Актуално В програмата

Две щастливи любовни истории в "Наистина любов"

Добави коментар

„Наистина любов“ открива своя първи сезон с две щастливи любовни истории тази събота, 29 март, от 18:00 часа, по bTV

Най-новото романтично шоу в българския ефир „Наистина любов” стартира по bTV на 29 март, събота, от 18:00 часа. Специално за първото издание на предаването водещият Миро ще представи своя версия на легендарното парче на The Beatles All You Need Is Love. Музикалната тема на „Наистина любов” е в аранжимент на поп певеца, а изпълнението е с госпъл хор.

Главни герои в първата история са Диян и Татяна от Ямбол. Те са заедно от половин година, но връзката им е успяла да премине през доста изпитания – една стара и изхабена любов, в която седемнайсетгодишната Татяна отдавна не се чувства щастлива, сериозна съпротива от страна на нейните родители към новопоявилия се в живота на дъщеря им Диян, жертвани приятелства. Решени да бъдат заедно, двамата успяват да преодолеят всички трудности и в момента живеят заедно. 22-годишният Диян е сигурен, че Таня е голямата му любов и като символ на тяхната обвързаност е татуирал името ѝ на безименния си пръст – там, където един ден трява да стои венчалната халка. От своя страна Таня е обещала да направи същото веднага, щом навърши пълнолетие. Поръчителят в историята Деян има изненада за своята любима, която обещава да разкрие пред цяла България в студиото на „Наистина любов”.

Наистина любов

Щастливата и взаимна любов е в центъра и на втората история в първия брой на „Наистина любов“. Димитринка Хинкова от София се свързва с екипа, за да благодари на своя съпруг Станимир за тринайсетте романтични, топли и пълни с истинска обич години, за любовните изненади, които той не се изморява все още да ѝ организира, както и за двамата им прекрасни синове – 8 годишният Станислав и 6 годишният Даниел. Нейната единствена молба към екипа на предаването е да направят така, че тя и Станимир най-после да успеят заедно да отидат... на кино! Колкото и странно да изглежда, това толкова достъпно удоволствие по стечение на обстоятелствата никога не е било възможно за семейство Хинкови. Всичките над петдесет пъти, в които си купували билети, се случвало по нещо непредвидено – някое от децата се разболява,  в офиса изниква нещо непредвидено и важно, попадане в задръстване по път за киното...

Екипът на „Наистина любов” смята да изненада приятно двойката, но как точно зрителите ще разберат тази събота, 29 март, от 18:00 часа, по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наистина любов

Любов като от приказките ще оживее в студиото на „Наистина любов”

Kонцерт на Лили Иванова и Антон Хекимян на живо от Бачковския манастир по Великден

Две класически любовни раздели в „Наистина любов“ – събота, 12 април, от 18:00 часа, по bTV

Алкохолът и агресията ще потърсят помощ в „Наистина любов“

„Наистина любов” стартира на 29 март от 18:00 часа по bTV