трябваше да ми ги крадеш! Заслужи си този край! – говори си сама Зухал, която не е на себе си.

Икбал се опитва да се свърже с нея, но Зухал ѝ затваря. Икбал ѝ изпраща съобщение веднага да се прибере. Зухал е бясна, че нищо не се е случило със Сехер. Тя отново се обажда на жената, която ѝ продаде отровата, а врачката отново я уверява, че само три капки са достатъчни, за да убие човек и никой не може да му помогне.

Пред стаята си, Сехер благодари на Яман. Той я съветва да изпие билков чай, а тя му отговаря, че ще го направи и му пожелава лека нощ.

-Чакай, има още нещо! Когато се появява тя, всички звезди помръкват! Става дума за полярната звезда!

Сехер не може да откъсне поглед от Яман, защото разбира, че не става дума за полярната звезда, а за нея. Смутена, бързо идва на себе си и се прибира в стаята си.

Сехер щастлива се прибира в стаята си. Тя взема шишето с чая си и се доближава до прозореца, и с усмивка поглежда през прозореца към звездите, като отпива глътка от чая. Очакваме Сехер да се строполи на земята, но нищо такова не се случва, тя отпива още една глътка. Музиката е напрегната… Сехер оставя шишето на скрина, а камерата ни показва, че Сехер доста е отпила от чая.

Сехер отново отпива от чая, когато на вратата се чука. Влиза Яман и се интересува, дали коремът ѝ продължава да я боли, а тя му отговаря, че билките на Адалет много ѝ помагат.

Яман казва на Сехер, че трябва да направят план за сватбата, защото е останало много малко време. На Сехер ѝ прилошава и започва да се олюлява. Яман притеснен я пита, как се чувства, а тя му отговаря, че леко ѝ се е завило свят. Яман подкрепяйки Сехер излизат от стаята ѝ и слизат в кухнята, където е Икбал.

-Сехер, добре ли си? – пита Икбал.
-Не, не е добре! – отговаря Яман.
-Не, добре съм, вече се чувствам по-добре! – казва Сехер.

Икбал се интересува какво последно е яла, а Сехер отговаря, че е пила малко билков чай. Икбал казва, че ще отиде да потърси Адалет, за да ѝ приготви от айран със сол.

Яман настоява със Сехер да отидат в болницата, но Сехер не вижда смисъл, защото смята, че кръвното ѝ е паднало и като изпие чаша вода ще се оправи.

Тя посяга да си налее вода, но ръцете ѝ треперят. Яман ѝ казва да остави на него и взема чашата от ръцете ѝ, и налива вода. Сехер поднася чашата към устните си, но цялата трепери.

-Стига, край, отиваме в болницата! – отсича Яман.
-Няма нужда! Ще се кача горе, за да си почина и веднага ще се оправя! – уверена е Сехер.
-След като не искаш да отидем в болницата, ще извикам доктора тук, не приемам никакви откази!

Сехер не казва нищо…Яман се обажда на лекаря.

Сехер припада в ръцете на Яман.

Сехер припада в ръцете на Яман.

© Наследство

В салона Икбал вижда Яман и Сехер и им казва, че не е успяла да открие Адалет, но тя веднага ще направи айран.

Сехер залита и успява да произнесе само „Глава…“ и припада в ръцете на Яман.
Икбал и Зухал

Икбал и Зухал

© Наследство

Отвънка Зухал е щастлива виждайки автомобила на доктора, който влиза в имението. След малко, тя се чуди, защо нищо не се случва в къщата и се прибира тихичко, за да провери, но на прага е заловена от ядосаната си сестра. Икбал хваща Зухал за косата и я завлича в стаята ѝ, където ѝ ударя няколко шамара, като я пита, дали е помислила как ще свърши всичко това, че е можела да навреди и на двете им..

Зухал е изненадана, че сестра ѝ всичко знае и ядосана пита сестра си, дали Сехер е все още жива.

Разбираме, че Икбал е сменила чая Сехер, подозирайки, че сестра ѝ е замислила нещо лошо, като преди това е намерила шишето от отровата в кофата за боклук.

Зухал е бясна, че сестра ѝ е попречила на плана ѝ. Икбал ударя отново сестра си и ѝ казва, че е голяма глупачка, защото Яман е нямало да остави така неща и е щял да ги унищожи и двете.

© Наследство

Лекарят преглежда Сехер и казва на Яман да не се притеснява, защото кръвната захар и кръвното налягане са паднали на Сехер.

-Аз ти казах, че като си почина ще се оправя! – казва Сехер на Яман.
-Явно, вие много сте изплашили г-н Яман! – отвръща доктора и пита Сехер, дали е преживяла нещо, което много да я е развълнувало.

Яман отговаря вместо Сехер, че се подготвят за сватбата си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...