Актуално В програмата

Най-провокативният турски сериал „Златно момче“ тръгва по bTV Story

Добави коментар

По-малко от седмица ни дели от старта на новия семеен канал bTV Story – наследник на bTV Lady. От понеделник (11 декември) зрителите ще могат да се наслаждават на най-качествените заглавия в различни жанрове от цял свят, а сред сериалите, които се очакват с най-огромно нетърпение от българската публика, е сензацията „Златно момче“. Епизодите на най-провокативната турска поредица, чиято смела сюжетна линия предизвика международен отзвук, ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:00 до 21:30 ч.

Само преди броени дни „Златно момче“ бе отличен за „Най-добър сериал на 2023 г.“ на най-престижните телевизионни награди в Турция – „Златна пеперуда“. Лентата проследява необикновената любовна история на заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак и да преплетат двата си напълно противоположни свята.

В центъра на историята, базирана на реални събития, е Ферит Корхан (Мерт Рамазан Демир) – богат наследник на знатна бижутерска фамилия, който с лекомисленото си и фриволно поведение, както и с безбройните си авантюри, докарва до отчаяние цялото си семейство. За да даде урок на внука си, винаги поставящ пороците над здравия разум, дядо му Халис Ага решава да го ожени за скромно момиче от своя роден край, което да се опита да го вкара в правия път.

Новината, че Халис Корхан търси булка за внука си, бързо се разпространява сред съгражданите му в анадолския град Антеп, където патриархалните порядки са на почит, а думата на главата на семейството – закон. Избраница на фамилия Корхан става Суна от семейството на алчния Кязъм, чиято единствена надежда да забогатее е задомявайки двете си красиви дъщери за заможни съпрузи. Въпреки че първоначално своенравният Ферит категорично се противопоставя на волята на дядо си да се „обремени“ толкова млад, той остава приятно изненадан от атрактивния външен вид на сестрата на Суна – Сейран (Афра Сараджоолу) – и намеква, че предпочита нея за своя съпруга.

Бракът е уреден, а животът на младата девойка претърпява пълен обрат, когато влиза като снаха в дома на семейство, изпълнено с тайни, интриги и лъжи. Какво ще последва, когато на прага на първата брачна нощ Ферит запознае Сейран с жената, с която няма намерение да прекрати своята дългогодишна неангажираща авантюра? Дали бедното момиче от Антеп ще се съгласи на примамливото предложение на съпруга си да живее в охолство, прикривайки похожденията му? Възможно ли е нескритата неприязън помежду им да прерасне в красива любовна история? Отговорите зрителите ще разберат в „Златно момче“ от 11 декември по bTV Story!

Изключителният успех на сериала в цял свят несъмнено се дължи както на грабващия, модерен и динамичен сюжет, така и на отличната актьорска игра на двамата главни актьори – Мерт Рамазан Демир и Афра Сараджоолу, които се превръщат в категорични любимци на зрителите. Химията помежду им е толкова силна, че се пренася и извън снимачната площадка. Афра е позната на публиката с главната си роля в хитовия сериал „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“, а Мерт дава сериозна заявка да спечели сърцата на българските зрители с безспорния си талант и чар.

За най-нетърпеливите фенове „Златно момче“ ще е достъпен 7 дни преди ефир онлайн на VOYO. Потребителите могат да се възползват от специалната оферта да се абонират за услугата срещу 3.99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент на цена от 47.88 лв.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!