Актуално В програмата

Две класически любовни раздели в „Наистина любов“ – събота, 12 април, от 18:00 часа, по bTV

Добави коментар

За две класически любовни раздели ще ни разкаже Миро в "Наистина любов" тази събота, 12 април, от 18:00 часа, по bTV.

В третия брой на „Наистина любов“ първият герой, потърсил помощта на предаването, е Янислав от Петрич. В разговора си с Миро той притеснено разказва своята история. Срещнал своето момиче Радмила в една дискотека. За да демонстрира чувствата си към нея и сериозните си намерения да превърне запознанството им в сериозна връзка, Яни прави много романтични жестове към Радмила – праща ѝ букети цветя по различни поводи, пише ѝ нежни послания, изненадва я с подаръци. Тя обаче, все още подвластна на дългата си предишна връзка, не отговаря напълно на чувствата му. Скоро първоначалното ѝ топло отношение охладнява и Ради престава да отговаря на обажданията на Яни… За да я забрави, Янислав решава да приеме предложението на свой роднина и да замине на работа в чужбина.

Наистина любов

Докато е в Шотландия обаче, така и не забравя Радмила. Решава да се върне в България и да се бори за нея. Желанието му е да демонстрира чрез „Наистина любов“ сериозността на намеренията си и да убеди Радмила, че е готов да я направи щастлива. Единственото, което остава да разберат зрителите е как Радмила приема пристигането на буса на „Наистина любов“ и дали любовта между нея и Янислав е възможна.

Наистина любов

Втората история в „Наистина любов“ е истинско чудо, защото предаването ще се опита да събере отново двама души, които са разделени. Поръчител е Живко от Пловдив, който отчаяно се опитва да върне съпругата си Хриси, с която не живеят заедно от няколко месеца. Причината за тяхната раздяла е охладнялото им чувство един към друг, тегобата на ежедневието и фактът, че полека лека той загубва интерес към живота на Христина. В един момент, след като многократно му е признавала, че един ден ще си тръгне от него, Христина наистина го прави. Живко се прибира у дома, където го чака нейното прощално писмо. Шокът от раздялата им е огромен и Живко се опитва да убеди жена си да се върне при него. Тя обаче твърдо отказва, убедена, че нищо вече не може да се промени и че Живко няма никога да промени отношението си към нея. Приятна е изненадата за Христина, когато вижда екипа на „Наистина любов“. Да дръзне да покани телевизия е нещо, което тя съвсем не е очаквала от Живко. Дали обаче това ще е достатъчно предстои да разберем тази събота, 12 април, от 18:00 часа, по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наистина любов

Любов като от приказките ще оживее в студиото на „Наистина любов”

Kонцерт на Лили Иванова и Антон Хекимян на живо от Бачковския манастир по Великден

Алкохолът и агресията ще потърсят помощ в „Наистина любов“

Две щастливи любовни истории в "Наистина любов"

„Наистина любов” стартира на 29 март от 18:00 часа по bTV