Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.99 - какво ще се случи...

Добави коментар

Суна и Кая се карат за това, че Суна е отишла да спаси Сейран без да му каже. Ферит се ядосва на Сейран и я обвинява, че е неблагодарна. Вижте какво ще се случи в еп. 99 на турския сериал "Златно момче”.

Суна, Ферит и Абидин пристигат за да спасяват Сейран. В колата Сейран разкрива пред Ферит, че Султан е признал, че е дал контрацептивите по нареждане на Халис, а Ифакат е действала като посредник. Ферит е изненадан от това разкритие, особено като се има предвид желанието на дядо му да има правнук. Сейран му казва, че той е искал да говорят и го пита за разходките на Ферит с Пелин и моментите на интимност, като целувката на корема ѝ след излизането от лекарския кабинет. Настойчивостта на Сейран да говорят за брачните си проблеми подтиква Ферит най-накрая да се изправи пред темата, признавайки необходимостта от общуване.

Междувременно Суна и Абидин се връщат в имението. Въпреки сдържаните си емоции, те се борят с нестихващата любов помежду им. Суна се връща в стаята си, без да бъде забелязана от никого. Там я посреща съпруга ѝ. Той я разпитва къде е била. Острият тон на Кая разкрива подозренията му и той настоява за отговори относно нощните ѝ занимания и с кого е била. Суна се опитва да отклони въпросите му, но той настоява тя да му отговори.

Суна признава на съпруга си, че е отишла при Сейран, за да я спаси. Кая е огорчен, че не му е казала, и се чувства предадена. Те са си обещали да са честни един с друг. Той излива гнева си, удряйки с ръце по гардероба. Суна се опитва да го успокои с прегръдка.

На следващия ден Ферит обяснява отсъствието си на Латиф, а след това сяда със съпругата си пред камината и предлага да поговорят спокойно и да намерят компромис. Сейран го пита какъв компромис има предвид, изразявайки разочарованието си, че е смятал, че спасяването ѝ от баща ѝ автоматично ще я върне при него. Ферит пояснява, че се е надявал на по-разумен подход от нейна страна. Той ѝ предлага да ѝ помогне да започне нов живот, ако тя иска това. Сейран подлага на съмнение предложението на Ферит, отбелязвайки, че той изглежда силен само в собствения си кръг, докато тя смята, че е по-силната в реалния живот.

Сейран добавя, че ако някой ден той напусне семейството си тя ще трябва да е тази, която ще трябва да му помага. Ферит пита дали тя наистина би му помогнала ако се налага. Тя казва, че връзката им не е успешна, макар че са опитали два пъти да бъдат заедно се е стигнало до същия резултат. Ферита настоява, че дори да го напусне, той няма да се ожени за жена, която не обича, тъй като иска да спести на детето си това, което той е преживял.

Сейран заявява, че повече няма да бъде част от живота на Ферит. Ферит не може да повярва, че това е краят на връзката им, той все още се надява да спаси брака им. Сейран смята, че са обсъдили всичко необходимо. Ферит обвинява Сейран в себичност, на което Сейран заявява, че за първи път взема предвид собствените си нужди. Ферит обвинява Сейран, че е иска да го нарани и е ядосана.

Сейран предполага, че ако наистина е искала да му навреди, е щяла да приеме предложението на баща си. Ферит оспорва това, като предполага, че Сейран може би е щяла да приеме предложението, ако не се бяха намесили. Сейран отговаря, че ако той наистина мисли така, не е трябвало да идва. Тя изразява разочарованието си, като казва, че той винаги успява да накара хората да съжаляват, че са приели помощта му, въпреки че първоначално е направил нещо добро. Ферит се защитава, като заявява, че той поне не е неблагодарен, посочвайки, че в началото Сейран е бил приета от семейството, включително от дядо му.

Сейран прави остра забележка, намеквайки, че Ферит е научил за любовта от дядо си, което явно го засяга. Ферит реагира остро, избухвайки. Сейран го пита защо вика. Ферит продължва да беснее. Той говори за това, че собственото ѝ семейство са я отгледали за да я продадат. Той добавя, че тя е била едно нищо - едно плахо, бедно момиче, което е треперило пред дядо му. Ферит крещи, че сегашното ѝ поведение е резултат от това, че е била разглезена от неговото семейство.

Сейран го пита дали знае кое е най-големия му успех в живота му. Тя заявява, че най-голямото му постижение е, че е издигнал неморалността в семейството си до невиждани висоти. Острият коментар на Сейран оставя Ферит безмълвен и го кара да си тръгне внезапно. Сейран остава сама да размишлява върху ситуацията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!