Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.97 - какво ще се случи...

1 коментар

Ферит е ядосан на баща си, че е изоставил Гюлгун. Кязим отвлича Сейран. Вижте какво ще се случи в еп. 97 на турския сериал "Златно момче”.

Абидин разкрива на Ферит, че майка му Гюлгун се е преместила при Сейран. Междувременно Сейран е развълнувана от факта, че ще изкарва първите си пари с уроци по френски. Моментът на щастие обаче е прекъснат, когато неочаквано пристига Ферит. Той е разстроен и пита съпругата си защо не му е казала, че майка му е при нея. Появява се Гюлгун и Ферит ѝ се извинява, като изразява загрижеността си и се пита защо не го е информирала, преди да напусне имението.

Гюлгюн изразява разочарованието си от бащата на Ферит, който е наел апартамент за Дикле, което намеква, че има и по-сериозни проблеми. Ферит отвръща с разочарование, заявявайки, че баща му ще бъде държан отговорен за действията си. Той изразява изнедада си, че баща му смята, че той и Гюлгун скоро ще се сдобрят. Гюлгун се опитва да успокои сина си, като казва, че в момента не могат да обсъждат повече, тъй като не са в сами.

Ферит се противопоставя на Сейран на стълбището. Той я целува, но веднага отхвърля значението на действието, подчертавайки, че тя вече не заема специално място в сърцето му. Сейран му отговаря с примирено съгласие и казва, че сега двамата виждат нещата в една и съща светлина. Тя предлага да той да подаде молба за развод, тъй като смята, че това ще е най-добре и за двамата. Тя добавя, че семейството му със сигурност няма да има против. Ферит се съгласява, като заявява, че ще се погрижи за формалностите, след като майка му си тръгне от апартамента ѝ. Въпреки непринудения тон, когато Ферит си тръгва, в него се долавя скрита тъга, а усмивката му угасва в момента, в който излиза навън.

Вечерта Сехмуз и Зеррин пристигат в имението, за да поискат ръката на Нухет. Пристигането им обаче съвпада с това на Ферит, който е бесен на баща си. Ферит се изправя срещу Орхан за отношението му към Гюлгюн, като го обвинява, че бездушно я е изоставил посред нощ на шосето сама. Въпреки че баща му го зашлевява, Ферит продължава изисквайки уважение и почит към майка си. Той заявява, че брака им е приключил, и настоява Орхан да се разведе с Гюлгюн, оставяйки я да живее живота, който заслужава. Орхан пита сина си дали може да направи същото със Сейран, изразявайки желанието му да върне съпругата си у дома, както Ферит иска да направи с Сейран. Отговорът на Ферит шокира всички присъстващи. Той се съгласява да се разведе със Сейран, ако Орхан се разведе с Гюлгюн.

Сасиде, бившата чистачка на Пелин, пристига в имението и иска пари в замяна на това, че ще пази тъмните тайни на Пелин.

Междувременно Кязим предприема драстични действия, като наема мъже да отвлекат дъщеря му от апартамента на приятелката ѝ. Гюлгюн информира сина си Ферит за ситуацията. Въпреки желанието на Ферит да се намеси, дядо му Халис му забранява да го направи. Вместо това Ферит възлага задачата на Абидин, като по този начин показва, че уважава желанието на дядо си и същевременно предприема действия за защита на Сейран.

Ферит се обажда на Абидин, за да получи информация за ситуацяита със Сейран. Абидин му казва, че все още я търси. Ферит изразява разочарованието си, поставяйки под въпрос ефективността на хората, които е оставил да я пазят. Абидин обяснява, че Кязим е изпратил твърде много хора за бодигардовете, и успокоява Ферит, като му съобщава, че Гюлгун се обадила полицията.

Ферит изразява пред Абидин гнева си и загрижеността си за сигурността на Сейран, като заявява, че ако й се случи нещо лошо, ще потърси сметка на Кязим. Абидин се опитва да успокои Ферит и го уверява, че са предприети необходимите мерки, включително разполагането на техен човек в хотела, в който живее тъста му. След това Ферит пита за местонахождението на Хатук и Абидин потвърждава, че тя все още е в хотела, но Кязим не е забелязан там. Ферит нарежда на Абидин да отведе Гюлгюн вкъщи, преди сам да се отправи към хотела. Когато някой почуква на вратата, Ферит внезапно прекратява разговора и отваря вратата, за да открие, че там стои Латиф.

Латиф похвалва Ферит за покорното му поведение, особено за това, че е уважил желанията на дядо си и се е въздържал от импулсивни действия заради Сейран. Въпреки това той деликатно намеква, че знае за истинските намерения на Ферит и му казва, че нито той нито охраната могат да игнорира това, което вижда или чува. Латиф знае, че поведението на Ферит пред дядо му е само шоу. Предупреждава го да не се опитва тайно да предприема каквито и да било действия, свързани със Сейран. Ферит приема предупреждението на Латиф и го уверява, че ще го изпълни, като се преструва, че се приготви лягане. Латиф намеква за изненадата, подготвена от дядо му на следваюата сутрин, и настоява Ферит да не я разваля. След като Латиф си тръгва, Ферит се преоблича и се измъква от къщата през балкона.

Междувременно Суна е дълбоко разтърсена от отвличането на сестра си и емоциите ѝ са много силни. Нухет, възползвайки се от възможността, влиза в спор с Кая.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!