Актуално В програмата

Алкохолът и агресията ще потърсят помощ в „Наистина любов“

Добави коментар

Алкохолът и агресията ще потърсят помощ в „Наистина любов“ – събота, 5 април, от 18:00 часа, по bTV

Второто издание на най-романтичното предаване в ефира, „Наистина любов” ще бъде посветено на няколко истински драматични истории.

Първата от тях ще ни разкаже как алкохолът и агресията са причината Андрей Боянов от Перник да загуби семейството си и да потърси помощта на „Наистина любов“, за да се опита за последен път да си го върне. Съпругата му Николина от седем месеца живее при родителите си в Димитровград заедно с четиригодишната им дъщеричка. Самият Андрей преживява тежко раздялата им и прави опити да убеди жена си, че е готов да се промени. Тя обаче безвъзвратно е загубила доверие в него и не е готова отново да живее в страх от скандали, побой и травмиращи сцени, на които детето често е ставало свидетел. Въпреки това екипът на „Наистина любов“ предава вълнуващото послание на Андрей към Николина, но остава да разберем дали тя му е повярвала и ще дойде ли в студиото на „Наистина любов”.

„Наистина любов“

Във втората история главната героиня е поканена като зрител в студиото, без дори да подозира, че ще получи любовно послание именно там. Затова и остава много изненадана, когато водещият Миро се обръща към публиката с думите „Тук ли е Радост от Бургас?“ и след това я кани да се присъедини към него на сцената. Автор на изненадата е нейният годеник Пейо, който иска с признанието си отново да ѝ покаже дълбочината на чувствата си, но и да я увери във верността си. Двамата в момента са разделени, тъй като Пейо е на работа в Германия, където се очаква да остане около половин година. Екипът на предаването ще се опита да зарадва и двамата като им направи една приятна изненада. Каква обаче, ще се разбере в събота от 18:00 часа, по bTV.

Вторият брой на „Наистина любов“ ще завърши с драматичната история на Йордан и Петя от София. Двамата живеят на семейни начала от пет години, а плод на любовта им е 7-месечната им дъщеря Антоанета. След пореден скандал обаче преди няколко месеца Йордан си тръгва от дома, а противно на обичайната практика дотогава, Петя не го догонва, за да го върне обратно. Поръчител на историята е Йордан, който търси предаването, за да му помогне да намери Петя и детето, които от известно време живеят на различни адреси, и да се опита да ги събере.

Йордан признава своите грешки, но дали Петя е готова да му прости и как екипът се среща с нея, зрителите ще разберат тази събота, 5 април, от 18:00 часа, по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наистина любов

Любов като от приказките ще оживее в студиото на „Наистина любов”

Kонцерт на Лили Иванова и Антон Хекимян на живо от Бачковския манастир по Великден

Две класически любовни раздели в „Наистина любов“ – събота, 12 април, от 18:00 часа, по bTV

Две щастливи любовни истории в "Наистина любов"

„Наистина любов” стартира на 29 март от 18:00 часа по bTV