Архив Горещо

„Най-горещ мъж” избират в "Горещо"

1 коментар

На 27 декември 2008 година от 22:00 часа в „Горещо” десет реалити звезди на Нова телевизия избират „Най-горещ мъж” за пета поредна година
Иванина и ВенетаТази година за пръв път в избора на „Най-горещ мъж”  участва и... мъж!

В „Горещо” десет реалити звезди на Нова телевизия избират „Най-горещ мъж” за пета поредна година

На 27 декември 2008 година от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” за пета поредна година ще излъчи вече традиционния избор на „Най-горещ мъж”.

Поради големия зрителски интерес към реалити предаванията, тази година Венета Райкова събра десет реалити звезди на Нова телевизия, за да решат кой е най-горещият мъж в България за изминалата година. Предложените от самите звезди кандидатури на мъже бяха около десетина, сред които Миро, Слави Трифонов, Нико Тупарев, Калин Донев, Андрей Слабаков и др. След бурни дебати, словесни престрелки и дори ожесточените спорове, дамите сведоха кандидатите до трима.

десет реалити звезди на Нова телевизия

Изкусителката Златка, която номинира приятеля си Благой Иванов, реши да докаже на всички присъстващи, че той наистина е горещ мъж и му се обади по телефона да дойде на снимките. Световният шампион по бойно самбо пристигна от другия край на София, за да угоди на половинката си. Най-зрелищните скандали настанаха при определянето на окончателния победител.

десет реалити звезди на Нова телевизия

За пръв път в избора на „Най-горещ мъж” участва и... мъж! Наследникът на Венета Райкова и Тихомир, който явно от съвсем малък е ценител на женската красота, не спираше да рита водещата през цялото време, развълнуван от ожесточените спорове, развихрили се между красавиците.

Преди четири години десет „Мис България” избраха президента Георги Първанов за най-горещ мъж на 2004 г.

Преди три - десет фолк звезди определиха Бойко Борисов за най-горещ мъж на 2005 г.

Преди две - десетте най-обичани телевизионни водещи определиха националния ни отбор по волейбол в лицето на Мартин Стоев за най-горещ мъж на 2006 г., а миналата година десетте жени от най-горещите корици на мъжките списания определиха Владо Карамазов за най-горещ мъж на 2007 г.

Кой попадна в призовата тройка и кой бе избран за „Най-горещ мъж” за 2008 г. зрителите ще разберат на 27 декември 2008 г. от 22:00 часа в „Горещо”.

Снимки:Здравко Ружев
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“