Актуално В програмата

Любов като от приказките ще оживее в студиото на „Наистина любов”

Добави коментар

Осмият брой на предаването „Наистина любов”, което ще се излъчи на 17 май от 18.00 часа, ще започне с историята на Радослава и Светослав от град Перник

Осмият брой на предаването „Наистина любов”, което ще се излъчи на 17 май от 18.00 часа, ще започне с историята на Радослава и Светослав от град Перник. Връзката на двамата е продължила повече от три години, през които при всяко тяхно спречкване Радослава е заплашвала Светослав с раздяла и го е молела да си събере багажа. След поредната им караница, той отново си е тръгнал, но вече окончателно. Търсеща последен шанс, Радослава се обръща към Миро със сълзи на очи и го моли за помощ. При срещата си със Светльо, става ясно, че чувствата между двамата са все още живи, но огорчението и обидата от постоянното недооценяване е огромно. В студиото на „Наистина любов” Радослава ще се опита да докаже, че промяната у нея вече е факт и ще разберем дали ще получи така желания последен шанс от Светослав.

Наистина любов

Втората история прилича на щастлива „арабска приказка”. Миро ще срещне зрителите с Иля и Хайдар, които се влюбват на работното си място.  Преди да дойде в България, Хайдар е живял в Сирия. В момента те чакат решението на властите за установяване на статута му. В противен случай той ще трябва да напусне държавата. Този проблем пречи на щастието на двамата влюбени, но за да докаже на Хайдир, че винаги ще бъде с него, Иля се обръща към Миро. След като екипът на „Наистина любов ” открива своя герой и му предава посланието от любимата му, идва ред и на романтичното бягство от проблемите, което Миро е подготвил за тях. След пълното преобразяване на Хайдар, той и Иля ще се срещат в романтичен ресторант на брега на езеро, където ще им предстоят истински приказни мигове.

Наистина любов

Третата история в „Наистина любов” е на щастливо влюбените от осем години Милена и Здравко от София. За да покаже любовта си пред цяла България, нежната половинка в семейството се свързва с екипа на предаването, пред който показа как приятелството и любовта са двете основни съставки за запазването на  семейното щастие. В отговор на изненадата на Милена, Здравко решава с помощта на Миро, да организират няколко техни общи приятели, които да дойдат в студиото на „Наистина любов” и да изпеят любимата ѝ песен от сериала „Приятели” – песента на Фийби „Смели кет”. Като за финал двамата ще получат два билета за концерта на тяхната любима група Аеросмит. 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наистина любов

Kонцерт на Лили Иванова и Антон Хекимян на живо от Бачковския манастир по Великден

Две класически любовни раздели в „Наистина любов“ – събота, 12 април, от 18:00 часа, по bTV

Алкохолът и агресията ще потърсят помощ в „Наистина любов“

Две щастливи любовни истории в "Наистина любов"

„Наистина любов” стартира на 29 март от 18:00 часа по bTV