Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.98 - какво ще се случи...

Добави коментар

Суна се тревожи за Сейран. Кязим разкрива на Сейран, че Халис е поръчал да се добавят контрацептиви в напитките ѝ. Вижте какво ще се случи в еп. 98 на турския сериал "Златно момче”.

Суна се обръща към Абидин с надеждата да получи някаква информация за местонахождението на сестра си. Абидин обаче не отговаря, което кара Суна да се чувства още по-разтревожена. Ифакат открива Суна в двора и взема телефона ѝ, като проверява последните ѝ обаждания. Ифакат изразява разочарование и неодобрение, след като открива, че Суна се е опитвала да се свърже с шофьора.

Суна се опитва да се оправдае, обяснявайки, че се притеснява за Сейран и не е знае към кого другиго да се обърне за помощ. Тя изразява страха си, че баща им може да навреди на Сейран, и признава, че се страхува. Ифакат се опитва да усмири Суна, като я призовава да се успокои, но тревогата на Суна само се засилва.

Ифакат зашлевява Суна и я кара да мълчи, като ѝ прави строга забележка. Тя подчертава значението на самообладанието, като предупреждава Суна да не проявява уязвимост. Ифакат напомня на Суна за последствията от нейните решения и действия, като подчертава, че поведението ѝ може да повлияе не само на нея, но и на хората около нея. Суна се опитва да се защити, изразявайки искрения си страх за Сейран, но Ифакат настоява, че страхът трябва да бъде потиснат и скрит от другите. Ифакат споделя собствения си опит. Тя подчертава необходимостта от поддържане на фасада на сила и контрол, дори в моменти на страдание.

Ифакат подчертава, че Суна трябва да бъде изключително предпазлива, особено предвид близостта на Абидин. Суна я уверява, че вече внимава, и обявява, че въпросът е приключен. Ифакат се съгласява, като подчертава, че изобщо не е трябвало да съществува въпрос. Тя отхвърля притесненията на Суна за Сейран, като предполага, че Сейран е способна да се грижи сама за себе си и намеква, че Суна трябва да подражава на нейната сила. Суна се съгласява. Кая става свидетел на целия разговор скрит зад един храст.

Кязим отвежда Сейран в къща извън града. Той ѝ показва снимки и документи. Кязим се изправя срещу дъщеря си, която стои напрегнато пред маса, отрупана със снимки и документи. Кязим представя шокиращо разкритие, като пита Сейран дали знае кой е поръчал в напитките ѝ да се добавят контрацептиви. Реакцията на Сейран е невярваща и шокирана, когато чува името Халис Корхан.

Кязим обяснява, че се е срещнал отново с прислужницата Султан, която постепенно е започнала да дава повече информация. Той предполага, че ако Сейран е знаела дори половината от това, което му е казала, тя е щяла да залее имението с бензин и да го остави да изгори. Сейран е разтърсен от разкритията на Кязим и иска да научи повече. Кязим насочва вниманието ѝ към документите на масата и обяснява, че Халис старателно е следил телефоните на всички членове на домакинството и е наблюдавал внимателно действията им.

След това споделя още една обезпокоителна подробност, разказвайки как съпругът на Сейран е отвлякъл и брутално пребил журналист, за да скрие от Сейран бременността на Пелин. Той подтиква Сейран да разгледа уличаващите снимки, на които съпругът ѝ и любовницата му излизат от лекарски кабинет, а след това се забавляват безгрижно в търговския център. Кязим казва, че са публикували снимките сега за да я унижат. Сейран демонстративно заявява, че е невинна и е решена да се държи високо, но Кязим я предупреждава, че мнението на хората е всичко. Той намеква, че семейство Корхан ще направи всичко възможно за да я очерни. Той илюстрира сценарий, при който невинните ѝ действия могат да бъдат погрешно разбрани и използвани срещу нея, което може да доведе до фалшиви обвинения в изневяра. Сейран пита какво иска от нея.

Кязим шокира Сейран с думите си. Той разкрива плана си тя да се яви в телевизионно предаване, където публично да разкрие несправедливостите, които е преживяла от страна на семейство Корхан. Кязим настоява Сейран да потърси отговорност от Корханови за техните действия. Той ѝ казва да го направи за сестра си, която може да свърши по-зле от нея и за леля си, която е била опозорена и обречена на живот в мълчание и самота заради Халис.

Зерин отвежда бившата чистачка на Пелин, Сасиде, в имението на брат си. Сехмуз се възмущава, когато чува разкритието, направено от жената. Той е потресен от действията на племенницата си, която е наела дъщерята на Сасид да се промъкне в леглото на Ферит. Сехмуз насочва недоволството си към сестра си. Зерин се защитава, като твърди, че не е знаела и отрича да е участвала в плана на дъщеря си.

Сасиде твърди, че дъщеря ѝ е взела пари от семейство Корхан в замяна на мълчанието си, след което е изчезнала. Сасиде се чувства изоставена и обидена, особено когато парите, който Пелин ѝ е пращала, са спрели. Зерин реагира с гняв, като казва, че дъщеря ѝ няма пари. Сасиде контрира, че Пелин сега живее като любовница в резиденцията на Корхан и се радва на удобствата и привилегиите, които семейството ѝ предоставя. Зерин започва да спори с нея.

Сехмуз принуждава и двете жени да мълчат и подчертава важността на пазенето в тайна на стореното от Пелин. Сасиде казва, че няма да си тръгне без пари. Сехмуз ѝ напомня за предишното ѝ твърдение, че семейство Корхан е съсипало живота ѝ. Той заявява, че не ѝ дължи нищо, но ѝ предлага да се настани в къщата му и да избере която и да е стая.

Ферит пристига в хотела, в който е отседнал Кязим. Хатидже му дава адреса на къщата, в която Кязим е отвел Сейран.

Орхан влиза в стаята на Ифакат. Тя му прави забележка за безразсъдното му поведение, опасявайки се, че тяхната липса на дискретност може да доведе до изгонването и на двамата от семейството. Орхан се опитва да я успокои, като я уверява, че никой не го е видял да влиза в стаята ѝ, но спешно я моли за помощ.

Ифакат го пита дали се шегува. Орхан подчертава спешността на ситуацията, като подчертава необходимостта да се пренасочи вниманието на баща му от него и бизнеса. Той подчертава, че преди това са били на косъм от катастрофа, и изразява загриженост, че ако баща им отново се вгледа във финансовите документи на компанията, това може да означава края за тях. Орхан набляга на опасността, която представлява присъствието на Нухет и сина ѝ, като предполага, че те биха могли да се възползват от всяка уязвимост, за да ги елиминират от семейството без колебание.

Той подчертава спешността на ситуацията, заявявайки, че трябва да действат, преди да е станало твърде късно и да са загубили всичко. Орхан предлага шокиращо решение: те трябва да обезсилят баща му. Ифакат разбираемо е изненадана от предложението на Орхан. Орхан настоява, че нямат друг избор, като твърди, че трябва да направят всичко, за да докажат, че баща му е неспособен да взема решения.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!